Κάλεσμα νέου μαέστρου Φιλαρμονικής Κω Ν. Γκαναβούρα: Θα δουλέψω με όλους για να οδηγήσουμε τη φιλαρμονική ακόμη πιο ψηλά

49
21197

Με απόφαση της δημοτικής αρχής

μετά τη συνταξιοδότησης του προκατόχου μου,

αναλαμβάνω επισήμως την διεύθυνση της ενιαίας Φιλαρμονικής Κώ!

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα και αντιλαμβάνομαι πλήρως το μέγεθος της ευθύνης σε αυτήν τη δύσκολη αλλά ευχάριστη μουσική μας διαδρομή .

Σεβόμενος την μουσική ιστορία του τόπου και όλους τους πρωταγωνιστές της ,

Θα δουλέψω με όλους για να οδηγήσουμε τη φιλαρμονική ακόμη πιο ψηλά .

Στην προσπάθεια αυτή

Επιθυμώ την  παρουσία του καθενός με αυτά που ήδη μπορεί να προσφέρει και με όσα μπορούμε να συμπράξουμε και να δημιουργήσουμε!

Η ενιαία Φιλαρμονική Κώ είναι δική σας,ολοκλήρου του νησιού μας  και είναι τιμή μου να συνεργαστούμε αρμονικά.

Σας καλώ όλους στην φιλαρμονική του δήμου μας

Οι πρόβες προγραμματίζονται για  Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και οι ώρες θα ανακοινωθούν προσεχώς.Με τιμή Νικόλαος Γκαναβούρας μαέστρος  της Φιλαρμονικής Κώ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο

6945935220

49 ΣΧΟΛΙΑ

    • σταματηστε επιτελους να ασχολειστε με αυτο το θεμα, λες και ειναι ξαφνικα μεγαλο κοινωνικο προβλημα, που εφυγε ο θανασης και ηρθε ο νικος. στη ζωη σε ολα τα θεματα, υπαρχει μια συνεχεια. φευγει ο ενας ερχεται ο αλλος και η ζωη συνεχιζεται. ο κοσμος εχει πολυ σοβαροτερα θεματα να ασχοληθει. αφηστε τον ησυχο.

  1. Μπράβο Μαέστρο. Ολόσωστη η στάση σου. Αυτό πρεσβεύεις μέχρι τώρα και αυτό πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις. Κανένας δεν περισσεύει και κανέναν δεν βάζουμε απέναντι μας. Η Φιλαρμονική δεν ανήκει σε κανέναν αλλά στο σύνολο των Κώων. Συνέχισε έτσι σε στηρίζουμε!!!

  2. σταματήστε επιτελους να λέτε οτι συνταξιοδοτηθηκε ο Θανάσης Πουλιου…παραιτήθηκε ο άνθρωπος…η δημοτική αρχη εκανε τα παντα για να παραιτηθει για βαλουν αυτον που εβαλαν!

  3. Τώρα σε θέλω …5 χρονια να κάνουν μάθημα στην κεφαλο τα παιδιά ,να σε δω τώρα πάνω κάτω πως θα τα βγάλεις πέρα θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!!

  4. Ο δημαρχος ελεγε οτι θα προκηρύξει θεση…τι εγινε τωρα? αλλαξανε τα πλανα ή αυτό ήταν το πλάνο τελικα???

  5. επειδή θα πέσουν πολλά αρνητικά σχόλια, θα πω αυτό και ας πέσει κάτω.

    Όσοι παίζατε μέχρι σήμερα στην φιλαρμονική, για ποιον λόγο παίζατε; φαντάζομαι δεν παίζατε για τον μαέστρο. μάλλον για εσάς πηγαίνατε. Άρα θα κάνατε με οποιονδήποτε μαέστρο!

    αν δεν δοκιμάσετε πως μπορείτε να εκφέρετε άποψη;

    αν δοκιμάσετε και δεν σας κάνει, αποχωρήστε χωρίς πολλά πολλά λόγια. δεν σας τιμά να κράζετε.

    • έχει κινηθεί και ο ….καί ο ….. παρασκηνιακά, δεν σκέφτηκαν ποτέ τα παιδιά οπότε μαύρο και στους 2

    • «θα δουλεψει με ολους» ποσο υποκριτικο!!!!! με τον αλλον τον εναν γιατι δεν μπορουσες να δουλεψει !? η μαλλον να συνεργαστει !!

  6. Ποιόν θα πρωτοδουλεψεις!!! Αυτό!!! Νομίζεις επειδή …. την στριμωξες και την έφερες στο σημείο που την έφερες, ότι εμείς μασάμε? Λες και δεν σε ξέρουμε, ήμαστε χθεσινή, όπως εκείνη? Έπρεπε από μόνος σου να μην δεχτείς, και όχι να πιέζεις καταστάσεις και ανθρώπους για να γίνει το δικό σου. Αλλά για άλλη μια φορά…..

  7. Μπράβο Νίκο μου… Σε ξέρω χρόνια και θυμάμαι από το σχολείο την αγάπη σου για τη μουσική… Καλή δύναμη σου εύχομαι…

  8. ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΧΙΜΟΥΣΙΚΟΣ!! ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ!!! ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

  9. ΝΑΙ! ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!

  10. Αρχικά συγχαρητήρια στον νέο Αρχιμουσικό του νησιού μας ! Θα πρέπει τώρα να σταματήσει να μιλάει και να εργαστεί σκληρά για να δικαιολογήσει τον τεράστιο μισθό που παίρνει !
    Όσον αφορά το οργισμένο πλήθος καλά θα κάνει εκτός από το να γράφει πικρόχολα σχόλια και να γαβγίζει στα πάρκα , να περιμένει και την λυπητερή από την διασταύρωση των παραστατικών γιατί εκεί υπάρχει ζήτημα και μάλιστα μεγάλο !!

      • Δεσμεύομαι ότι θα τα παραθέσω εδώ φίλε μου , μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα!
        Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση, τα φορτηγά θα επιστρέψουν στον τόπο του εγκλήματος.

  11. Μέχρι πριν από λίγες μέρες είχαμε 2 φιλαρμονικές με 2 μαέστρους. Τωρα τι θα γίνει με την άλλη;

    • Ο νόμος πλέον δικαιολογεί μόνο έναν μαέστρο στο νησί ! Καλύτερα από εκεί που πληρώναμε 4.000 τον μήνα κ….. τώρα θα πληρώνουμε 2.000

  12. Το άσμα που θα κάνει Remix θα είναι το Aι Γένεαι αι πάσαι….
    Βρε /λάκες ο κόσμος έχει άλλα προβλήματα.
    Δείτε την ουσία και άστε

  13. ηδη ξεφτυλιστηκατε ολοι σας στο νησι,αισχος να χασετε την εκδηλωση της ενσωματωσης θελετε να ειστε και πατριωτες,απλα ντροπη σας

  14. Καλή αρχή στον νέο μαέστρο!! Ο προκάτοχος άφησε τεράστιο έργο και του ευχόμαστε καλή σύνταξη πάντα με υγεία! η μουσική και η τέχνη πρέπει να ενώνει. Καλή δύναμη !!!!

  15. Ψωνίσατε ‘(μ)πο κούππππες! Εμείς στην Τζέαλο που τον είχαμε (δ)ε ντον εβλέπαμε. Πάρτε τον εσείς να (δ)ούμε τι (θ)α τον (γ)κάνετε.

  16. Έτσι λειτουργεί η κλίκα τους όλα αυτά τα χρόνια στο νησί μας ο Νίκος δεν είναι ο μόνος που βολεύτηκε με το έτσι θέλω αλλά θα έρθει η ώρα τους να πληρώσουν. Με ρουσφέτια και ετσιθελικά δεν θα καταφέρετε τίποτα σας έχει καταλάβει όλος ο κόσμος.

  17. 2000 ευρώ για τρεις μέρες εργασία από δυο ώρες πολλά δεν είναι !!!
    Γιατί ο Δήμος δεν απορροφάει τον μαέστρο σε κάποιο γραφείο ώστε να δικαιολογείται ο μισθος τους.

  18. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΝΙΚΟ ΜΟΥ… ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ …. ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ , ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ,ΠΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ… ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ,ΓΙΑΤΙ ,ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ…. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ… ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ…Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΙΨΕΙ… ΛΥΠΗΡΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ
    ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ… ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΝΙΚΟ ΜΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ,ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ , ΑΥΤΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ…
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ… ΑΞΙΟΣ…

  19. Αφηστε το ανθρωπο ησυχο τι ξεκατινιασμα ειναι αυτο εσεις ειστε τελειοι
    Καλη επιτυχια στο έργο σας

    • Να μας αφήσει αυτός ήσυχους τόσα χρόνια προσπαθούσε να φάει την θέση και τώρα τα κατάφερε όχι για πολύ όμως.

  20. Νικόλα με τις γνωσεις σου και το ηθος σου θα προχωρησεις. Δεν σε φοβαμαι! Κρατησες σοβαρη στάση τοσους μήνες απεναντι στην οικογενοκρατεια. Διαβαζω τα μηνύματα μισους και χολης απο τη γνωστη πλευρά και νιώθω αηδία. Η μουσική ενωνει!!!! Καποιοι το ξεχασαν!!! Φτιάξτε δικη σας φιλαρμονικη και βαλτε το χερι στη τζεπη,το ελεύθερο επαγγελμα θελει κοτσια. Για να σας δω.

  21. έτσι μάθαμε εμείς οι έλληνες από πατέρα σε παιδί εξίσου είδη είναι και οι δύο;τα ίδια διπλώματα έχουνε; να έχουμε εμπιστοσύνη και στους καινούργιους

  22. έτσι μάθαμε εμείς από πατέρας σε παιδί τα διπλώματα και τα χαρτιά δεν παίζουν κανένα ρόλο; έχετε εμπιστοσύνη και στους καινούργιους

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ