Γ. Κοκαλάκης: Σε λίγες μέρες το πρώτο αεροπλάνο με τους πρώτους επισκέπτες θα προσγειωθεί η εικόνα του Νησιού μας ίδια και χειρότερη

22
17105
11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024
Τα έργα του αποχετευτικού σταματημένα για πάνω από 3 εβδομάδες, με την αιτιολόγηση ότι η αρχαιολογική υπηρεσία δεν πληρώνει τους εργάτες για να συνεχιστούν.
Ένα έργο το οποίο έχει πάρει για 6 συνεχόμενη φορά παράταση και το οποίο δυστυχώς αν και θα μπορούσε να πει κανεις οτι βρίσκεται σε ποσοστό υλοποίησης πάνω από το 80% δεν μπορεί να καταστεί λειτουργικό έστω για ορισμένες περιοχές διότι λείπουν βασικές συνδέσεις.
Σίγουρα γνωρίζουμε τις αγκυλώσεις που βάζει στο έργο η αρχαιολογική υπηρεσία με βάση τα ευρήματα, κάτι που όμως γνωρίζαμε πριν καν ακόμα ξεκινήσει το έργο.
Το θέμα είναι τι κάνει η ΔΕΥΑΚ, ο Προεδρος της επιχείρησης, ο Δήμαρχος.
Στην Αθήνα βρίσκονται συχνά- πυκνά και έπρεπε από την αρχή του προβλήματος να είχαν πάει ξανά και ξανά στο αρμόδιο υπουργείο.
Σε λίγες μέρες το πρώτο αεροπλάνο με τους πρώτους επισκέπτες θα προσγειωθεί η εικόνα του Νησιού μας ίδια και χειρότερη, η εικόνα δε του χωριού μας μια από τα ίδια.
Κατά τα αλλά το Κοινοτικό Συμβούλιο μας προσπαθεί να συνεδριάσει ανεπιτυχώς και Χωρίς να έχει καλέσει σε μια δημόσια συνεδρίαση τους εκλεγμένους Συμβούλους από το χωριό μας.
Στην επόμενη συνεδρίαση όμως θα είμαστε εκεί είτε λάβουμε πρόσκληση είτε όχι, γιατί οι συνεδριάσεις είναι Δημόσιες και ο κάθε Προεδρος οφείλει να καλεί τους Δημοτικούς Συμβούλους διότι είμαστε εδώ για να βοηθάμε και να ασκούμε πίεση για τα θέματα που αφορούν το χωριό μας.

22 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εχμ μα δεν δίνουνε ενα υπηρεσιακό όχημα στον γιώργαρο να αλωνίσει όπως έκανε παλιότερα σαν σερίφης της κεφάλου να φτιαχνούν όλα! Απαπα τι είναι αυτά τα πράγματα!

      • Μα δεν ψηφίσαμε το Γιώργο.Έχεις καταλάβει ότι τα τελευταία 5 χρόνια και τα επόμενα 4 έχουμε δήμαρχο τον Νικηταρά;Σου αρέσει όπως είναι σήμερα το νησί και κρίνεις ότι φταίει ο Γιώργος;Μπράβο φίλε μου.

    • miranta μην κοροιδευεις τον εαυτο σου.
      Γνωριζεις πολυ καλα οτι την πενταετια 14-19 η δημαρχία κυριτση εκανε μηδενικο εργο. Περι αλλα ετυρβαζατε. Γιατι νομιζε οτι αντιπαλος του θα ηταν η ιωαννα. Οταν βγηκε μπροστα ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ σε τρεις μηνες τον αποκαθηλωσε. Και στις προσφατες εκλογες, παρα τις πολυ μεγαλες αντιξοοτητες, πηρε 60%.Για πολλους λογους.
      Πρωτον γιατι εδοσε ολες του τις δυναμεις και εκανε εργο, δευτερον γιατι πολιτευτηκε με αγαπη και σεβασμο στους πολιτες. Ηρεμησε ο τοπος, και το νησι προχωρα μπροστα!!

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΦΕΛΟΣ.ΓΚΕ-ΓΚΕ ΚΟΚΑΛΑΚΗ.ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ Η ΤΣΙΠΑ!!!! ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ;;;;

    • Όταν διαβάζω πλέον τέτοια σχόλια γελάω, και γελάω πολύ γιατι μου έρχεται στο μυαλο ο Μέγας Αλέξανδρος της πολιτικής προστασίας που και για κατούρημα να πάει πάει με το 4χ4 του Δήμου το οποίο έχει βαπτίσει όχημα εκτακτου ανάγκης!!

  2. ……ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ !
    ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ !

  3. ταμείο Κω από το κράτος για μελέτες.Γιατι δεν μιλάς; μήπως ///// όλοι μαζί;

  4. Αρα κάνει έργα η δημοτική αρχή Γιωργάκη? σε έπιασε ο πόνος για τρεις βδομάδες καθυστέρηση κοίτα που τον έπιασε ο πόνος για τα έργα του Ζαχαρου! ο εξαφανισμένος 4 χρόνια πρόεδρος

  5. Γιώργο μου εσύ δεν είσαι για Κέφαλο είσαι για την Κω. πρόσεχε γιατί υποβαθμίζει πάλι τον εαυτό σου!!!!!!!!!!!!!

  6. ρε Γιωργάκη πως πήρε ο ζαχαρος περισσότερους ψήφους στην κεφαλο από εσένα? τόσο πολύ σε αγαπάει το χωριό σου? υποψήφιος της πόλης πήρε περισσότερους ψήφους από το Γιωργάκη το κεφαλιανο αυτό δεν έχει ξανά γίνει! και νεράκι σου έφερε και αποχετευτικά σου κάνει τι έκανες εσύ για πε μας! στην έφερε και ο αβριθης σου κάνει λιμάνι πάενε για ύπνο

  7. Το λιμάνι της κεφαλου δεν το κάνει ο Αβριθης το προχώρησαν ο Κυριτσης ο Καισερλης και τώρα θα υλοποιηθεί από τον Χατζημαρκο όταν..

  8. Στάζει χοληηηηηηηηηη, η αλήθεια σας τσούζει, πιο νεράκι ρε Καραμήτρο που με τα χίλια ζόρια έχουμε νερό μόλις ανοίξουν τα ξενοδοχεία.
    Πιο αποχετευτικό έκανε; Έτοιμο έργο από τον Μήνα βρήκε και το έχει καταντήσει το γεφύρι της Άρτας, σκέφτομαι να παω να σφάξω κανενα κόκορα να τον ρίξω μέσα η να πάμε να ρίξουμε μέσα στα σκάμματα την γυναίκα του πρωτομάστορα.
    Όσο για τους ψήφους ας μην ανοίξω το στοματάκι μου γιατι θα κλεισω σπίτια.
    Και τώρα ας πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια εκεί στην κοινότητα…
    Ξέρεις εσυ!!! Χοληηηηηηηηη
    Love you!
    Το φαΐ να βγάλετε στην ώρα του, αααα και μην απλώσετε σήμερα τα ρούχα θα στα πάρει ο νότιας!!!

  9. βρε μποχαλακια ας το ομολογήσουμε ότι έχουμε το νησί χ,,μενο απλά ο καθένας ψηφίζει φίλο συγγενή για ίδιον όφελος άντε ψευτοκουλτουριαριδες κωοι που σας έπιασε ο πόνος να ψηφίσετε βάσει προεκλογικού προγράμματος κ πέσατε έξω.

  10. το αποχετευτικό είναι του καισερλη και του πασσανικολακη ποιος Μηνας βρε άχρηστε! Βγάλε Ζαχαρέ ποιος έκανε τις μελέτες του βιολογικού και των δικτύων να δούμε τις υπογραφές αν λέει Μηνάς… Μηδεν η πενταετία Κυρίτση άχρηστοι και σε προκαλώ βγάλε τις αποφάσεις Μηνας λέει χαχαχαχαχαχα άντε περιμένω τις αποφάσεις να γελάσουμε σφυριτσιδες

  11. Σαν να σε ακουω στο δημ συμβουλιο!!!!
    Δουλεψε που σε φορτωθηκαμε και σε πληρωνουμε τζαμπα…. και αφησε τα σχολια!!!

  12. Το λιμάνι στην Κέφαλο το άρχισε ο Μπιλλης με τον Ζερβό τον Μανώλη πρόεδρο στο χωριό , τον Κυριτση πρόεδρο στο λιμενικό ταμείο και τον Δαυιδ αντιπρόεδρο Ο Καισαρλης με αντιδήμαρχο τον Νικηταρά δεν γύρισαν να το δουν. Η προσπάθεια ξεκίνησε από τον Κυριτση ξανά με τον Κοκκαλακη αντιπρόεδρο και τώρα με τον Αβριθη βρίσκει τον δρόμο της υλοποίησης από την περιφέρεια .

  13. Α βρε κατάμητρο κοκαλακη εσύ συνεχίζεις την ίδια τακτική αντιπολίτευση στο ίδιο σου το χωριό όπως έκανες δηλαδή εδώ και 4,5 Χρόνια. συνεχισες έτσι και θα πας καλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ