Νέες μπασκέτες στο γήπεδο εντός παιδικής χαράς Πασσανικολάκη Ι Σε εξέλιξη η αντικατάσταση μπασκετών και δαπέδων, σε 16 σχολεία της Κω

4
4807
Ξεκίνησε σήμερα η αλλαγή μπασκετών στην Παιδική χαρά Πασσανικολάκη , ενώ βρίσκεται  σε εξέλιξη η μελέτη που αφορά για αντικατάσταση μπασκετών και ειδικού ακρυλικού δαπέδου σε 16 σχολεία της Κω.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παιδική χαρά Πασσανικολάκη πραγματοποιήθηκαν παράλληλα,  εργασίες κλαδέματος, καθαρισμού και καλλωπισμού σε συνεργασία του αντιδήμαρχου  καθημερινότητας Παναγιώτη Χατζηχριστοφή, με τους αντιδημάρχους Αλέξανδρο Χρυσόπουλο και Σοφοκλή Δουδούς.

.

ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ 16 ΣΧΟΛΕΙΑ
Η μελέτη συμβασιοποιήθηκε στα 349.000 ευρώ επισημαίνει  αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κω Αλέξανδρος Χρυσόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην αλλαγή νομοθεσίας που φέρνει την κατάργηση των σχολικών επιτροπών στις 29 Ιουνίου , με τους δήμους να  αναλαμβάνουν τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων.
Ο αντιδήμαρχος  κ.Χρυσόπουλος, υπογράμμισε τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για δημιουργία μελετών που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των σχολείων. Μέχρι στιγμής  το 90% των μελετών για τα σχολεία, είναι έτοιμες  και προϋπολογίζονται στα 1.200.000 ευρώ,  με τη χρηματοδότηση να αναλαμβάνει ο δήμος της Κω, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Ερωτηθείς για την πρόταση  στην οποία ο ίδιος αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, για την πορεία εργασιών  στο 3ο δημοτικό σχολείο, ο κ.Χρυσόπουλος  τόνισε  πως τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση στην Δημοτική Επιτροπή, η οποία θα δίνει λύση ώστε να οι μαθητές  να μπουν στο σχολείο τους,  με την νέα σχολική χρονιά.

Πηγη: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πω πω τι εργαρα είναι αυτη ;;; Θα συμφωνήσω με τον ( νιαου )!! Που είστε όταν έξω πλημμυρίζουν τα πάντα ;;;

  2. η παιδική χαρά είναι σε μαύρο χάλι η μπασκέτα έπρεπε να αλλάξει… οκ να αλλάξει μπράβο ξ υπόλοιπη παιδική χαρά? α βρε ψεύτες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ