Αναγνώστης για πλημμυρισμένους δρόμους: Ακούει κανείς;

14
7100

Ακούει κανείς;

Μια νεροποντή λίγων λεπτών ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν δρόμοι της πόλη μας. Απορώ που κάποιοι ακόμη στέκονται για φωτογραφίες στα <<καλά>> αλλά στα <<κακά>> κρύβονται.

Σήμερα που ήταν όλοι; είδατε μήπως μηχανήματα του δήμου να ανοίξουν τις εκβολές; είδατε το προσωπικό της ΔΕΥΑΚ ή του εργοταξίου;
Αναγνώστης

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • Κατάντια δεν αμφιβάλλω, όμως κατάντια υπάρχει σε όλη την Ελλάδα, όσο για το …’ελεεινό μέρος στην Ελλάδα’ που έγραψες, δείχνει το πόσο εμπαθής είσαι με το νησί! …αν δεν σου αρέσει εδώ, δρόμο και στο λέω φιλικά!!

  1. Που ειναι ο Χατζηχριστοφης οεο;;; Καλες οι φωτογραφιες αλλα το νησι σε 3 μηνες καταρρέει. Μήπως να δει ο δημαρχος να μοιράσει αρμοδιοτητες και σε αλλους ; Τον ειδαμε και στο τρίγωνο οτι τα θαλασσωσε και εδωσες τις αρμοδιοτητες του εργοταξιου πισω στον Φραζη. 10 μερες έμειναν και το νησι ειναι στα χειροτερα του.

  2. ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
    ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΝΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ; 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΊΑ ΔΕΝ ΠΛΥΜΜΥΡΙΖΑΝ. ΕΒΓΑΖΑΝ ΔΕΛΤΙΑ ΟΤΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΒΕΡΩΦ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

  3. ΚΟΥΙΖΑΚΙ….
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΦΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕ Ο Π.ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ;
    Η ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΒΑΝΑΚΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ;;
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ?
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΧΟΝΔΡΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥΣ;

  4. υπεύθυνος είναι ο δήμος οι τεχνικές υπηρεσίες. η δευακ είναι μόνο για το δίκτυο του νερού.απλα βοηθάει.

  5. το έργο στην Μπουμπουλίνας για τα νερά της βροχής και υπάρχουν αυτά τα προβλήματα.

  6. ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΕΙΘΕΙ Η ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ ΚΑΙ ΑΒΕΡΩΦ.3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΖΑΧΑΡΟΣ ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ…….

  7. ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ? ΚΟΒΟΥΝ ΠΙΤΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΕ ΣΕ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!! ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΠΝΙΓΕΙΤΕ!!! ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ!!!!!

  8. Ασχετοι οι εκβολές δεν καθαριστικαν γιατί οι καθαρισμοί των ποταμών γίνονται από τη Περιφέρεια οι εκβολές όμως πρέπει να ξεμπλοκαρουν συνέχεια .Μέχρι να το καταλάβει ο Παναγιωτακης θα πνιγομαστε χα χα χα χα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ