Θανάσης Πουλιού: Παράδοση-παραλαβή | Ευχαριστήριο και ευχές στον αρχιμουσικό Ν. Γκαναβούρα

18
20088


Σήμερα το πρωί 1 Μαρτίου 2024 έγινε η παράδοση-παραλαβή όλου του υλικού της φιλαρμονικής του Δήμου Κω! Έτσι και επίσημα έκλεισε αυτό το μεγάλο κεφάλαιο της ζωης μου.Θέλω να ευχαριστήσω ολους του Κώους πολίτες για τη στήριξη τους στη δράση μας ολα αυτα τα χρόνια και φυσικά ολα τα μέλη της φιλαρμονικής,τους ειδικούς συνεργάτες,χορηγούς,εθελοντές και γονείς για την συνεργασία και την τεράστια προσφορά τους. Ορμώμενος από τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος κατα την διάρκεια της τελευταίας συνάντησης του με τα μέλη της φιλαρμονικής και οσα τους ανακοίνωσε, θα ευχηθώ καλή αρχή και καλή δύναμη στον αρχιμουσικό Νίκο Γκαναβούρα ο οποίος θα αναλάβει μέχρι νεοτέρας!

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΓΚΑΝΑΒΟΥΡΑ? ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ? ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΑΕΣΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ!! ΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΚΑΝΑΒΟΥΡΑΣ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ? ΕΙΝΑΙ …………………

    • 1 δήμος είναι κατέχει οργανική θέση είναι ο μοναδικός που μένει σε αυτή την ειδικότητα οπότε αναλαμβάνει τα 2 τμήματα η φιλαρμονική είναι μία με 2 τμήματα

    • Γιατί πλέον ο Δήμος είναι ενιαίος και υπάρχει μια θέση ! Ο Γκαναβουρας είναι 20 χρόνια ήδη σε αυτή την θεση και συνεχίζει ! Μπράβο στον δήμο που περιόρισε το κόστος μισθοδοσίας στο μισό και πλέον μπορεί να καλύψει κάποιο κενό σε κάποια άλλη υπηρεσία που τυχών να έχει κενό !

    • οι νόμιμες διαδικασίες είναι αυτές. Συνταξιοδοτήθηκε ο ένας και παραμένει ο δεύτερος ο οποίος προσλήφθηκε από τον τότε δήμο Ηρακλειδών. όταν έγινε ένας Δήμος όλο το νησί τι να έκαναν να απέλυαν τον κ. Γκαναβούρα ο οποίος είχε προσληφθεί και αυτός νόμιμα ; Δεν γινόταν. Τώρα που μένει ένας λογικά θα συνενωθούν οι δύο φιλαρμονικές σε μία και αναλαμβάνει ο συγκεκριμένος αρχιμουσικός. Δεν υπάρχει λόγος να προσλάβουν και δεύτερο.

    • Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη ! Συγχαρητήρια στον νέο μαέστρο της φιλαρμονικής Κω και τώρα δουλειά ! Σε 15 χρόνια που θα βγει στην σύνταξη θα πρέπει να προκηρυχθεί νέα θέση ! Νόμιμα και προβλεπόμενα !

  2. Το πρωί άνετα θα μπορούσαν να απασχολούνται σε κάποιο γραφείο του δήμου παρά να μην κάνουν κάτι όλη την εβδομάδα και να κάνουν μάθημα μόνο το Σαββατοκύριακο.

  3. Όποτε η φιλαρμονική ηρακλειδων μένει χωρίς μαέστρο γιατί της Κω έχει προτεραιότητα ; Γιατί να μην βρεθεί κάποιος άλλος δηλαδή; Τα χωρια μονίμως στο ΕΛΕΟΣ τα έχετε. Θα λέω και θα ξαναλέω, Κώς είναι μόνο η πόλη. Τα χωρια μονο άμα περισσέψει κάτι. Τίποτα δεν έχουν ποια τα παιδιά να ασχοληθούν στα χωρια. Θα πρέπε με τόσα λεφτά που βγάζει αυτό το κράτος να είναι υπόδειγμα ευρωπαϊκων προδιαγραφών και εμείς δεν έχουμε ούτε τα βασικά. Μουχλιασμένα σχολεία, και αν είναι καλή μέρα και έχει ήλιο ίσως τα παιδιά να βγουν απ το σπίτι να κάνουν κάτι . Αν δεν είχαμε και τη θάλασσα το καλοκαίρι θα ήταν καταδικασμένα.

  4. Το ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου θα πραγματοποιηθούν χωρίς την μπάντα του Δήμου λόγω εγωισμών, δεν τιμούν ούτε την Δημοτική αρχή, ούτε τους δύο αρχιμουσικούς. Κρίμα για την ιστορία της φιλαρμονικής.

  5. Γελοία πράγματα εκεί στον δήμο με το ζόρι βάλαμε Νίκο στο κεφάλι μας.Να δω ποιος από την φιλαρμονική θα το δεχθεί αυτό το ////τζλικι τα κατάφερε η ……μέχρι πότε όμως; Διαγωνισμός πότε; να πω εγώ ποτέ γιατί τα μαγείρεψαν καλά. μέχρι τους επόμενους λοιπόν καληνύχτα Κω.

    • Ποιο ζόρι λεβεντακο μου !!!; 20 χρόνια είναι μαέστρος ο Νικόλας , βγήκε στην σύνταξη ο κύριος , ο νεος νόμος λέει μια θέση προβλέπετε πλέον και συνεχίζει αυτός ! Δλδ θα πληρώνουμε από την τσέπη μας μαέστρους , επειδή εσείς θέλετε να βάλετε άλλον ; Αν θες πλήρωσε εσυ κ βάλε κ άλλον 😂😂

  6. Πωπωπω….πόσο μας κουράσατε κ.αρχιμουσικέ….όλο τα ίδια και τα ίδια. Πρώτη φορά βλέπω δημοτικό υπάλληλο να συνταξιοδοτείται και να δημιουργεί τόσο θέμα. Όλοι καταλάβαμε βέβαια γιατί,κρίμα όμως να εκθέτει έτσι ένα νέο παιδί.Κάποιος να του πει ότι υπάρχουν και διαδικασίες.

  7. Μπράβο στον Νίκο που αναλαμβάνει τόσο μεγάλη ευθύνη.
    Είμαστε σίγουροι ότι θα φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης μας.
    Νέος, καλοσυνάτος, εργατικός και ταλαντούχος. Του ευχόμαστε καλή δύναμη, με πολλές πολλές επιτυχίες. Γιατί ο Θανάσης να είστε σίγουροι όλοι σας ότι θα συνεχίσει να προσφέρει και να στηρίζει όλα αυτά που αγαπά, έμψυχα και άψυχα, με την καλοσύνη και την ταπεινότητα που τον διακρίνει γιατί εκτός από τις γνώσεις στη μουσική και όχι μόνο, είναι πάνω από όλα ΆΝΘΡΩΠΟΣ με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Σε ευχαριστούμε πολύ φίλε Θανάση για όλα αυτά που μας πρόσφερες. Σε ευχαριστούμε Φίλε Νίκο για όλα αυτά που θα μας προσφέρεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ