Τελευταία ημέρα του Φλεβάρη: Αυτή είναι η κατάσταση στο λιμένα Μαστιχαρίου…

24
13939

Αυτή είναι η κατάσταση στον λιμένα Μαστιχαρίου:Τεράστιες ποσότητες από φύκια,ένα εκκλησάκι μισοτελειωμένο,σιδερά παρατημένα,σταματημένα νερά,δυσοσμία.
Παρακαλούμε θερμά κ.Δήμαρχε να στείλετε συνεργεία.Ο καιρός πλησιάζει για το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου και αγωνιούμε για το χωριό μας και την εικόνα του.
Το Μαστιχάρι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. έχουμε επίσης και ένα προεδρο της κοινότητα στην Αντιμαχεια,ο οποίος θα έπρεπε να ασχοληθεί με τα προβλήματα τον χωρίον και να μεταφεροε στον δήμαρχο αυτα που πρέπει,αλλά ούτε εκείνον τον βλέπεις ποτέ.αλλα κι εμείς φταίμε…αυτό ψηφίσαμε αυτό έχουμε… είμαστε άξιοι της μοίρας μας….όταν θα υπάρχουν και πολιτικοί που να ενδιαφέρονται πραγ.ατικα για τον τόπο τους και όταν θα σταματήσουμε να ψηφίσουμε κάποιον επειδή είναι ο γείτονας,ο ξάδελφος η ο φίλους του φίλου…μπορεί να δούμε και κάποια αλλαγή.μεχρι τότε… ότι πάθουμε καλά να το πάθουμε…

  2. Τώρα ξέρεις θα τρέξει κατευθείαν ο Δήμαρχος να τα μαζέψει !!! Τον Μάιο και να δούμε μετά από πολλές φωνές ίσως γίνει κάτι !!!

  3. Νικηταρά δεν θέλατε καλά να πάθετε τώρα θα σας φτιάξει και το αντλιοστάσιο πάνω στην παραλία να σας αποτελειώσει!το σχέδιο για το Μαστιχαρι ολοκληρώνεται!

  4. της Καλλέργαινας και του Σκαφιδαρά,το γένος Ζιγκολίνοφ.
    Όλοι μαζί 20 ψόφοι στο Παρακαθηκών και Δανείων Τράπεζα Μιχαλούς.
    Διακρίνω μια αλαζονεία?

  5. Νικηταρά δεν θέλατε καλά να πάθετε!τωρα που θα σας φτιάξει και το αντλιοστάσιο πάνω στην παραλία θα τον θυμάστε για πάντα!η ανάπλαση για το Μαστιχαρι ολοκληρώνετε!

  6. Στο Λιμενικό ταμείο Κω γνωρίζει κάποιος να επικοινωνήσω ποιος είναι ο αντιπρόεδρος;;

  7. όλα καλά δεν βλέπω κάτι κακό, άλλωστε στους τουρίστες αρέσει να βγάζουν οι φωτογραφία τα φύκια στη χώρα τους δεν έχουνε τέτοια πράγματα άρα είναι κάτι ξεχωριστό για αυτούς μην χαλάτε την φύση αφήστε τα όπως έχουν…

  8. είστε άξιοι της μοίρας σας, που πετάτε τα λύματα μέσα στο λιμάνι και σας φταίνε τα φύκια……. που έπρεπε να είχατε απο μόνοι καθαρίσει το τοπίο!!!

  9. θα έχουμε ντραβαλα δήμαρχε και λοιποί υπεύθυνοι αν δεν μεριμνήσετε για τα προβλήματα του χωριού… σοβαρευτείτε, έχει πάει στο απροχώρητο η κατασταση

  10. Μια χαρά υπέροχα είναι!!! Τέλειο το Μαστιχάρι! Προβληματικό όπως πάντα το λιμάνι, έτσι και τι νέο πλοίο! Λουστειτε αυτούς που ψηφίσατε!

  11. Αναλαμβάνουμε μόνοι μας για το χωριό και ας έρθει κανένας στο χωριό να μας κουνήσει το δάκτυλακι και θα γελάσουμε πολύ!εμεις δεν είμαστε υποχρεωμένοι να στηριζόμαστε σε αυτά τα ρεμάλια αν θα δουλέψουμε η όχι!εως εδώ κύριοι τις πολιτικής και τις ψευτιάς!

  12. Υπάρχει άραγε πρόεδρος του χωριού;και αν υπαρχει που βρίσκεται;λογικά σαν πρόεδρος θα έπρεπε να είναι παρόν στα προβλήματα του χωριού και να μην είναι εξαφανισμενος!

  13. Δήμαρχε γιατί τέτοια εγκαταλείψει το Μαστιχαρι;για ποιο λόγο καταστρέφεις ένα τόσο όμορφο χωριό;αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις μπορείς να αποσυρθείς να αναλάβουν νέα παιδιά που έχουν όραμα για το νησί τους και όχι την καταστροφή!

  14. Εμένα μου αρέσει όπου σε αυτή την πενταετία θα έδιναν έμφαση στα χωριά!ζήτησαν και συγνώμη!

  15. Μα ολο παραπονα ειστε!
    Φατε τωρα την « ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΚΩ» που ελεγε και
    ξαναελεγε στην ορκομωσια ο δημαρχουκος σας!

  16. Το χωριό σας πλέον είναι βιομηχανική περιοχή όλα τα σκ…α της κω εκεί θα πάνε ακόμα δεν το καταλάβατε;;;

  17. Ο σύλλογος του μαστιχαριου ειναι έτοιμος και είναι αποφασισμένος να πράξει για το καλό του χωριού από εδώ και πέρα τελείωσε η καταστροφική πορεία που τράβηξαν για το Μαστιχαρι!θα γίνει και πάλι το ωραιότερο χωριό του νησιού!

  18. Οπως δειχνουν και οι φωτογραφίες , τα πάντα ειναι έτοιμα για την τουριστική περίοδο! Αυτο το Μαστιχάρι μια ζωή , ολες οι Δημοτικές αρχές ,κολοχ@νείο το είχαν! Δείτε μια φωτογραφία απο τη λωρίδα της Γάζας και συγκρίνετε με αυτές απο το Μαστιχάρι….θα διαπιστώσετε με μεγάλη έκπληξη οτι στη λωρίδα της Γάζας η κατάσταση ειναι καλύτερη!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ