Σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, η κοπή της πίτας της ΔΕΥΑΚ στο εστιατόριο «Λάμπρος»

27
16393

Σε ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα, υπάλληλοι και Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Κω , έκοψαν το μεσημέρι της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου τη βασιλόπιτα τους στο εστιατόριο ΛΑΜΠΡΟΣ.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων της επιχείρησης Ευαγγελία Καζαμία ευχαρίστησε τους συναδέλφους , τη δημοτική αρχή και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Κώστα Ζαχαρό για την πολύ καλή συνεργασία.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής, Ηλίας Σιφάκης , η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κική Μακρή και ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ενώ παρόντες ήταν και οι Αντιδήμαρχοι Σταμάτης Καμπουράκης, Σοφοκλής Δουδούς και η Δημοτική Σύμβουλος Σέβη Βλάχου.
Τα δύο τυχερά φλουριά κέρδιζαν από 100 ευρώ και 5 μέρες άδεια!

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όλοι αυτοί εργάζονται για την δευακ? χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα ούτε στην Ρόδο δεν έχει τόσους η υπηρεσία

  2. Ευγε ζαχαρε για το προσωπικο τα γραφεια αλλα ποιο πολυ σε αυτους που σε καθε στιγμη παρατανε τις ιοκογενειες τους και βρισκονται οποια ωρα και αν ειναι στην ζημια

  3. ξέχασε να πει βέβαια οτι ναι μεν η ΔΕΥΑΚ χρειάζεται προσωπικό αλλά χρειάζονται και άλλες υπηρεσίες προσωπικό πολύ περισσότερο…
    Επίσης οσο για τους μισθούς κα Μακρή θα έπρεπε να ξέρατε οτι υπάρχουν …. που έχουν και γραφειάκια εξω και τραβάνε δουλειές απο διάφορες υπηρεσίες…. Οι υπόλοιπο υπάλληλοι στις άλλες υπηρεσίες που δεν έχουν αυτή την δυνατότητα τι να πουμε δηλαδή ??

  4. απο εκεί μέσα τρώνε με χρυσά κουτάλια και μου θέλουνε και αυξηση στους μισθους…
    Οταν διατηρούν γραφεία και εκτος υπηρεσίας και γραπώνουν δουλειές….
    Ντροπή σας να απαξιώνετε έτσι τους υπαλληλους υπαλλήλους του δήμου που το μόνο εισόδημα που έχουν είναι ο πετσοκομμένος μισθός του δημοσίου.

    • με τα ποσά που αλλάζουν χέρια στην ΔΕΥΑΚ για G……….. ήταν κανονικά αλλά είναι κλειστό και εντάξει τα παιδιά κρατάνε χαμηλό προφίλ…δεν τους αρέσει να δείχνονται και να ποζάρουν το χρήμα ………..αυτός είναι ο στενός κύκλος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ