Αναγνώστης: Δήμαρχε αντιπυρικές ζώνες τώρα !

10
4139
Δήμαρχε αντιπυρικές  ζώνες  τώρα !
 
Μετά τον  πρόσφατο  εμπρησμό  στο  δάσος  που  είναι  στο  φράγμα  της  Μεσαριάς  προκύπτει  η  άμεση αναγκαιότητα  δημιουργίας  αντιπυρικών  ζωνών  στο  νησί  για  την  προστασία των  δασών.
Άλλοι δήμοι  αιτούνται  και τους  δίδονται  επιχορηγήσεις  για  καθαρισμούς  των  δασών   και  δημιουργία  αντιπυρικών  ζωνών  από  το υπουργείο Περιβάλλοντος  και  Ενέργειας.
Ο  αρμόδιος Αντιδήμαρχος κύριος  Καμπουράκης  Σταμάτης  αφού  πρώτα   συνεργαστεί  με  το   Δασαρχείο  και το  Επαρχείο  Κω  να  υποβάλλει  μέσω της  Περιφέρειας  Νοτίου  Αιγαίου εμπεριστατωμένη   αίτηση   για  χρηματοδότηση  με σκοπό τον  καθαρισμό  των δασών  και  την  δημιουργία  αντιπυρικών   ζωνών  στο  νησί.
Στην Ρόδο  το 2023  έγινε  τεράστια  καταστροφή  γιατί  δεν υπήρχαν   αντιπυρικές  ζώνες και δεν  είχαν καθαριστεί  έγκαιρα  τα  δάση.
Αναλυτικά  όλες  οι τεχνικές  οδηγίες  για  αντιπυρικές ζώνες   κλπ    περιλαμβάνονται στον παρακάτω σύνδεσμο:
Αναγνώστης.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σε παρακαλώ!!! Πως πετάγεσαι τώρα εσύ και ζητάς αντιπυρικες ζώνες? Από πού κι ως που? Θέλεις να χαλάσεις το αφήγημα τους για την δήθεν ασφάλεια που υπάρχει και για τα μέτρα που έχουν ληφθεί ? Εξάλλου, που μπορεί να βγεί ο δήμαρχος φωτογραφίες στις αντιπυρικες ζώνες? Δεν προσφέρεται το σημείο για αυτοπροβολή …. Αυτά και καλό καλοκαίρι!!!

  2. αν πάρει φωτιά κάηκε το νησί.τωρα που είναι νωρίς.κουνηθειτε τεμπελαραιοι.

  3. Περίμενε ακόμα το γραφείο της Πολιτικής Προστασίας δεν υπάρχει δεν είναι αυτοτελές αλλά ανηκει στην τουριστική αστυνομία και εσυ μας λες για αντιπυρικές χαχαχαχχ για ψάξτε το να γελάσετε!!!

  4. δυστυχώς, εάν πάρει φωτιά στη Ζιά, τότε δεν θα είναι μόνο η φυσική καταστροφή το πρόβλημα! Οι νεκροί θα είναι πάρα πολλοί! Το Μάτι θα είναι αστείο μπροστά σε αυτό που θα συμβεί στην Κω! Βλέπετε, είναι δεκάδες τα λεωφορεία και τα ΙΧ στη Ζιά το καλοκαίρι και όλα αυτά εξυπηρετούνται από ένα δρόμο και μόνο!!! Σκέψου να σε κυνηγήσει και η φωτιά τι έχει να γίνει!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ