Συνάντηση του Δημάρχου Κω, και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού με τους γονείς των παιδιών της Φιλαρμονικής Δήμου Κω

2
7918

Με τον Δήμαρχο της Κω Θ. Νικηταρά, όσο και με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού και Εθελοντισμού κ. Ματίνα Βουκελάτου – Χριστοδουλίδη, συναντήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι γονείς των παιδιών της Φιλαρμονικής Δήμου Κω, με σκοπό να συζητήσουν σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, μετά την παραίτηση του αρχιμουσικού κ. Θανάση Πουλιού.

Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν όπως γίνεται αντιληπτό, να συζητηθούν και να αναλυθούν θέματα που αφορούν τα παιδιά και τα μέλη της φιλαρμονικής όπως επίσης και τους λόγους που ανάγκασαν καθώς φαίνεται τον μαέστρο μας να παραιτηθεί. Ενώπιον του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά τέθηκαν επί της ανοικτής συζήτησης όλα τα ζητήματα που προέκυψαν τον τελευταίο καιρό, ενώ ερωτήθηκε και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των γονέων και των μελών της Φιλαρμονικής δήμου Κω, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και υπεύθυνη των Φιλαρμονικών, Ματίνα Βουκελάτου – Χριστοδουλίδη.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποιοί ήταν οι γονείς ακριβώς; Γιατι εγώ έμαθα ήταν άλλοι κι άλλοι ….παιδιά,φίλοι,κολλητοί κλπ
    Μέγα γεγονός το έχει αναγάγει ο συγκεκριμένος μαέστρος,χωριλς να υπάρχει λόγος. Υπάρχουν διαδικασίες,αυτό του το έχει πει κάποιος; Επίσης που ακούστηκε δημοτικός υπάλληλος να πηγαίνει και να έρχεται; Παραιτείται ….ξανά παραιτείται …έλεος. Κυρία Αντιδήμαρχε,είστε νέα στο πόστο αυτό,σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων,μην ακούτε λόγια πολλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ