Υπεγράφη η σύμβαση συγχρηματοδότησης του προγράμματος δράσης στήριξης του συσσιτίου του Οίκου Ευγηρίας Αγίου Νεκταρίου Κω

2
4378
Το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 23/2, ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, για την υπογραφή της Σύμβασης Συγχρηματοδότησης του προγράμματος δράσης του Οίκου Ευγηρίας «Ο Άγιος Νεκτάριος Ιεράς Μητροπόλεως Κώου». Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τη ικανοποίηση του για τη συνέχιση της στήριξης του συσσιτίου από τον Δήμο Κω. Ο κ. Νικηταράς δήλωσε πως ο Δήμος Κω έχει αυξήσει τη οικονομική συνεισφορά του τα τελευταία χρόνια, δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη του στο έργο της Ιεράς Μητρόπολης, ενώ σημείωσε ότι τελικά μπορεί η οικονομία να ανακάμπτει αλλά από κάτω υπάρχει μια ολόκληρη κοινωνία η οποία πονά και υποφέρει και σε αυτή την κοινωνία πρέπει να στρέφουμε το βλέμμα μας.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλά κάνει η μητρόπολη μας κ προσφέρει γεύμα σε όσους το έχουν ανάγκη, όμως πρέπει να μπορούν κριτήρια δεν είναι σωστό να κάνουν δύο δουλειές να είναι στα καφενεία για μπύρες κ στης δώδεκα τρέχουν να πάρουν φαγητό κ το χυροτερο αν δεν τους αρέσει το πετούν.

  2. θα συνεχίσω να αγάπω την εκκλησία και να πιστεύω κι ας στηρίζετε οι ιερείς καποιους ψυχοπαθής -ψεύτες που σας τα λένε όπως θέλουν κι εσείς η εκκλησία τους πιστεύετε! καλητερα θα ήταν να τους φωτίσετε να πάνε ολόκληρα ρεμαλια νταίδες πρώτον να θεραπευτούν -δεύτερον να πάνε έξω να δουλέψουν να μείνουν μόνοι τους να δουν πως είναι η ζωή αντί να δέρνουν τις μανάδες τους για δέκα ευρώ!ο θεός βλέπει κι εκείνος πάντα θα δικαιώνει την αλήθεια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ