Στοχευμένες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, του Αντιδημάρχου Εργοταξίου και Καθημερινότητας

18
8908
Σκοπός της Δημοτικής αρχής, καθώς και δική μου προσωπική δέσμευση, αποτελεί το να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη και τις ανάγκες του, από την πρώτη κιόλας ημέρα, ανεξαιρέτως. Πρωταρχική μας μέριμνα αποτελεί η επίλυση και διόρθωση των προβλημάτων του οδικού δικτύου, που ως γνωστόν είναι πολλαπλά και τεράστια. Συνεπώς, έχοντας στην κατοχή μας αυτό το σύγχρονο μηχάνημα, θα δουλέψουμε σε καθημερινή βάση, για να «οργώσουμε» όλες τις γειτονιές του νησιού, έχοντας ως πρώτο και κύριο σκοπό μας, να περιορίσουμε τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο που  υπάρχουν στο νησί!
Ο Αντιδήμαρχος Εργοταξίου και Καθημερινότητας
Χατζηχριστοφής Παναγιώτης
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. κύριε Χατζηχριστοφη αφήσετε τις δηλωσεις και τις μπαρούφες και κοιτάξτε να δουλέψετε και όχι να καυχιέστε για ανύπαρκτα έργα και ψίχουλα….έχετε γίνει καλικατουρα

  2. Μας δουλεύουν κανονικά!!!!
    Ένα φορτηγό καρότσα δεκαετίας σέρνει επάνω ένα μηχάνημα που δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να βγάζει ψιλή άμμο με ζεστό λάδι.
    Καμία σχέση με την πραγματική Άσφαλτο!!!
    Κοροϊδεύει την κοινωνία ο Νικηταράς και οι Αντιδήμαρχοι τις φωτογραφίας.
    Κατώτεροι των περιστάσεων ντροπή **

  3. Παναγιώτη εβγαλες το ποτιστηρι για λακκούβες αλλα στο νεο Ανταγορας εριξες 450 Χ 6 ασφαλτο την οποια την πηρες απο την οδο Ριμινιτων στη Λαμπη.

  4. Οτι ναναι. η πολη ειναι μπαχαλο και σε ενα μηνα δεχομαστε επισκεπτες. Κονιτσης, Ανταγορα,ελευθεριας,ιπποκρατους γεματο κρατηρες,πεζοδρομια σε μαυρο χαλι,σκοτεινοι δρομοι. τα ιδια και στα χωρια. και ο Παναγιώτης φωτογραφιζεται.

  5. ….πήγε έβγαλε τις φωτογραφίες του και αυτός. Σου λέει… αφου τον κάνουν οι υπόλοιποι άχρηστοι και ο Κωακός λαός το τρώει το παραμύθι ασ το κάνω και εγω…..τον στρίμωξαν και στο Δημοτικό συμβούλιο…. Ξεγραμμένο σε έχει μέχρι και ο Δήμαρχος…. Φίλε όλα εδω πληρώνονται και για εσενα και για τον αρχηγό σου….Καλομελέτα και έρχεται

  6. Στα μπαλώματα που έχουν πάθει όλα καθίζηση θα το ρίξετε αυτό;
    είσαστε Πλατάνι, από το τζάμι δεν περάσατε;

  7. Ψωναρες! Στήνονται για φωτογραφίες. Στη ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ-ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ-TV δεν θα κάνουν δηλώσεις;

  8. ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΙΡΙΕΣ ΘΕΣΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .
    ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΕΠΩΔΥΝΟ.

  9. σας έχει πει κανείς οτι αν φωτογραφίζετε την ανικανότητα σας αυτομάτως παίρνετε κάποια αξια στα μάτια μας ?

  10. Εδώ καταφέρατε και διώξατε από τον Δήμο τον πιο κατάλληλο άνθρωπο τον Μανώλη Κ. ο οποίος έτρεχε μέρα νύχτα τι να λέμε τώρα. Δήμαρχε το ξέρουμε δεν θα ξανακατεβεις αλλά κράτα το ήθος σου και τις υποσχέσεις σου!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ