Γ.Κίτσης: Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ | Αντικαθίσταται στο Πλατάνι ο κεντρικός αγωγός

19
13454
Γ.Κίτσης: Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ  Κύριο Ζαχαρό  Κων/νο.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΥΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟ ΚΩΝ/ΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ-ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ-ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ-ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΒΑΛΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.
Αντικαθίσταται  στο  Πλατάνι  ο  κεντρικός  αγωγός  διανομής     νερού  Φ  500 .
Μήκους  3  χιλιομέτρων  λόγω  παλαιότητας , βλαβών  και  αιτήσεων  των  δημοτών.
Σκοπός του έργου  είναι  η  αναβάθμιση  της  ποιότητας  και  ποσότητας  παροχής  πόσιμου  νερού, αποφυγής  θραύσεων, εξοικονόμηση  νερού  απο  τις  πολλαπλές  βλάβες  και  διαρροές  του  προηγουμένου  αγωγού.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εργάζεται για τον δήμο. οι άλλοι πετάνε αητό. βόλτες ταξίδια φωτογραφίες πίτες δεξιώσεις καφέ και αερολογιες

  2. Ατε και στην εθνικής αντιστάσεως κάποτε εύχομαι…
    Και στον κεντρικό από φανάρια Πλατανιού μέχρι είσοδος της πόλης που όταν τον περνάνε τα λεωφορεία με τους τους τουρίστες, νομίζουν ότι ήρθαν διακοπές στην Γάζα!!

  3. Κύριε Ζαχαρε, εμείς στο χωριό μου στην Κέφαλο , έχουμε ακόμα αμίαντο σωλήνες οι οποίες μπήκανε από την δεκαετία του 80, υπάρχει στο πρόγραμμα σας κάποια στιγμή νά τίς αλλάξουμε ;

  4. μπράβο για τα αυτονόητα?

    απλά μπράβο αν γίνεται κάτι
    όμως στο τρίγωνο Καρδάμαινα -αντιμαχεια-κεφαλο το νερό θέλει επεξεργασία για ποιότητα πόσιμου!!!
    μόνιμα χαμηλά ο πήχης!!!

  5. για τα έργα γενικά. Αλλά σε αυτό το νησί καταντήσαμε να λέμε μπράβο σε όποιους κάνουν απλώς την δουλειά τους.
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΉΧΗ????
    Εκλέγεται κάποιος πρόεδρος και η δουλειά του είναι η τάδε και τον αποθεώνουμε επειδή την κάνει και πληρώνεται ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ, γιατί απλούστατα οι υπόλοιποι δεν κάνουν απολύτως τίποτα.
    Σκεφτείτε το λιγάκι…. εδώ δεν μιλάμε για τους τυφλούς ο μονόφθαλμος …. Σε εμενα ποιος θα πει μπράβο που κάνω απλώς την δουλειά μου ???? Για την οποία πληρώνομαι αλλα να μου πει μπράβο γιατί απλώς την κανω…δεν συζητάμε αν την κάνω σωστά και όλη
    Αυτά απο εμενά…ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ….. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΛΑΔΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

  6. χα χα χα ….. Δηλαδή ο Ζαχάρος έκανε τα πάντα και οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΚ πρόσφεραν απλώς κάτι ψηλά….
    ΒΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΙΑ ΛΙΓΟ ….. δουλεύουν οι χαμάληδες για να τσεπώνει μισθούς ο Ζαχάρος και να βγαίνει μπροστά…..Αηδία έχετε καταντήσει….ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΟ ΦΤΑΝΕΙ…..ΣΑΣ ΣΙΧΑΊΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    Να βγει και να αναφέρει ονομαστικά όσους κάθε φορά φέρνουν σε πέρας το κάθε εργο αφου τα κάναμε όλα social media και δηθενια….. Για να σε δω Ζαχάρο…θα καμαρώνεις το ίδιο μόλις τα εύσημα πάνε εκεί που πρέπει….

    • Πάντα λέει τα ονόματα των υπηρεσιακών και όλων όσων συνέβαλαν σε κάθε έργο. Τους παίρνει μαζί στις συνεντεύξεις του κάθε έργου μάλλον δεν παρακολουθείς καλά η παρακολουθείς και κάνεις τον Κινέζο για να πεις την μα……… σου!

      Κάτι ακόμα πως γίνονται τοσα έργα τα τελευταία 4 χρόνια που είναι εκεί ο Κώστας και πριν δεν είχε γίνει τίποτα?
      Είσαι και διπλά χαζός γιατί ο κύριος Κιτσης κλείνει με συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζόμενους της δευακ. άνοιξε τα στραβαδια σου και διάβασε καλύτερα

      • για το επίπεδο σου, την ευγένεια σου, την ψυχραιμία σου, ?το ήθος σου?, μπράβο παιδί μου. Τώρα μπορείς να ξεκουμπηστείς απο το νησί γιατί ατομακάκια σαν εσένα μας πάνε πολλά χρόνια πίσω.

  7. ftanei pia …. sygxaritiria kai sigxaritiria sto zaxaro ! aftos den kserei na pei ti erga kanei kai milas esy gia ekeinon? eleos pia varetos exeis ginei

  8. τη δίνει στον κολλητό , να γράψει μπράβο και να τη δημοσίευση. Ε! το μάθαμε το κόλπο. καλά είναι πιο. τα αυτονόητα και λιγότερα κάνει. ΟΞΩ.

  9. ΕΣΥ από πάνω εννοείς ότι ο Κιαρης δεν έκανε τίποτα ;;; Ποσό χαζός μπορεί να είσαι ;; Έργα εκατομυρίων ευρώ , μετρήσιμα και αναπτυξιακά που ο Ζαχαρος τα έχει βαλτώσει !!! Και με τον μισό μισθό και αξεπέραστο ήθος !!! Ας είναι καλά ο Κυριτσης που σας χάρισε την δημαρχία με τις εμμονές του , να κάνει τους Κωους να Σκέπτονται !!!

  10. Ζαχαρε προχωρα με εργα μπραβο σου ακομα και με πεντε ανθρωπους που κανουν τις ζημιες κανετε και τα ασφαλτικα σας ευγε στους εργαζομενους. Εσυ μια μερα θα πας για δημαρχος γιατι ξερεις να δουλευεις και να τρεχεις για το καλο του νησιου ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  11. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΥΡΙΕ ΖΑΧΑΡΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΜΙΑ ΣΕΛΛΑ ΕΧΕΙ 700 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ

  12. Κε.κουμπαρε !Το σλουρπ πάει σύννεφο γειά τα αυτονόητα! Καλύτερα κόψτε το! Είναι αηδιαστικό! Γειά τα αυτονόητα Ξέρεις τι εννοεί αυτονόητα???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ