Τί είπαν οι Κώοι για το Νόμο του κράτους, που αφορά το γάμο και την τεκνοθεσία ομοφυλόφιλων ζευγαριών

14
19013
Ψηφίστηκε χθες στην Βουλή με ονομαστική ψηφοφορία, το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.
Το Kos tv βρέθηκε στο ιστορικό κέντρο της Κω και κατέγραψε τη γνώμη του κόσμου, για το θέμα της νομιμοποίησης του γάμου αλλά και της υιοθεσίας παιδιών, από ζευγάρια ιδίου φύλου.

Πηγή: https://www.kostv.gr

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το σχέδιο του Κούλη φοβερό. Τον έφερε για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να ψηφιστεί το νομοσχέδιο της φουστιάς και της ντροπής.
    Όμως μπορεί οικονομικά να εχει λύσει το μέλλον του, αλλά το πολιτικό του μέλλον μόλις θάφτηκε για πάντα. Και είμαστε το πρώτο χριστιανικό ορθόδοξο έθνος που μόλυνε την πίστη του.

  2. όλοι στην Βουλή είναι αναγκέφαλοι????????? από το μεγαλύτερο μέχρι και το μικρότερο????????????

    • Συνεχίζεις να ενημερώνεσαι από το mekelio;Ελεος φίλε μου.Διαβασε Σωκράτη,Αριστοτελη,η μελέτησε τη ζωή του Μ.Αλεξανδρου αν σε ενδιαφέρει η ζωή των αρχαίων Ελλήνων.Ασε τα κλισέ και τα άθεα που γράφουν για να πάρουν κλικ από τους γραφικούς.

  3. Κλάματα τώρα και στις Ευρωεκλογές ΝΔ πενήντα τα εκατό γιατί αν ψηφίσουμε τους άλλους θα μας πάρουν τα σπίτια. Γι’ αυτό και πάμε στον γκρεμό. Παλιά ήταν το ΠΑΣΟΚ, τώρα η ΝΔ.

    • Έχεις πολλά σπίτια τελικά με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.Σωστα;Ευτυχώς που υπήρξαν αυτά τα κόμματα.Φανταζεσαι την Ελλάδα πως θα ήταν αν είχαμε βγαλει κανένα φασιστικό κόμμα η ΚΚΕ ;Τα μεγαλύτερα όπλα της Ελλάδας σήμερα είναι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ.Μας φαντάζεσαι χωρίς αυτά;

  4. ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΓΛΩΣΣΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΞΙΕΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ!

  5. Ακουσα σημερα το εξης: «Τοσα χρονια αποχη, πρωτη φορα που θα παω να ψηφισω οτι πιο ακροδεξιο βρω. Αν υπονοηθει δε ανρλιδραση/ δημοσιος εξευτελισμος ή λιντσαρισμα οσων δημοσιολογουντων και θεσμικων (βουλευτων, δικαστων ,επιστημονικη επιτροπη βουλης, δημοσιογραφων/ παρουσιαστων και αρθρογραφων) ηταν θετικοι στο ν/σ εκτρωμα, θα κανω και προεκλογικο αγωνα στον δημιο τους».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ