Παραιτήθηκε από την θέση του Αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής ΔΕ Κω ο Μαέστρος κ. Θανάσης Πουλιού

36
24213
Την παραίτησή του από τη θέση του αρχιμουσικού της φιλαρμονικής Δ.Ε. Κω υπέβαλε πριν από λίγο αιφνιδιαστικά, με επιστολή του προς τον Δήμαρχο της Κω Θεοδόση Νικηταρά και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ματίνα Βουκελάτου Χριστοδουλίδη, ο Μαέστρος Θανάσης Πουλιού, ο οποίος παρέμεινε στη θέση αυτή, τα τελευταία 29 χρόνια. Οι ακριβείς λόγοι της παραίτησης μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο ο Αρχιμουσικός του Δήμου Κω κ. Πουλιού είχε εκφράσει και κατά το παρελθόν αρκετές φορές μέσα από επιστολές και ανακοινώσεις του προς τον τοπικό Τύπο, τις ενστάσεις, την πικρία του, την αντίθεση του με κάποιες αποφάσεις του Δήμου σε θέματα πολιτισμού αλλά και τις διαφωνίες του σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται διοικητικά η φιλαρμονική ΔΕ Κω, από την δημοτική Αρχή.

πηγή: https://www.kostv.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα δεν είχε παραιτηθεί και πριν τις εκλογές?? Τί θέλει αυτός ο άνθρωπος δημοσιότητα?? ή προσπαθεί και παζαρεύει να τον διαδεχθεί κάποιος δικός του???? Ας αποφασίσει γιατί κάθε τρεις και λίγο παραίτηση είναι κάπως….

  2. ρε μεγαλε… μας ζαλισατε, ελεος πια! αντε σπιτι σας να ησυχασουμε, ολο με σας θα ασχολουμαστε? μεγαλη ιδεα, ανεκδοτο καταντησε!

  3. Οι φωνές τους ακουγόταν κάτω στο δρόμο. είπα κι εγώ… τί γίνεται πάνω!! Τώρα εξηγούνται όλα .

  4. Ανέλαβε ο διάδοχος;Έλεος με τις δυο φιλαρμονικές του δήμου.Παγκόσμια πατέντα.Δεν υπάρχει άλλος Δήμος με δυο φιλαρμονικές.

    • ΄΄2 φιλαρ/κές»… κι αυτό σέ χαλάει;;;; ε.σ.π. : έχεις σοβαρό πρόβλημα.χωρίς νά ξέρω άλλες λεπτομέρειες, δέν είναι κακό νά ασχολούνται μέ τήν μουσική περισσότεροι άνθρωποι σέ πάνω από μία ορχήστρα…. περισσότεροι νέοι ενεργοί, περισσότερες ιδέες, ευκαιρίες εκμάθησης κλπ.

  5. Λογικό μου ακούγετε
    Ο δήμαρχος άφαντος και η κυρία έχει πάρει ανοιχτά θέση υπέρ του ….. και πολεμανε μαζί τον …..
    Μήπως τελικά έχουμε αυτούς που μας αξίζουν ;
    Για το μόνο που λυπάμαι είναι για άλλη μια φορά αυτόν τον τόπο που παρόλο είναι ένα ευλογημένο μέρος οι διαχειριστές του όλοι νυν και πρώην δεν κάνουν τίποτα

    • Τι θα πει είναι υπέρ του…. ;;; Από τη στιγμή που συμπλήρωσε τα χρόνια και βγαίνει στη σύνταξη είναι λογικό και νόμιμο να αναλάβει ο δεύτερος που ήταν στην πρώην φιλαρμονική Δήμου Ηρακλειδών και να ενωθούν σε μία. Δεν υπάρχει καμία χάρη. Και εσύ ηλίθια μιράντα κατάλαβες όρ=τι οι δύο φιλαρμονικές προυπήρχαν του ενιαίου Δήμου; Τι έπρεπε να κάνουν να απολύσουν τον έναν από τους δύο αρχιμουσικούς ;

  6. Ελπίζω να μη γυρίσει πάλι το μπιφτέκι , καλά είναι πιο , να αναλάβει ο άλλος μαέστρος να οργανώσει λίγο την κατάσταση !

    • Τι να κάνει να οργανώσει την κατάσταση αχαχαχαχα δεν μπορεί να οργανώσει δύο λέξεις στο μυαλό του θέλει και θέση ο μπαγλαμας.

  7. Ρε πλάκα κάνετε δεν είχε παρατηρηθεί ο συγκεκριμένος κύριος
    Αμάν βρε παιδί κανένας καλός Κώος

  8. ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ. Η ΚΥΡΙΑ /////// ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

  9. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕ ΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΟΥ

  10. επειδή θανάση και νίκο και οι δύο χρησιμοποιήσατε τις φιλαρμονικές για αυτοπροβολή και δεν εκπαιδεύσατε σωστά τα παιδιά είστε για τα μπάζα κόκκινη κάρτα και στους δύο

    • Να την πάρει να δούμε τι θα καταφέρει ο κομπάρσος. Με τα παιχνίδια που παίζετε θα μείνετε χωρίς φιλαρμονική. Υπάρχουν και άλλοι που θα μπορούσαν να αναλάβουν την θέση δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος και δεν δικαιούται τπτ παραπάνω από τους άλλους Αρχημουσικους που υπάρχουν στο νησί. Διαγωνισμό όπως σε όλες τις θέσεις του δημοσίου και όχι απευθείας ανάθεση με το έτσι θέλω.

  11. Παααλι; Αστείο έχει καταντήσει. Να καμαρώσει τώρα και το Νικολακι των Ηρακλειδών. Τόσους Μαραθώνιους με …. έκανε. Μη πάνε στραφι…

  12. Ένας Δήμος δυο φιλαρμονικές !!!!
    Δλδ με μια φιλαρμονική σε όλο το νησί μας δεν θα μπορούσε να γίνει η δουλειά.
    Επίσης όταν είχαμε δυο φιλαρμονικές πληρώναμε σαν Δήμος δυο μαέστρους και κάνανε μάθημα μια με δυο φορές την εβδομάδα τις υπόλοιπες ώρες τι έκαναν.
    Άνετα θα μπορούσαν να προσφέρουν της υπηρεσίες τους και σε κάποιο γραφείο του δήμου και όχι να απασχολούνται μάξιμουμ δέκα ώρες την εβδομάδα.

  13. Από περιέργεια παραίτηση είναι ή δεύτερη; Όχι βέβαια η πρώτη επίσημα πρέπει να δώσει άλλη μία για να παραιτηθεί σε 15 μέρες μέσα αν ενθυμούμαι σωστά σωστά από τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα.

  14. Παιδιά μην το κάνετε σίριαλ της λακούβας. Συναντηθειτε όλοι οι ενδιαφερόμενοι με το δήμαρχο και την αντιδήμαρχο και βρείτε τα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ