Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η πρώτη συνάντηση της Σχολής Γονέων, του 3ου Δημοτικού, σε συνεργασία με την Αστική Εταιρεία Ιπποκράτης

1
4604
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η πρώτη συνάντηση της Σχολής Γονέων, του 3ου Δημοτικού, σε συνεργασία με την Αστική Εταιρεία Ιπποκράτης, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Φεβρουαρίου στην Εβραϊκή Συναγωγή.
Κεντρικός εισηγητής ήταν ο κοινωνιολόγος Νικηφόρος Φάρκωνας και το θέμα της πρώτης αυτής συνάντησης είχε τίτλο «Γονείς και παιδιά μαζί. Μαθαίνω να ακούω, μαθαίνω να επικοινωνώ.».
Ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Δημήτρης Μαράγκας, καλωσόρισε τους αρκετούς παρευρισκόμενους εξηγώντας πως στη σημερινή πρώτη εκδήλωση, θα προταθούν λύσεις σε θέματα που προβληματίζουν όλους τους γονείς. Ένα από αυτά είναι το θέμα της επικοινωνίας των γονιών με τα παιδιά τους. Ποιές είναι δηλαδή οι βασικές δεξιότητες επικοινωνίας που έχει ένας γονιός με το παιδί του, για να επικοινωνήσει τους διαύλους επικοινωνίας αυτούς που είναι απαραίτητοι, για την καλύτερη συνεννόηση ανάμεσα τους.
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Αστικής Εταιρείας , Διονυσία Τελλή-Τσιμισίρη, καλωσόρισε με τη σειρά της τους παρευρισκόμενους και τους συνεχάρη για τη συμμετοχή τους ενώ παράλληλα τόνισε πως η σωστή επικοινωνία, είναι απαραίτητη για να μεγαλώσει ένα παιδί μέσα σε ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον.
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας Κατερίνα Χατζηθωμά, συνεχάρη το 3ο Δημοτικό και την Αστική Εταιρεία για την εξαιρετική πρωτοβουλία και ευχήθηκε να είναι εποικοδομητική η εκδήλωση για κάθε γονέα.
Παρούσα στο πάνελ και η ψυχολόγος Άννα Γεωργαντή , ενώ παρούσα στους ακροατές ήταν και η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Σταματία Κανταρζή.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πως τωρα βλέπεις αντιδημάρχους που είναι παντελώς άσχετες να χαιρετίζουν πρωτοβουλίες τέτοιες είναι άξιο απορίας……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ