Συνάντηση Προέδρου και ΔΣ Αστικής Εταιρείας με εκπροσώπους τοπικών ΜΜΕ στο Cafe Baru

6
5933

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αστικής Εταιρείας “Ιπποκράτης”/Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας και το Διοικητικό Συμβούλιο συναντήθηκαν με δημοσιογράφους των ΜΜΕ της Κω χθες Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 στο CAFÉ BAR BARU. Κατά την συνάντηση σε θερμή και εγκάρδια ατμόσφαιρα, αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά.

Σκοπός της συναντήσεως ήταν η εμπέδωση των προσωπικών σχέσεων, εκτός χώρου εργασίας, η σύσφιξη των σχέσεων και η ανταλλαγή απόψεων σχετικών με τον ρόλο των  ΜΜΕ και την συνεργασία μας.

 

 

Επισυνάπτεται σχετική φωτογραφία.

 

Από την Γραμματεία

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ανατριχιάσαμε! Σε λίγο θα κάνετε και get ready with me, what I eat in day και vlog.
    ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ
    Βρε απορία το χουμε…Δεν ντρέπεστε καθόλου να τα ανεβάζετε και στην εφημερίδα κιόλας…. δεν νιώθετε μια συστολή, μια ντροπή, ένα οχι δεν είναι σωστο δεν έχουμε να πούμε κάτι με αυτό το αρθρο??….δεν σας περνάνε όλα αυτά απο το μυαλό εε?? οι αυλικοί σας σας γλύφουν τόσο καλά που χάσατε την κρίση σας
    Το απολαμβάνετε τουλάχιστον το τόσο γλύψιμο? γιατί εκτίμηση δεν (απο-) λαμβάνετε

  2. Καλά η συνάντηση δεν ήταν της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ? Τι έγινε Διονυσία έπεσε τηλ από τον Νικηταρά και το αλλάξαμε? Έτσι έτσι για να κρατηθεί η καρέκλα σου πρέπει να λες συνέχεια ναι Δήμαρχε αλλιώς…….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ