Δήμος Κω: Σε λάθος δρόμο οδηγεί τον κ. Σιφάκη η επιλογή τοξικής αντιπαράθεσης

14
9013

Σε λάθος δρόμο οδηγεί τον κ. Σιφάκη η επιλογή τοξικής αντιπαράθεσης

 

Πολύ σύντομα ο κ. Σιφάκης αυτοδιαψεύδεται.

Με τον δημόσιο λόγο του, αποδεικνύει ότι λειτουργεί σε ευθεία συνεννόηση με τον εν΄ ενεργεία  επικεφαλής στη «Δύναμη Αλλαγής» κ. Κυρίτση, ακυρώνοντας τα όσα ο ίδιος έχει πει περί συνεννόησης και εποικοδομητικού κλίματος.

Είναι κατανοητή η αγωνία του.

Το να προσπαθεί όμως να κατοχυρώσει ρόλο αρχηγού κινούμενος στη γραμμή της τοξικής αντιπαράθεσης, την οποία έχουν απορρίψει οι συμπατριώτες μας, τον οδηγεί σε λάθος δρόμο.

Οι συμπολίτες μας καταλαβαίνουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη στάση και συμπεριφορά.

Όσον αφορά στα όσα επαναλαμβανόμενος αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση του, έχουν απαντηθεί με ευθύνη και σαφήνεια από τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, μετά από ερωτήσεις της αντιπολίτευσης, στη δημόσια  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Απαντήσεις που έχουν δει άλλωστε το φως της δημοσιότητας και έχουν επαρκώς αναλυθεί και από τα τοπικά ΜΜΕ.

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κυριε ελεησον μας! Ποια ειναι η τοξικη αντιπαραθεση;;
    Και μετα απο τοσα χρονια που υποτιθεται διοικειτε… αναφερεστε ακομη στον κ Κυριτση;;;
    ΤΕΛΙΚΑ κ Κυριτση υπαρχει μεγαλυτερη ΝΙΚΗ… να θελουν να σου μοιασουν και να μην μπορουν;;;

  2. ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ.

  3. αλλιώς θα έστελναν τα στοιχεία και θα έβγαιναν από πάνω. σκάνδαλο για εισαγγελέα

  4. ΚΥΡΙΟΙ. Τα έγγραφα και άμεσα. Καμία τοξικότητα δεν έχει η αντιπολίτευση οταν ζητάει τα επίσημα έγγραφα.
    Γιατι δεν τα δίνετε ? Και μην πάτε να κάνετε καμιά τρίπλα στα έγγραφα…
    Αφου τα έχετε εξηγήσει και είναι όπως τα έχετε εξηγήσει ΔΩΣΤΕ οτι ζητάει να τελειώνουμε

  5. Δηλ. Αυτός είναι τοξικός! Και εσείς καθαροί!!! Αντι να δώσετε πειστικές απαντήσεις!! Το μόνο που κατέχεται καλά δηλ. Είσθαι μόνο για τα πανηγύρια,γλεντια!!!(φωτογραφίες, βασιλόπιτες, κούφιες ανακοινώσεις, Φρού φρού και αρώματα)!!! Η κακή μας μοίρα δηλαδή!!! Και με εκατοντάδες λακκούβες και προβλήματα παντού!

  6. Χαχα….. Αχαχα….ποσο μαρεσει που ο Νικηταρας, σας γραφει… δεν δινει σημασια σε.. Απομειναρια, φασιστοειδη. .. Στελεχων.. Και ψηφοφορων.. Της δυναμης απαλαγης….. ΕΤΣΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ… ποσο γουσταρω…την περιφρονηση στα σκουπιδια

  7. Μην δίνεις σημασία δήμαρχε.Αστους να βράζουν στο ζουμί τους.Εσυ απλά φρόντισε να ταΐζεις και εμάς που σε στηρίξαμε.Μην τα φας όλα μόνος σου και όλα καλά.

  8. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΕ ΣΙΦΑΚΗ!! ΕΔΩ ΜΑΛΛΙΟΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!! ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!

  9. Ανεβάζουν την αντιπαλότητα Νικηταρά _ Κυριτση για να μην ασχολούμαστε με την ανεπάρκεια τους σε όλα τα επίπεδα. Είκοσι χρόνια μας ταΐζουν σανο πονηρουληδες.

  10. Είστε σοβαροί ;;; Ο Δήμος συνεχίζει να είναι στον αυτόματο κανείς δεν το βλέπει ;;;; Η ίδιοι η υποψήφιοι του και εκλεγμένη μάλιστα δεν μπορούν ν τον βρουν στα τηλέφωνα γιατί πολύ απλά βαριέται ν απάντηση και εσείς μιλάτε για δήμαρχο ποιος δήμαρχος ποτέ δήμαρχος ;;;; Ρωτάτε και εμάς που δουλεύουμε στο Δήμο να σας πούμε αντε γιατί ΕΛΕΟΣ πιέστε κιαλλο λοιπόν πρέπει ν δωθουν απάντηση για συνέταιρο κ για το χρήμα !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ