Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης της νέας αντλίας θερμότητας στο 1ο ΓΕΛ Κω | Τη Δευτέρα κανονικά για μάθημα τα παιδιά

11
8048
Τα μαθήματα γίνονται μέσω webex  και αναμένεται η επιστροφή των μαθητών στα θρανία, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου
Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης της νέας αντλίας θερμότητας στο 1ο ΓΕΛ Κω «Ιπποκράτειο» , γεγονός που οδήγησε τους μαθητές στο να σταματήσουν την κατάληψη του σχολείου, αφού αυτό ήταν το αίτημα τους.
Με απόφαση δημάρχου και τη σύμφωνη γνώμη του προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, το ιστορικό 1ο ΓΕΛ, θα παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες τοποθέτησης της νέας αντλίας θερμότητας, για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών, με τα μαθήματα να γίνονται διαδικτυακά μέσω  webex.
H πρόεδρος των σχολικών επιτροπών δήμου Κω Κατερίνα Χατζηθωμά, επισημαίνει πως η τοποθέτηση της νέας αντλίας θερμότητας καθυστέρησε για λόγους υγείας του εργολάβου, όμως  οι εργασίες ξεκίνησαν και αύριο το πρωί ,θα γίνει η μεταφορά της νέας αντλίας, ενώ δηλώνει αισιόδοξη ότι οι εργασίες θα  ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες και οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία τη Δευτέρα.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κωνσταντίνο Έλληνα, σημείωσε πως τα μαθήματα  γίνονται μέσω της πλατφόρμας webex,  μέχρι να ολοκληρωθούν οι επικίνδυνες για τα παιδιά εργασίες τοποθέτησης της αντλίας θερμότητας, ο οποίος σημείωσε πως συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα εκπαίδευσης διαδικτυακά και μπαίνουν κανονικά απουσίες για τους μαθητές που δεν παρακολουθούν τα μαθήματα , ενώ  υπογράμμισε πως τα  τα δια ζώσεις μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά τη Δευτέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί τα ξέρατε και δεν κάνατε τίποτα.
    Ντροπή σας γιατί σχεδόν όλα τα σχολεία της Κω υστερούν σε θέρμανση, ψύξη κτλ.
    Είναι δυνατόν να πηγαίνουν τα παιδιά μας σε σχολεία που μπαίνουν νερά, δεν έχουν θέρμανση, τα κουφώματα είναι σπασμένα, πλημμυρίζουν και άλλα πάρα πολλά ??
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΔΡΑΣΗ? ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ??
    Ιατρούς δεν έχουμε, λειτουργικά σχολεία δεν έχουμε ΤΙ ΣΚ@@Α ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ?? ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΑΝΕΜ ??? ΑΙΣΧΟΣ…ΓΙΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΦΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ

  2. Τα παιδιά είχαν δίκαιο και απέδειξαν με την συμπεριφορά τους, ότι είναι πιο ώριμα από πολλούς ανώριμους πολιτικούς.

  3. Τι είναι αυτό; οι νέοι τα ρίχνουν στους προηγούμενους σαν να ήταν σε άλλη παράταξη!!!!!!!!!!

  4. (όπως μας είπε ο Δήμαρχος) δεν λειτουργεί η αντλία θερμότητας.
    7 χρόνια χειμώνα-καλοκαίρι ήταν άρρωστος ο καημένος ο εργολάβος και δεν δούλευε η θέρμανση στο σχολείο. Τι αρρώστια να έχει άραγε;

  5. ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΑΝ ΦΤΙΑΧΝΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!! ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ!!!

  6. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Έπρεπε να κατέβουν τα παιδιά σε κατάληψη για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία; Τίνα πω ….άχρηστοι όλοι σας

  7. Εντάξει πια, μην τα μηδενίζετε όλα!!! Λειτούργησε η πλατφόρμα webex, λειτούργησαν και τα ιδιαίτερα μαθήματα των καθηγητών…όλα μια χαρά!!! Άντε να καλοκαιριασει να ξεκουραστούν και οι καθηγητές!!! Έχουν καταϊδρώσει!!! Ιδιαίτερα μαθήματα στην πληροφορική, ιδιαίτερα και στα γαλλικά, στα μαθηματικά, στα αρχαία … δεν προλαβαίνουν!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ