Δήμαρχος Κω: Αισιόδοξα και άκρως θετικά τα μηνύματα για το νησί μας, από την διεθνή τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης στην Ολλανδία

6
2189

Με θετικά μηνύματα για την Κω στη νέα περίοδο από την Ολλανδική αγορά, ολοκληρώθηκε χθες στην Ουτρέχτη η διεθνής τουριστική έκθεση «VAKANTIEBEURS 2024».

Η ισχυρή παρουσία της Κω, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, αποτέλεσε ευκαιρία θετικού σχολιασμού για το νησί μας και την σημασία που αποδίδει η Κως στους Ολλανδούς επισκέπτες.

Στις συναντήσεις με εκπροσώπους των tour operators κατατέθηκε η εκτίμηση ότι εφόσον διατηρηθεί η μέχρι τώρα δυναμική η νέα περίοδος προβλέπεται να κινηθεί καλύτερα από το 2023.

Ο Δήμος Κω συμμετείχε στην έκθεση σε συνεργασία με την Ένωση ξενοδόχων Κω, με 3 περίπτερα.

Τις δυνατότητες του νησιού μας, τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού, ανέπτυξε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Εθελοντισμού Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη, σε ειδική παρουσίαση στο κοινό της έκθεσης.

Παράλληλα, για πρώτη φορά Δήμαρχος της Κω είχε συνάντηση με Δήμαρχο της Ουτρέχτης.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς επισκέφτηκε με τους συνεργάτες του τη δήμαρχο Sharon  Dijksma, δήμαρχο της πόλης από το 2020, στο πλαίσιο επαφών με φορείς της αυτοδιοίκησης, με την οποία αντάλλαξαν απόψεις για την υιοθέτηση καλών πρακτικών στον αστικό σχεδιασμό, με επίκεντρο το ποδήλατο.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΘΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    Η ΚΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΗ.
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΚΩ!!!!!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΟ ΜΕ ΤΑ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ!!!!
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ!!!!

    • χωροταξικο σχεδιασμό ???που τα ξέρεις εσυ αυτά? ακου εκει χωροταξικό σχεδιασμό….δεν γίνονται αυτά τα πράγματα έχουμε ταξίδια τώρα για τους ποδηλατόδρομους που έκανε ο Κυρίτσης… εκτός αν έχεις να μας προτείνεις εσυ κάποιο καλό γραφείο των Αθηνών να του κάνουμε μια απευθείας αναθεση με το αζημίωτο βέβαια….Έχεις? Δεν πειράζει και να είναι γνωστός σου, συμβαίνουν αυτά …. χαχαχα
      ακου χωροταξικό σχεδιασμό… τι γνώσεις και απαιτήσεις ειναι αυτές… θες να το αναλάβεις εσύ ?

  2. αγαπητέ δήμαρχε υπερήφανοι για το νησί μας είμαστε για τους πολιτικούς μας όμως καθολου

  3. Θεοδοση εσυ τρεχεις για το νησι, και καποιοι σε βριζουν.
    Κλεισε τα αυτια σου και προχωρα.
    Το νησι πρεπει να παει πιο ψηλα!!

  4. Έως ποτέ θα κοροηδευτε τον κόσμο με τις εκθέσεις αυτές που κάποιοι οικονομανε και κάποιοι διασκεδάζουν με τα λεφτά του δήμου;Τι ακριβώς προσφέρουν;Θα ανακαλύψουν το νησί μας οι Ολλανδοί το 2024;Οαου.Μήπως περιμένουν από κάποιους να στείλουν τον κόσμο στη Κω;Ο καθένας αποφασίζει μόνος ανάλογα την τσέπη και τα γούστα του.Η κάθε εταιρία ανάλογα που έχει τα καλύτερα συμβόλαια διαφημίζει .Το θέμα είναι να βελτιώνεις το προϊόν σου δήμαρχε να τραβήξεις κόσμο και όχι οι εκθέσεις το 2024.Εξαλου ήδη έχουν υπογράφει τα συμβόλαια τι ακριβώς αλαξες;Τουλάχιστον στην υγεία μας είπατε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ