Το πιο φωτεινό και παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Κω… σας περιμένει!!

50
23341
Το πιο φωτεινό και παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό άνοιξε  τις πύλες του στην Κω, δίνοντας σε μικροΎς και μεγάλους την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη χαρά και τη θαυμαστή ατμόσφαιρα των γιορτών!
Παγοδρόμιο, φουσκωτά, αθλητικό τραμπολίνο, θρόνος του Άγιου Βασίλη, τρενάκι, παιχνίδια survivor και χιονοτσουλήθρα είναι μερικές από τις αγαπημένες δραστηριότητες που έχει  το Χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου της Κω, που θα φέρουν τη χαρά και τον εορταστικό ρυθμό σε όλους .
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα παραμείνει ανοιχτό ως την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, με είσοδο ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα παιχνίδια, από τις 11:00 πμ-15:00 και από τις 18:00-21:00.

Πηγή: https://www.kostv.gr

 

50 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι έγινε βρε παιδιά;;;; ο Αη Βασίλης έφερε δώρα.;;;..
    μπράβο!!!! έστω και την τελευταία στιγμή έγινε κάτι στο νησί μας. να θυμίζει ότι έρχονται γιορτες….έστω και αυτό το μικρό…

    • ΘΑΎΜΑ, ΘΑΎΜΑ, ΘΑΎΜΑ, το ΤΕ@ΝΤΟΣΑΚΗ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΩΝ να δουλέψει το τρενάκι των πλανόδιους...

      Το δέντρο με τα χίλια ζόρια κατάφερε να το ανάψει μια βδομάδα πριν την γέννηση του θεάνθρωπου, η πόλη μες στο σκοτάδι και την μιζέρια, ΓΙΟΡΤΈΣ ΧΩΡΙΣ ΦΏΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΑΠΟΥΝΌΠΕΡΑ…

  2. το κείμενο που συνοδεύει το θέμα, της δημοτικής τηλεόρασης είναι, είναι αισχιστου είδους προπαγάνδα, παραπληροφορηση

  3. Ο Σιφάκης επιβεβαιώνει την παρουσία του ως τουριστας και επίσημα πια.
    Δεν έχει πάρει χαμπάρι δυο πράγματα.
    1. Αναπληρωτής δημάρχου μόνο αντιδημαρχος,αρα ο Ζαχαρος δεν κάνει.
    2. Το χωριό λουνα παρκ θυμίζει μάντρα οικοδομικών υλικών. Ανάθεση δεν υπαρχει αφου δεν υπάρχει διαγωνισμός…αλλα υπάρχει πίστωση σε μάντρα. Ο σημερινός προεδρος ΔΟΠΑΒΣ…και αυριανός αντιδημαρχος ΤΥ έκανε το θαύμα του,χώμα έπιασε σε Χριστουγεννιάτικα χωριό το μετέτρεψε.

  4. Απορία: Αφου ο δήμαρχος και τα στελεχη του ειναι ανικανα να αδειάσουν την πλατεία απο τις ομπρελες των επιχειρήσεων δεν θα ηταν καλυτερα να τις στολισουν ως χριστουγεννιατικα δεντρα;

  5. Πάντως με το lunapark που στήθηκε στην πλατεία ελευθεριας ολα θυμίζουν εργοταξιο. Σκαλωσιες στο τζαμι,σκαλωσιες στην Αιγλη,ατελειωτη η δημοτικη αγορα,σε ταξίδι αναψυχης ο Λιακος μας.
    Και στη μεση το χωριο που θα πληρωθει με τραμπα. Φερνω παιδοτοπο χρεωνεις οικοδομικα υλικα. Μετα θα λεμε γιατι τα σχολεια ειναι αυελειωτα,γιατι τα πεζοδρομια κατεστραμμενα.

    • τα πιο πολλα τα γραφουν οι στεναχωρημενοι και των δυο πλευρων.
      τι να γινει ρε παιδια αφου ο κοσμος δεν σας ψηφισε?
      ας προσεχατε.
      δειτε τον καθρεφτη!!

  6. Ευτυχως το χριστουγεννιάτικα παρκο ειναι δωρεαν για τα παιδια σε αυτες τις δυσκολες μερες.Το οτι θα πληρωθεί μεσω οικοδομιλων υλικών πρεπει μα το δουμε σοβαρα. Δεν γινεται καποιοι να κινούνται με αυτο το τροπο και να μη σεβονται το χρημα των δημοτων. Θα ηταν καλυτερο να.μην εκαναν τιποτα. Να στήνεις κατι τελευταια στιγμη μετα απο την πιεση του κοσμου χωρις να υπαρχουν οι απαραιτητες εγκρίσεις και διαγωνισμοι ειναι σκανδαλο. Η Δυναμη Αλλαγης στο κοσμο της.

    • Τριγωνική συνεργασια λέγεται το χωριο. ο αντιδημαρχος το τοποθετει αλλα δεν θα πληρωθει απο το διμο αλλα απο τον εργολαβο ο οποιος θα χρεωσει παραπανω οικοδομικα υλικα.

  7. Τροπος πληρωμης;;; Γιατι ακούγεται πως ο τριωροφος δεν εβγαλε διαγωνισμο.Δεν το πληρωσε η μαρινα γιατι δεν ηθελε ο Χονδρος και πληρωθηκε μεσω υλικων

  8. ΑΝ ( λεω ..αν) σας ψηφισαν.. 60% ανοητοι…..εξακολουοθουν να ειναι ..ανοητοι!!

    Παραμονη εκλογων….το περιβοητο και πανακριβο καραβακι φτανει στο λιμανι της Κω…
    Παραμονη εκλογων….μηδενισμοι λογαριασμων…..θερμοσιφωνες..κτλ
    Παραμονη εκλογων…..ταξιματα…λασπες..πενηνταευρα..κτλ

    Παραμονη Χριστουγεννων….παγοδρομιο στην πλατεια..

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ δημαρχουκο…. ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ!!
    Αιωνια η μνημη …της ελπιδας γι αυτο το νησι!

  9. Σοβαρά τώρα;Αυτό το καραγκιοζάκο το λέτε το πιο φωτεινό παραμυθένιο χωριό;Ούτε στη Γάζα και Ουκρανία δεν έχουν τέτοια ξεφτυλα για τα παιδιά τους.Μπραβο στους εμπνευστές .Ευτυχως δεν έχουμε φιλοξενούμενους να το δουν να μας κοροϊδεύουν.

  10. της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελα… που μας κοροϊδεύετε κιολας… ποιο χωριό και ποιο παραμύθι??? ενα χαλι και μισό… της τελευταίας στιγμής..

    • οχι βρε γίγαντα γι αυτο εφαγε τη διοικηση ο νικηταρας. γιατι δεν πληρωναν. τωρα μπηκαν στην ανταλλακτική οικονομια. εσωσαν αμμο και τσιμεντα για χριστουγεννιάτικο χωριο

      • Λάθος κάνεις στο ότι δεν πλήρωνε η μαρίνα. Και τι δεν έχει πληρώσει να λές. Δεν έχει αφήσει ομάδα χωρίς χορηγία, σχολεία, λαμπάκια, ταξίδια, στολίδια της πόλης, εκδηλώσεις χριστουγεννιάτικες, αποκριάτικες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Όλο πληρώνει η μαρίνα, αλλά μόνο τα δικά μας παιδιά. Μου αρέσει ότι κατηγορούσαν τον Κυρίτση για τις απευθείας αναθέσεις, τώρα να δείτε τι γίνεται ούτε ξέπλυμα να έκαναν.

    • Ακριβως η μαρινα θα τα πληρωνςι ολα. γι αυτο θα μπει διευθύνον ο Κουμπαρος του Νικηταρα. Η μαρινα την νεα 5τια θα αντικαταστήσει το ρολο του ΔΟΠΑΒΣ

      • Σιγα μην μεινει χωρις μισθο οι κουμπαροι του.
        Βόλεψε κολλητούς, ανίψια, έμειναν οι κουμπαροι.

  11. Χαχαχαχαχαχαχα μπα σε καλό σας…μα τι λαμπερό και παραμυθένιο χωριό…τι να πιάσουν τα Τρίκαλα μπροστά μας χαχαχαχα

  12. ……ΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΕΤΟΣ !
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ?
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ?

  13. για το στήσιμο του χριστουγεννιατικου χωριου στη πλατεια ελευθεριας πληρωμένο απο εργολαβο οικοδομών. Πραγματικα σκεφτομαι. Ο νυν προεδρος του ΔΟΠΑΒΣ δεν ειχε χρημα για εκδηλωσεις….τα εσπασε με τη μαρινα και με εντολη δημαρχου απαγορευτηκε το δικο τους προγραμμα εκει. Λιγες μερες μετα τη ανακοινωση του ως αντιδημαρχος τεχνικων υπηρεσιων στηνει το χωριο στη πλατεια ελευθεριας και το πληρωνει μεσω τριγωνικής πωλησης! Ο ΤΕΟ??? Τον καλύπτει και παλι. τελικα θα μαθουμε πως ο ενας κραταει τον αλλο;

    • δηλαδη θελετε να μας πειτε οτι ο νυν απαγορευει να γινουν εκδηλωσεις και πραγματα που ειναι προς οφελος του τοπου επειδη εχει δικη του αντζεντα ; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ;;;; αυτο το κανει και για αλλα δημοτικα πραγματα ;; εργα πχ ???

  14. Εάν ήσασταν λίγο σοβαροί τότε αυτό το κατασκεύασμα που αποκαλείται χριστουγεννιάτικο χωριό θα το ξηλώνατε πριν τοποθετήσετε!!! Ποιους κοροϊδεύετε ρε αλήτες? Σαν βομβαρδισμενο τοπίο είναι!!Πέρα από τις κακοτεχνίες που ήταν εμφανείς τις πρώτες ημέρες λειτουργίας με εκτεθειμένα καλώδια και διάφορες πρωτοφανείς παγίδες που έτρεχαν άτακτα να καλύψουν …. Ντροπή σε αυτούς που τα φτιάχνουν, ντροπή και σε εμάς πού τα ανεχόμαστε!!!

  15. τι μιζερια ειναι αυτη βρε παιδια?
    ειπαμε να κανετε αντιπολιτευση, αλλα οχι να τα μηδενιζετε ολα.
    εγω πηγα με τα παιδια μου, περασαμε πολυ ομορφα, τα παιδια ευχαριστηθηκαν. οσο για τη σκαλωσια ,τι να γινει δηλαδη, να μη γινει το εργο?
    ειπαμε εχασε ο κυριτσης, ηρεμησε το νησι, αλλα οι κολαουζοι του καθησαν στα πληκτρολογια και μας ταχουν πρηξει.

    • δεν γραφουν αρνητικα μονο του Κυριτση…εσπασε το γυαλι…το ισχυρο ναι εκρυβε και υψηλες απαιτησεις..

      • Δυο τρεις μη εκλεγεντες, γραφουν, λες και δεν τους ξερουμε. Ας προσεχαν. Ο κοσμος θελει καθαρους και καλους χαραχτηρες. Την αλαζονεια την τιμωρει!!

      • Τους ψηφίσαμε, τους στηρίξατε εχουμε το δικαιωμα να τους κρίνουμε κι εμεις. Δεν το καταλαβα; Δηλαδή επειδη τους στηριξαμε θα τα βλεπουμε ολα καλα;

  16. Μαύρη μαυρίλα το βραδυ ….κάνατε μια βόλτα από την Πλατεία να δείτε; Ξεφτίλες όλοι,αλλά και η δημοτική τηλεόραση; Ρεπορτάζ της πλάκας …αλλά υπάρχουν δημοσιογράφοι στην Κω;

  17. Τα παιχνίδια survivor που διάβασα με ξεπερνά…. 4 ρόδες όλες κι όλες….. Ποιο παραμυθένιο και φωτεινό; Αλλο βλέπουμε; Πάτε μέχρι τη ;Ρόδο να δείτε….. Το χειρότερο είναι ότι θεωρούν ότι αυτό μας, αξίζει….. Τα σκουπίδια…. Φωτεινό…. Παραμυθένιο… 😂😂😂

  18. το γεγονός ότι είσαι ικανοποιημενος ενώ πληρώνεις για να έχεις δημόσιες παροχες, και μια πόλη όπως αρμόζει σε έναν τόπου που είναι 3ος προορισμός ΚΑΙ η κατάσταση δώσε καμία περίπτωση δεν θυμίζει 3ο προορισμο ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ανησυχεί πολλούς…για να το λήξουμε αυτή η Κως φέτος τα Χριστούγεννα δεν είναι αποδεκτή από μια δημοτική αρχή που δεν αναλαμβάνει πρώτη φορά το τιμόνι αλλά ήταν και την προηγούμενη περίοδο δημοτική αρχή…άσχετα από πολίτες και αντιπολιτευσεις εντελώς αντικειμενικά αυτό δεν είναι αποδεκτό σε καμία περίπτωση…

  19. αν σου τα χουν πρήξει και είσαι χαρούμενος με την κατάσταση…μην καθεσε μπροστά από ένα πληκτρολόγιο αλλά βγες έξω να χαρείς το κατά τα άλλα «στολισμενο» και γιορτινό μέρος που λέγεται Κως …γιατί δεννπας οεο?

  20. Εφαρμόζεις την πρακτική Μητσοτάκη που μιλάει για το 41 % που πήρε. Έχεις μαντέψει όμως την τύχη του μετά από 1 η 2 Χρόνια? Σκέψου πως θα είσαι εσύ και που θα κρύβεσαι μετά από 5 Χρόνια. Για αυτό να τιμάς και να σέβεσαι αυτούς που έφεραν την νίκη της παράταξης χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς ψέματα, χωρίς ρουσφέτια με λεφτά του Δήμου χωρίς να γλύφουν τον δήμαρχο. Αντε παλιό κοπριά

  21. Ισχυρη Κως και τρωγονται και εναν μισθο Απο την αλλη ο Νικηταρας ψαχνει οως θα βολευτει με μισθους δημαρχου και προεδρου ΚΩΑΝ….

  22. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ,ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ,ΖΑΧΑΡΟΣ. ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΥΣΙΜΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ 5 ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΠΕΤΡΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.
    Ε ΡΕ ΜΑΣΕΣ

  23. Κωμικοτραγική η κατάσταση!
    Ντρεπόμαστε που σας ψηφίσαμε,μακάρι να γίνει ένα θαύμα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ