Την Κυριακή η Ορκωμοσία Δημάρχου Κω, Δημοτικών Συμβούλων, Προέδρων και Συμβούλων Κοινοτήτων στον Ορφέα

10
6602

Σε ανοιχτή εκδήλωση στο χειμερινό Κινηματοθέατρο «ΟΡΦΕΑΣ», μεθαύριο, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στις 11.00, θα πραγματοποιηθεί σε δημόσια συνεδρίαση η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Κω Θεοδόση Νικηταρά, των Δημοτικών Συμβούλων, των Προέδρων και Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων, για τη νέα δημοτική περίοδο 2024 – 2028.

Με την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας θα ακολουθήσουν ομιλίες, από τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και το Δήμαρχο Κω.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες.

 

 

Γραφείο Τύπου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βασιλεως Παυλου αστολιστη,ιπποκρατους και λορδου Βύρωνος το ιδιο,πλατεια ελευθεριας περιμενουν ακομη τα λουνα παρκ. Στη μαρινα ο δημαρχος με φασισμο διεκοψε τις δωρεαν εκδηλωσεις. Το μηνυμα το πηρε,εμεινε η επαρση του 60%

  2. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟΥ. ΑΠΟ ΛΑΣΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΘΑ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  3. 5 χρόνια φασισμός,, ύβρεις,…ΚΛΑΦΤΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.. κάντε πολιτικά κόλλυβα.. . ΜΠΑΙ ΜΠΑΙ…

  4. όλος ο πλανήτης γιορτάζει τα Χριστούγεννα και τη έλευση του νέου έτους…ακόμα και στο hot Spot οι Χριστιανοί γιορτάζουν τα Χριστούγεννα!!!! Η Κως όμως διαφέρει!!! Δεν γιορτάζει…ο δήμαρχος προτρέπει τους πάντες να φεύγουν εκτός Κω!!!!

  5. ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΝΙΚΗΤΑΡΆ ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ