ΔΟΠΑΒΣ: Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 8 ατόμων

5
8134

Ο Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά οκτώ (8) ατόμων. Μία (1) θέση ΤΕ Παιδαγωγού Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας, πέντε (5) θέσεις ΔΕ Βρεφονηπιοκόμων και δύο (2) θέσεις ΔΕ Μαγείρων, για τη στελέχωση των Παιδικών Σταθμών του Δήμου για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξη τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης της χρονικής περιόδου 2023-2024», για το Δήμο Κω.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την Παρασκευή 08/12/2023 έως και την Δευτέρα 18/12/2023 από 9.00π.μ.έως 14.00μ.μ, στα γραφεία του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω στον  Άγιο Ελευθέριο, Ψαλίδι.                                                        Πληροφορίες θα παρέχονται από τα  Γραφεία του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω και συγκεκριμένα από την κ. Αιμιλία Χατζηπέτρου και κ. Ευαγγελία Τσεσμεζή στα τηλέφωνα 22420-29715, 25316.

Τα έντυπα της ανακοίνωσης ΣΟΧ 1/2023, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία των Δημοτικών Κοινοτήτων ,από το Δήμο Κω και από τα γραφεία του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω καθώς και να τα εκτυπώσουν από τη σελίδα του Δήμου στο kos.gov.gr.

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος

Δημοτικού Οργανισμού

Πολιτισμού, Αθλητισμού & Βρεφ/κών Σταθμών

Δήμου Κω

 

Χατζηχριστοφής Παναγιώτης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χα χα χα τελευταία ανακοίνωση τώρα θα ασχοληθεί με τα τούβλα. Έφτιαξες τον Δοπας και τώρα θα σώσεις και τα υπόλοιπα….

  2. ο Νεος α τιδημαρχος ΤΥ. Απαιτηση Παναγιωτη να φανε τον Πετρη,ο οποιος ηταν ο μονος που προσφερε οπου του ζητήθηκε. Ειδικα στο τεχνικο κομμάτι ολοι λενε οτι βοηθησε οσο κανεις. Ο νέος αντιδημαρχος ζητησε το κεφαλι Πετρη απο τον Νικηταρα ,και το πήρε!.

  3. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΏΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΟΠΑΒΣ. ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΗΣ. ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΤΕ ΠΙΣΩ; Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ Η ΜΙΣΗ ΡΙΜΙΝΙΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΠΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

  4. Οσο δεν υπαρχει ισχυρη αντιπολίτευση ο δημοςνθα διοικείται με αυτο το μοντελο,της κωλοτουμπας και της διαχείρισης με σκιες.Κακο σημαδι η επαρση ειδικα απο νεους αιρετους που νομίζουν οτι επιασαν το παπα απο τα ρχ!+@€€.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ