«H σοφία της παράδοσης» -η βράβευση των Λυκείων Ελληνίδων Κω & Καρδάμαινας και του «Φιλητά» από την Αστική Εταιρεία «Ιπποκράτης» στην Εβραϊκή Συναγωγή

1
7113
Ψαλίδι / Άγ. Γαβριήλ / Εξοχή, Κως

 

Η εκδήλωση της Αστική Εταιρίας «Ιπποκράτης»           στη Χάβρα.                                                                                Το πρωί της Κυριακής,  (10/12/2023) στην κατάμεστη αίθουσα της Εβραϊκής Συναγωγής, (Χάβρα), πραγματοποιήθηκε   ομιλία με θέμα,         ‘οι δυο δρόμοι της γνώσης,’ από τον  κ. Γεώργιο Μέσκο Μηχανολόγο, Μηχανικό του  ΑΠΘ και Διδάκτορα της Θεολογίας, συγγραφέα του βιβλίου Βυζαντινός Κώδικας.  Έγινε  εποικοδομητική συζήτηση από τους διοργανωτές, της Αστικής Εταιρίας ο ‘Ιπποκράτης,’ τον   ψυχίατρο, κ. Δημήτρη Γερούκαλη και την Νομικό και Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου και της Αστικής Εταιρείας, κ. Διονυσία Τελλή. Ακολούθησε   τιμητική επιβράβευση, για το έργο και την παρουσία τους, στα πολιτιστικά και πνευματικά δρώμενα του τόπου μας, των Λυκείου Ελληνίδων Κω  και Καρδάμαινας, καθώς και του Πνευματικού Ομίλου Κώων ο ΄Φιλητάς’ ως αναγνώριση της πολυετούς και συνεπούς προσφοράς τους στον Πολιτισμό και την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά.

Τα τιμητικά αναμνηστικά, παρέλαβαν από τον Μητροπολίτη κ. κ. Ναθαναήλ,  η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Κω, κ. Σταματία-Τέτη   Φάκκου. Από τον Ταξίαρχο κ. Αριστείδη Καβαρλίγκο, η πρόεδρος του Λυκείου    Καρδάμαινας, κ. Πρίγκου και από την κ. Διονυσία Τελλή, η πρόεδρος του ‘Φιλητά’                  κ. Μαρία Τουλαντά-Παρισσίδου.

Ρεπορτάζ    Ξανθίππη Αγρέλλη

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ: https://www.kostv.gr/

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ