Ν. Σπύρου-Α. Αρβανιτάκης-Μ. Μανιάς: Δράσεις φιλανθρωπικού σκοπού | Ν. Σπύρου για θέση στο Δήμο: Τον μισθό μου θα τον έδινα στο συσσίτιο της ΙΜ

2
13955

Radioproto 91,5
Protosports Εδώ μιλάμε αθλητικά

Η εθελοντική στήριξη αθλητικών δράσεων φιλανθρωπικού σκοπού, είναι υποχρέωση όλων των πολιτών της Κω.
Νικόλαος Σπύρου: με ανιδιοτέλεια η παρουσία μου στα κοινά . Εάν μου έδιναν θέση ευθύνης στο Δήμο μας θα έδινα το μισθό μου σε φιλανθρωπικού σκοπού δράσεις.
Ανδρέας Αρβανιτάκης: Αναγκαία η συνεργασία Δήμου της Κω και ιδιωτών επιχειρηματιών για την επιτυχή διεξαγωγή εορταστικών και μη εκδηλώσεων.
Μανώλης Μανιάς: Ο σύλλογος κτηνοτρόφων Κω πάρα τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει θα στηρίζει πάντα τις δράσεις φιλανθρωπικού σκοπού.

Καλεσμένοι στην εκπομπή Proto Sports ήταν οι καταξιωμένοι Κώοι επιχειρηματίες Αρβανιτάκης Ανδρέας, Σπύρου Νικόλαος και ο Μανώλης Μανιάς νεοεκλεγέντας κοινοτικός σύμβουλος της Κω και αντιπρόεδρος του συλλόγου κτηνοτρόφων Κω.

Βασικό θέμα, της ραδιοφωνικής συζήτησης, ήταν η εθελοντική συμμετοχή και συνεργασία των καλεσμένων μας στην από κοινού προσπάθεια με την επιτροπή των βετεράνων ποδοσφαιριστών της νήσου Κω για την διοργάνωση ποδοσφαιρικού φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού , μικτών ομάδων βετεράνων ποδοσφαιριστών της πόλεως και των δημοτικών κοινοτήτων της Κω.

Θα διεξαχθούν δύο αγωνιστικές ημέρες, η πρώτη την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 το απόγευμα και η δεύτερη αγωνιστική στο δημοτικό γήπεδο Πυλίου μετά τα Χριστούγεννα.
Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη των Αείμνηστων μεγάλων μορφών του Κωακού  ποδοσφαίρου Πέτρου Καϊσερλη, Κώστα Ανδρουλή και Δημήτρη Ρούφα επίσης στη μνήμη του Αείμνηστου Σεβαστού Μανιά.

Ο κύριος Νικόλαος Σπύρου, αναφέρθηκε στην σημασία της εθελοντικής προσφοράς όλων των πολιτών και η οποία πρέπει να είναι πάντα στο πλαίσιο της ανιδιοτέλειας σε όλες τις κοινωνικές και αθλητικές δράσεις.
Ο κύριος Ανδρέας Αρβανιτάκης, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της συνεχής στήριξης των αθλητικών δράσεων των σωματείων γιατί οι αθλητικές επιτυχίες αναδεικνύουν τον πολιτισμό μας.
Ο κύριος Μανώλης Μανιάς, αναφέρθηκε στην συμμετοχή του συλλόγου κτηνοτρόφων Κω στην διοργάνωση των αγώνων φιλανθρωπικού σκοπού, μιας και ο σύλλογος διαχρονικά προσφέρει σε συμπολίτες μας, κάτι που πάρα τις αντιξοότητες θα συνεχίσει να κάνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της ζωντανής ραδιοφωνικής εκπομπής αρκετοί επιχειρηματίες επικοινωνούσαν με τους τρεις καλεσμένους και δήλωσαν την πρόθεση τους να στηρίξουν το σκοπό της διοργάνωσης των φιλανθρωπικών αγώνων με οποιονδήποτε τρόπο.

Στη συνέχεια της εκπομπής οι τρεις καλεσμένοι μάς απάντησαν σε ερωτήματα των ακροατών με την ειλικρίνεια και το ήθος που τους διακρίνει.

Ενδεικτικά, ερωτηθείς ο κύριος Σπύρου εάν η παρουσία του σε τέτοιες δράσεις αποσκοπούν στην ανέλιξη του στο πολιτικό σκηνικό εκείνος απάντησε ότι δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική του σταδιοδρομία και αυτό που τον ώθησε να καταθέτει δημόσια τις απόψεις του σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία της πόλης μας είναι ξεκάθαρα το δημοκρατικό δικαίωμα κάθε πολίτη να συζητά για τα καλώς και κακώς κείμενα της καθημερινότητας μάς.
Σε ερώτηση ακροατών εάν ισχύουν δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου ότι προορίζεται για έμμισθη θέση στο Δήμο της Κω ,απάντησε ότι εάν του γινόταν τέτοια τιμητική πρόσκληση θα την αποδέχονταν και το μισθό του θα τον έδινε εξ ολοκλήρου στην Ιερά Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου για το συσσίτιο που παρέχει καθημερινά σε συμπολίτες μάς.

Ο κύριος Μανιάς ερωτηθείς από τους ακροατές για την πορεία της κτηνοτροφίας στην Κω ,απάντησε ότι υπάρχουν σημαντικά προβλήματα που μπαίνουν τροχοπέδη στην ανάπτυξή της και τείνει να μειωθεί ακόμη περισσότερο με τα γνωστά δυσάρεστα επακόλουθα. Παρόλα αυτά ο σύλλογος ήταν, είναι και θα είναι πάντα δίπλα σε συμπολίτες μας που αδυνατούν να έχουν εύκολη πρόσβαση στην προμήθεια κτηνοτροφικών προϊόντων.

Ο κύριος Αρβανιτάκης αναφέρθηκε επίσης, στην συνδιοργάνωση με το Δήμο της Κω σε εκδηλώσεις που θα γίνουν ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, αρχής γενομένης τη Δευτέρα με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μετά την ακύρωση της εκδήλωσης λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Για τον κύριο Αρβανιτάκη είναι πολύ σημαντική η συνεργασία του Δήμου της Κω με τους Κώους επιχειρηματίες για την επιτυχή ανάδειξη παρόμοιων εκδηλώσεων.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ