Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κέφαλο με πολύ κόσμο και εορταστική ατμόσφαιρα

3
9962


Μια υπέροχη γιορτή για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στην πλατεία του χωριού της Κεφάλου, όπου τοποθετήθηκε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε και φέτος από το τμήμα πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ σε συνεργασία με την Κοινότητα Κεφάλου και όπως κάθε χρόνο, έδωσε ιδιαίτερη χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Με παρά πολύ κόσμο και παιδικά χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για το άναμμα του Δέντρου στην Κέφαλο, όπου ο Δήμος της Κω σε συνεργασία με την Κοινότητα Κεφάλου και τους Τοπικούς Συλλόγους φωταγώγησαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τη μουσική παρουσία της Φιλαρμονικής της Δημοτικής ενότητας Ηρακλειδών υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Νίκου Γκαναβούρα.

Πριν την αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του δέντρου τον λόγο έλαβε αρχικά ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κεφάλου Γιώργος Κοκκαλάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του αλλά και τον κόσμο για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, ενώ στη συνέχεια ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς ο οποίος ήταν πλαισιωμένος από τους συνεργάτες του ευχήθηκε καλές γιορτές και υγεία σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: https://www.kostv.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιωργο βαλε το βιντεο οταν μιλας να δεις μουρες!
    Αλλος ξεροκαταπινει αλλος κοιτα μπροστα του με το μονιμο γλοιωδες χαμογελο…..
    Αλλα ολα τα λεφτα η ……δες το βλεμμα της…..ιδιο του …….3φλωρ…
    Κακια…και αμετρητο κομπλεξ!
    Βαλε ματι πανω σου!
    Μπρρρρρ

  2. Αλήθεια τώρα αυτός ο θόρυβος ήταν φιλαρμονική;Ήταν μια δοκιμασία για τα αυτιά μας.Δεν μπορούσες να σταθείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ