Αλλάζει όψη το παραλιακό μέτωπο με την τοποθέτηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο λιμάνι της Κω

17
22204

Αλλαγή χωροθέτησης για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πόλη της Κω, καθώς φέτος τοποθετήθηκε όχι στην Πλ. Ελευθερίας, αλλά στον εσωτερικό Λιμένα της Κω. Ο Μανώλης Καματερός υπεύθυνος του Εργοταξίου Δήμου Κω, μίλησε στην κάμερα του Kos TV και αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της διακόσμησης και του στολισμου του λιμανιού το οποιο αποκτα μία ευχάριστη χριστουγεννιατικη όψη με την τοποθετηση της φάτνης και του εντυπωσιακού δέντρου που θα δώσει μία άλλη ζωντάνια στην ευρύτερη περιοχή τις εορταστικες ημέρες που ακολουθουν. Ήδη από σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι του Δήμου της Κω, προχώρησαν στις απαραίτητες εργασίες για την τοποθέτησή του δέντρου και της φάτνης, ενώ αναμένεται να συνεχιστούν με εντατικους ρυθμους οι περαιτερω εργασιες καθότι θα φωταγωγηθει το δέντρο στις 7 Δεκεμβριου με μια εξαιρετική συναυλία από τοπικους καλλιτεχνες.

Πηγή: https://www.kostv.gr

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τη μέρα άντε να συναντήσεις κανένα με το ποδήλατο ή τις φόρμες για περίπατο και τη νύχτα ούτε ….στη

  2. Θα τοποθετηθεί και άλλο δέντρο στην πλατεία γιατί δεν καταλαβαίνω τον λόγο να τοποθετηθεί στο λιμάνι …χειμώνα καιρό να πάνε οι οικογένειες να γίνει το παζάρι…ας μας εξηγήσει κάποιος το σκεπτικό της τοποθέτησης

  3. εδεσαν το γαιδαρο τους και δεν κανουν τιποτα καλα να παθετε .Στολιστε καμια ελια και πολυ σας ειναι δημαρχαρα

  4. μοίρασμα λαγάνας απ τους μάγους της φάτνης σαν δώρα.
    Η Κως δεν έχει κουλτούρα ,δεν κυκλοφορεί ούτε σκύλος. Βάλτε σε live τις κάμερες του Δήμου ,όποια ώρα θέλετε και συγκρίνετε με τις Καλύμνου, Σύμης ,Καρπάθου, κ.λ.π.
    Οι μεγαλοκαρχαρίες που τα πήραν χοντρά σας χαιρετούν απ τα εξωτικά μέρη και τις βιλλάρες τους.
    Το νέο Φορολογικό νομοσχέδιο, αυτό πάει να ενισχύσει, δεν μπορεί να δει ποιος παλεύει για να βγάλει μεροκάματο και ποιοι έχουν στοκάρει εκατομμύρια μέσω συμβάσεων με ξεναγούς ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΊΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΩ.
    Ψάχνουν παραοικονομία απ το μικροκατάστημα που παλεύει να πουλήσει τρία καλσόν για επιβίωση και αγνοεί αυτούς που τα έχουν σε τράπεζας στο Μπόντρουμ.
    Ο σινεμάς όποτε πήγα 6-7 άτομα και φέτος και πέρσι με νεότατες παραγωγές .
    Το 41% επελαύνει.Μπανανία..

    • Απλά μην ξεχνάς ο …..της συνεργατικής το καλοκαίρι τον είχαν κλείσει επειδή πιάστηκε για φοροδιαφυγή.Αυτο που λέτε μερικοί ότι δεν πειράζει αν κλέβουν λίγο ποτέ δεν το κατάλαβα.Αν έρθει ένας σπίτι σου και σε κλέψει ,θα του πεις πάρε λίγα δεν πειράζει;Κλέψε το μίνι μάρκετ δεν πειράζει αλλά όταν κλέψεις σούπερ μάρκετ να σε πιάσουν.Ελεος μετο λαϊκισμό ακόμα και για τους κλέφτες.(φοροφυγάδες)

      • αν ήθελα να πατάξει ή περιορίσει την φοροδιαφυγή θα ξεκινούσε απ την ‘πελατεία’ του ο Ηγεμόνας,θα είχε κάνει διασταυρώσεις τουλάχιστον 10 ετών με διείσδυση σε περιουσιολόγιο,ηλίθια.

      • Γιάννη μην κόψεις τίποτα άστο να το δούν ΟΛΟΙ. Miranta είσαι σίγουρη ότι τα αφεντικά σου τα δηλώνουν όλα?

        Επειδή ξέρουν ΟΛΟΙ στο νησί ότι οι Ξενοδόχοι παίρνουν επιδοτήσεις για δήθεν ανακαινίσεις που βάσει πραγματικής κοστολόγησης ,πάνε σε τσέπες »αλλων» και έτσι πάντα φαίνεται παθητικό το ΙΣΟΖΥΓΙΟ.Αν θες μετάφραση πήγαινε το σχόλιο σε έναν μεγαλο-λογιστή να στο μεταφράσει πατσαβούρα.
        Δηλαδή οι πληρωμές απ τα Μεγαλο-Πρακτορεία που η έδρα τους είναι εκτός χώρας,πως ελέγχεται?
        Να γιατί η Κως είναι άδεια,πατσαβούρα….μην με κάνεις να το ανοίξω παραπάνω…θα βρωμίσει και η Φάτνη.

        • Τα ρεζιλίκια των καμικάζι που έρχονται για έλεγχο και ρωτούν τους πελάτες αν έχουν απόδειξη,ενώ οι ίδιοι τρώνε αστακούς και μένουν ΠΑΝΤΑ σε ξενοδοχεία ημετέρων ,δεχόμενοι υπηρεσίες Φαραώ…άστα πατσαβούρα είσουν, είσαι και θα είσαι.
          Δεν μπορεί με 2 εκατομμύρια επίσημες αφίξεις να υπάρχει τέτοια εικόνα.. τι τα κάνουν τα λεφτά (άυλα) .
          Άιντε και ζήτησε απόδειξη από κομπινεζόν αύριο,αλλά είμαι σίγουρος ότι από σάουνα στην ρεσεψιόν ποτέ δεν έχεις εκδώσει…Λέρες ,κασμίρια, βιζόν, τιμαλφή,βίλλες,καδενιές και…μάρμαρα…

  5. Μην ξεχάσετε να κρεμασετε και καθρεφτακια για τους ντόπιους ιθαγενείς αφού τούς αντιμετωπιζετε σαν κατώτερους πολίτες,.Δεν ντρεπεστε που δεν έχετε κάνει τίποτα για τα Χριστούγεννα; Τα παιδιά τής Κω τι σας φταίνε; Αλλά εδώ τα στοιβαζετε σε κοντεινερ για τα παιδικά Χριστούγεννα θα ενδιαφερθειτε;

  6. αν εννοείτε αλλαγή τοπίου, αυτό που θα δεχθώ είναι η όψη που έχει το συγκεκριμένο μέρος και όλο το λιμάνι,απ τους χε///νους,που πίνουν τις μπόμπες σαν να μην υπάρχει αύριο και μαστούρες, έμποροι, λωποδύτες,ελαφροχέρηδες ,επαίτες ,όλους αυτούς που συνθέτουν το όμορφο σκηνικό που βλέπει τα ξημερώματα ένας επισκέπτης με το πλοίο της γραμμής.
    φοβάμαι μην μαστουρώσουν άθελά τους και οι μάγοι.

  7. Γατοτροφές,sisha,κόλλυβα,μαστουρέλαιο,κουτσουλιές πουλιών, γλάρων, Βάρβαρα, Λουκουμάδες ..όλα τα καλά με μειωμένο ΦΠΑ.Και οι Μάγοι ταγμένοι στην πάταξη της φοροδιαφυγής…Αυτοί που έμειναν στο Νησί και αυτοί που δεν θα πάνε για Γιορτές στα Βαλκάνια, θα βλέπουν οριζόντιες μειώσεις ΦΠΑ,στους κουραμπιέδες.
    Φοβάμαι μην απαγάγει κανέναν μάγο η …..TUI-Χαμάς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ