Δήμαρχος Κω: H επέκταση και η αναβάθμιση του λιμένα στο Καμάρι, θα συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Κεφάλου

5
5355

Δεύτερος λιμενικός πόλος πρόκειται να δημιουργηθεί στο νησί μας, με την συμβολή της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, καθώς η Περιφέρεια αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση του έργου για λογαριασμό του Λιμενικού ταμείου. Ειδικότερα, όπως επισήμανε ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς, προβλέπεται έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κω και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την εκτέλεση του έργου υπό την ονομασία «Επέκταση και αναβάθμιση λιμένα Καμαρίου Κεφάλου Κω» και βάσει αυτής της Προγραμματικής Σύμβασης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση του νέου λιμένα, ως φορέας υλοποίησης του έργου. Κλείνοντας ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι με την επέκταση του Λιμένα, επιτυγχάνεται η περαιτέρω τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Κεφάλου.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για την πρόσβαση προβλέπεται κάτι? Ο παραλιακός δρόμος στο Καμάρι είναι σε μαύρα χάλια

  2. σε όλη την ομάδα γιατί θα δείχνετε ήδη κιόλας οτι με καθημερινή σκληρή δουλεία, μεράκι, αγάπη για τον τόπο και ταπεινοφροσύνη θα κάνετε πολλά σπουδαία έργα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ