Κως – Α. Χρυσόπουλος: »Αυξάνονται τα δημοτικά τέλη για να παραμείνει καθαρό το νησί»

16
9505

Σε αύξηση των δημοτικών τελών σε ηλεκτροφωτισμό και καθαριότητα θα προχωρήσει ο δήμος Κω το 2024. “Τα προηγούμενα χρόνια είχε δημιουργηθεί ένα πλεόνασμα το οποίο δεν είχε επιστραφεί στους δημότες. Όταν αναλάβαμε το 2019 τη δημοτική αρχή μειώσαμε τα τέλη ώστε αυτό να το καρπωθούν οι δημότες. Όμως αυτή τη στιγμή το πλεόνασμα έχει εκλείψει και αν θέλουμε το νησί να παραμείνει καθαρό και να πάει ένα βήμα παρακάτω θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες αυξήσεις”, δήλωσε στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου, Αλέξανδρος Χρυσόπουλος.

Ο κ Χρυσόπουλος δεσμεύτηκε ότι οι υπηρεσίες που θα παρέχει ο δήμος θα είναι καλύτερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και θα αναλογεί με το τίμημα που θα καταβάλλουν οι ωφελούμενοι.
Αναφορικά με το μέλλον των συμβασιούχων εργαζόμενων ορισμένου χρόνου η έργου με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις, υπογράμμισε ότι “δεν θα υπάρξει θέμα καθώς μετά τη κατάργηση των Νομικών Προσώπων και των επιχειρήσεων ειδικού σκοπού καθολικός διάδοχος θα είναι ο δήμος”.

Άγνωστο ωστόσο παραμένει αν θα ανανεωθούν οι συμβάσεις με τους ίδιους όρους και στο σύνολο τους μετά τη μεταφορά των δομών στους δήμους.

ertnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με 25 εκατομμύρια αποθεματικό και εσείς αυξάνεται τα δημοτικά τέλη δεν υπάρχουν ελεγκτικά όργανα να δουν τι δεν πηγαίνει καλά στα οικονομικά του Δήμου και την πληρώνει ο αθώος πολίτης!!! Τι δεν πήγε καλά στην καθαριότητα!! Θέλουμε απαντήσεις.

  2. Όταν κύριοι αυξάνεται τα δημοτικά τέλη αυτό σημαίνει κακή διαχείριση γιατί δεν γίνεται ο πιο πλούσιος Δήμος της χώρας να έχει τέτοια ανάγκη για αύξηση των τελών!!!

  3. Δήμαρχε σε στηρίζουμε σε αγαπαμε αλλά κανε αλλαγές κάποιοι Αντιδήμαρχοι σε εκθέτουν ακόμα. Κακή διαχείριση σε πολλά θέματα και στο τέλος την πληρώνει ο Κωακος λαός.

  4. ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΝΗΣΙ? ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ?

  5. Ότι σας έρθει λέτε. Δηλαδή τα χρήματα που παίρνατε με την προηγούμενη χρέωση ήταν ανταποδοτικά και τώρα θέλετε και αύξηση ? για να κρατήσετε το νησί καθαρό ενώ πληρώνουμε ήδη πρέπει να μας βάλετε και καπέλο, ντροπή!!!

  6. Τακτική Μητσοτάκη. Ανακοινώσεις φόρων κατόπιν εκλογών.

    Δεν νομίζω κύριε Δήμαρχε, πως είστε σατανικός όπως το φασιστοειδες που μας κυβερνά, ούτε ότι σας στήριξαν οι λοβοτομημενοι που μας τον επέβαλλαν για άλλα 4 χρόνια. Και δεν είναι όλοι οι Πολίτες της Νησου Κω, φραγκοφονιαδες, φοροκλεπτες, με οικονομικες δυνατότητες. Αντιμετωπίζουμε ακρίβεια στα πάντα (ενέργεια, διατροφή, ενοικίαση κατοικίας κλπ.).

    Στην τελική, παρουσιαστε μας ενα πεντακάθαρο νησί, μια πεντακάθαρη πόλη (παντού μυρίζεις ή …πατάς ούρα και κόπρανα δεσποζομενων σκύλων), με δρόμους χωρις λακούβες θανάτου κλπ. κλπ. και ΤΟΤΕ, να δεχτούμε ίσως πιο εύκολα κάποια αναπροσαρμογή στα Δημοτικά Τέλη, ομως για την ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ αυτής της καθαριότητας. Οχι, οπως μέχρι τωρα,να πληρώνουμε για ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ..!

  7. ΔΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ… ΑΥΞΗΣΗ;;;; ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ Κ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΕΙΑ!!! ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΤΑΜΙΑΑ…. ΟΙ ΔΕ ΠΛΑΚΕΣ, ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ…. ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΗΣΗ , ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ;; ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;;;

  8. Αυξάνονται τα δημοτικά τέλη!!!!!Και ακόμα δεν είδατε τίποτα Νικηταρά θέλατε καλά να πάθετε

  9. Πρέπει να βολέψουν κάποιους που υποσχέθηκαν για να πάρουν ψήφους.Ποιος νοιάζεται για το νησί και τους ανθρώπους του;Εξαλου με τα τρομερά ποσοστά που πήραν μόνοι τους παίζουν.Γλεντισε τους δήμαρχε.Εξαλου εσυ είσαι καλός άνθρωπος.

  10. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ???,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΚΩΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ,ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ,??? ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ???, ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ.ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΦΤΑΊΜΕ????

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ