Στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου βρέθηκε ο Δήμαρχος Κω Θ. Νικηταράς

18
8620

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Δημήτρης Καιρίδης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της Κω, κ. Θεοδόση Νικηταρά με τον οποίον επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. 

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου εξήρε τη συμβολή του Δήμου στην αντιμετώπιση της παράτυπης μετανάστευσης με τον πλέον αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο για την τοπική κοινωνία της Κω. 

Ο κ. Καιρίδης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Νικηταρά για την άριστη συνεργασία, δεσμεύθηκε ότι το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου θα συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά δίπλα στον Δήμο και τους ακρίτες της Κω που σηκώνουν ένα μεγάλο βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος.

18 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εδω εχουμε φθασει στα προθυρα κυριολεκτικα 3ου Π.Π. και δεν γνωριζουμε τι μας ξημερωνει.
      Βαθεια νυχτωμενη εισαι γενικα.

  1. Τέρμα πια με την υποκρισία της ΝΔ. Σας πειράζει το 3-4% με υπερσυντηρητικές απόψεις των Ελλήνων που στην τελική δεν απειλούν κανένα. Αλλά καταπίνετε τους χιλιάδες φανατικούς Ταλιμπάν που μπαίνουν καθημερινά και αλλάζουν την Ευρωπαϊκή ταυτότητα της χώρας και τον ελεύθερο τρόπο ζωής μας

  2. την επίδραση και αποτέλεσμα της μαζικής εισόδου not cultural compatible ανθρώπων θα το δούμε σε 10 χρόνια.

  3. «ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία»; Επειδή δεν μπαίνει μπροστάρης ο δήμαρχος με σύσσωμο το ΔΣ για να ξεσηκώσουν τους πολίτες σε δυναμικές κινητοποιήσεις; Του είπε κάτι ο δήμαρχος για τις ηλίθιες δηλώσεις περί μείωσης κατά 70% των ροών σε σχέση με πέρσυ ενώ το υπουργείο ασύλου αναφέρει αύξηση 433%; Για να σε δω δήμαρχε τι θα κάνεις όταν επιστρέψεις. Θα μας καλέσεις σε πορεία διαμαρτυρίας όπως οφείλεις γιατί τελικά είναι η μόνη λύση;

  4. «Kairidis Tours»

    Live Your Islamic Myth In Yunanistan (ex-Greece)

    Free Transport – Free House – Free Food – Free Internet – Free Money everymonth

  5. δεν πήγε ο υπουργός μετανάστευσης στην ροδο που τον περίμεναν ………και πήγε ο δήμαρχος Κω στην αθηνα για να έχουμε πάρε δώσε …….. ……..πολύ χρήμα στα ταμία του δήμου. 3000 γίδια ταΐζουμε ? θα τα κάνουμε 5000 γίδια. τώρα αν κάποια στιγμή θελήσουν να βοσκήσουν όλα εκτός ΚΥΤ……. βοήθειά μας……..

  6. Καιριδης! Ο πιο ακατάλληλης άνθρωπος! Σε μία τόσο σημαντική θέση! Εκτός χρόνου και τόπου!

  7. ένα μόνο αναφέρω εάν δεν είχε αναλάβει Διοικητής του ΚΥΤ ο κ. Φραγκούλης, θα είχαμε σοβαρότερα θέματα στο νησί. Ο Δήμαρχος είναι ανύπαρκτος σε αυτό το θέμα….

  8. μεταφέρονται μη-ταυτοποιημένα άτομα που εισήλθαν παρανόμως στην Ελλάδα με πλοία της γραμμής.
    Αντιλαμβάνεται κανείς τους κινδύνους ασφαλείας?

  9. αληθεύει ότι γκριζαρίστηκε ή νήσος Λαδοξέρα ΄ή Ζουράφα δ’ιπλα στ’ην Σαμοθράκη; ;;;;;;;;;

  10. αυτός δεν δήλωνε ότι είμαστε παιδιά των Οθωμανών? θρίαμβος κοψιμιε και το διαφημίζεις κιόλας

  11. πιάσαμε τις 4000 και συνεχίζουμε ακάθεκτοι και αυτος χαμογελάει φωτογραφιζεται και κάνει ταξίδια αναψυχής για τέτοιες συναντήσεις τα χειρότερα έρχονται αλλά μας αξίζουν αυτον διαλεξαμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ