Ανατροπή! Παραμένει ο Μαέστρος Θανάσης Πουλιού μέχρι να προκηρυχθεί νέα θέση Αρχιμουσικού στην Φιλαρμονική Δήμου Κω

64
35341

Την ανακοίνωση στους μουσικούς της Φιλαρμονικής έκανε ο Δήμαρχος της Κω Θεοδόσης Νικηταράς, με τα παιδιά και τους μαθητές του Μαέστρου αλλά και παλιά στελέχη της Φιλαρμονικής να ξεσπούν σε χειροκροτήματα επευφημίες και εκδηλώσεις χαράς στο άκουσμα της είδησης για την παραμονή του Μαέστρου μέχρι να υλοποιηθεί από τον Δήμο η διάδοχη κατάσταση που φαίνεται ότι είναι η προκήρυξη νέας οργανικής θέσης Αρχιμουσικού.

Πηγή: https://www.kostv.gr/

64 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τόσον καιρό δηλαδή αυτός ο «κύριος» μας κορόιδευε μέσα στα μούτρα μας!

    έχει όρεξη να παίζει;

    πόσο πιο κάτω;

    ξεφτίλα…

  2. Γιατί κάτι μου βρωμάει εδώ??? Δεν έχει κι άλλον μαέστρο ο Δήμος??? πόσους χρειάζεται δλδ?? πόσα 2χιλιαρα??? Πάει για …. επιχείρηση το πράμα…

  3. τώρα σωθηκαμε! Δεν εφυγε απλώς συμπλήρωσε τα χρόνια και δικαιούται να πάρει σύνταξη υπάλληλος του δήμου είναι τίποτα περισσότερο! όπως παίρνει σύνταξη ένας υπάλληλος της καθαριότητας του εργοταξίου το ίδιο είναι και ο κύριος… έχει και αλλο αρχιμουσικό ο δήμος…

    • Μας Κοροϊδεύει όλον αυτόν τον καιρό ξεφτίλα τι νομίζει ότι ο κόσμος κοιμάται όρθιος; ξυπνήσαμε επιτέλους

  4. ήθελαν προεκλογικά να κάνουν ζημιά στον Νικηταρά και τώρα που είδαν ότι δεν έπιασε…( 60% Δυναμη ε?) Τούμπα?

  5. Καλά,τόσο προσχεδιασμένο ούτε ο Φώσκολος ….χαχαχααχχα και πολύ κλάμα βρε παιδάκι μου,έλεος

  6. Σιγά η ανατροπή….βαρεθήκαμε να ακούμε το παραμύθι ….συνταξιοδοτείται…όπως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι,τι διαφορά δηλαδή.

  7. Τελικά ισχύει ότι οι υπάλληλοι κάνουν πολιτική. Σε κάθε εκλογρς κατηγορεί του πολιτικούς και Τελικά παντα μένει. Μη πουλάτε σανό. ο Δήμος έχει και άλλο αρχιμουσικό και έπρεπε να αναλάβει. Είναι πολλά τα οφέλη κύριε μου και πολιτικά ο Δήμαρχος βγάζει έκπτωτους τους συνεργάτες του. Γνωστή του βέβαια τακτική. Αρκεί να μην τσαλακωθεί η μούρη του.

  8. Σιγα το νέο!!! Σιγα μην άφηνε τη θέση έτσι απλά … όλα μούφα ήταν …. Ξέρει άλλωστε από τέτοια πολύ καλά….

    • το ότι είναι ΕΝΑΣ Δήμος οπότε δεν χρειάζονται δύο φιλαρμονικές δεν πάει στο δικό σου μυαλό εεε;;;
      Το ότι ήδη υπάρχει άλλος ένας αρχιμουσικός οπότε δεν χρειάζεται νέα πρόσληψη και μπορούν να συγχωνευτούν οι δύο φιλαρμονικές ούτε αυτό σου πέρασε από το μυαλό εεε;;;
      Μόλις πέρασε όμως από το δικό μου μυαλό: «Ρε μπάς και έταξαν την θέση; Κάτι σαν τους πρωθυπουργούς που πάει από πατέρα σε γιό η πρωθυπουργία». έεεε;;;

  9. proton ipeuthinos gia ton kirio vasi nomou kai apofaseon einai o proedros tou dopavs…. ta kanate plakakia proeklogika na kanete kako kai tora ola kala ! aidia kai mono kai o dimarxos kanei tin papia os sinithos kai poulaei tous simvoulous tou….

  10. τριπλη αεροκτουμπα εκανες. Πριν τις εκλογες εβαλες τρικλοποδια. τωρα; παπατζιλικια; οπως και να εχει η εικονα που ειχα για εσενα αλλαξε. οτι καλο ειχες στησει το διέλυσες με το ψεύτικο και στημενο δελτιο τυπου. Μαγκια θα ηταν να παρεμενες σε αυτα που ειπες.

  11. Βαρεθήκαμε πια….τελευταία ήταν το θέμα των ημερών….λες και δεν έχουμε σοβαρότερα θέματα.
    Όποιο ραδιόφωνο άνοιγες…ο μαέστρος,λες και δεν γνωρίζουμε την τακτική του.Ε..δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου αν πάει σπίτι του…άντε πια

  12. Η αντιδήμαρχος τι λέει κ.δήμαρχε;Γιατι την αδειάζεις έτσι;Όπως και τον πρόεδρο;
    Αναρωτιέμαι τι θα γίνει;

  13. Καλά το δούλεμα πάει σύννεφο… Αρχιμουσικός υπάρχει ήδη και το ξέρετε. Για ποιά προκήρυξη γίνετε λόγος;; Μήπως για να ξεπληρωθεί συγκεκριμένο γραμμάτειο….

  14. Βλέπω τα σχόλια των συμπολιτών μας και θλίβομαι. Για τέτοιους πολίτες δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τα κοινά. Είναι οι ίδιοι που πάντα θα παράγετε τοξικότητα και κακία. Η ενσυναίσθηση και η έννοια για το κοινό καλό είναι κάτι άγνωστο μάλλον. Για εσάς λοιπόν που ψάχνετε να βγάλετε αρνητικά συμπεράσματα σας αξίζουν κακοί κυβερνήτες γιατί τέτοιοι είστε.

  15. Θα τα πληρώσεις ολα αυτα τα αδειασματα που κάνεις στους συμβουλους σου δημαρχε. οι διεργασιες ξεκινησαν ηδη. απέναντι σου δεν θα εχεις τον κυριτση αλλα στρατια απο ικανα στελεχη (καποια θα τα εχεις αδειασει εσυ). απολαυσε την τελευταία σου πενταετία για να μάθεις να τα κάνεις πλακακια με ανθρώπους που τα θελω τους δεν έχουν στοπ.!!!

  16. Ε φυσικά, πως αλλιώς σε όλες τις εκδηλώσεις της φιλαρμονικής……….. Τα καλά και συμφέροντα!!!

  17. .τοσα αντρικα ονομαρα,, συνεχιζει με το μιραηρα, σαρεσει η γυναικεια 2η φυση σου σρα κρυφα…αλλα αυτο ειναι αλλη υποθεση που χρηζει σεξολογικης και ψυχιατρικης και κοιωνιολογικης εξετασης,, !! στην δουλεια σου σε φωναζουν……αλλιως
    Στο θεμα μας.. Μην εχεις αυταπατες.. Δεν θα απολαυσουμε ΜΟΝΟ 5 χρονια τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ… 15 ΒΑΛΕ ΝΑΣΑΙ ΜΕΣΑ….
    Δεν φταιμε εμεις…. Φταιει ο δικος σου που θα, παραιτηθει….. Με το 2ο 60αρο του κατσε ΒΑΡΥ..!! Ξερεις στην ζωη ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ… ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΝΠΑΙΡΝΕΙΣ 10 ΚΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΣΩ…. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ 10 ΚΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ το παιρνεις.. ..ΠΙΣΩ….ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ 35 ΧΡΟΝΙΑ…. ΕΣΕΙΣ…ΜΠΑΙ ΜΠΑΙ

  18. Ο μαέστρος έχει προσφέρει πολλά στα παιδιά μας! Εγώ ξέρω ότι το παιδί μου χάρηκε πολύ μ αυτή την απόφαση κ μπράβο στον δήμαρχο που το πήρε πάνω του επιτέλους… Τώρα για την κυρία αντιδήμαρχος ο λαός της έδειξε πόσο την εκτιμά. Ίδρωσε για να ξαναβγεί… Τελευταία και καταϊδρωμένη. Είναι για το έργο της στον πολιτισμό. Πρόσφερε τόσα πολλά κ την επιβράβευσαν…….

  19. και 100 να βάλεις να γράφουν…δεν το σώζεις. Για λίγο την γλύτωσες, ο μαέστρος θα την πάρεις την σύνταξη του και όποιος πάρει την θέση του ας έχει καλή επιτυχία

  20. Άδειασμα του δημάρχου στα στελέχη του , άδειασμα του δημάρχου στον ήδη υπάρχοντα (κ πτυχιούχο μαέστρο) , τον λόγο έχει η δικαιοσύνη !!
    Όσο για τον κυρ Θανάση που μας ζάλισε 20 μέρες , πείτε του πως ούτε προκήρυξη θα γίνει , ούτε θα βάλει τον …… στη θέση του !

  21. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Ο ……ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΚΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ
    ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟ

  22. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    • δηλαδή εσύ νομίζεις ότι το έκανε γιά εμάς; Ή μήπως πλήρωνε τα τεράστια έξοδα για εισιτήρια και διαμονή των τραγουδιστών αλλά και αρκετών μουσικών που έφερνε από την Αθήνα γιατί δεν θα υπήρχε καλό αποτέλεσμα στην μπάντα χωρίς αυτούς από την τσέπη του; Για να φανεί ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ το έκανε, γιατί έχει καβαλημένο καλάμι εδώ και χρόνια. Θεωρεί πως ότι και να ζητήσει πρέπει να του το παρέχει ο ΔΟΠΑΒΣ. Αν είναι μάγκας ας κάνει εκδηλώσεις χωρίς βοήθεια από τον Δήμο.

  23. ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ

  24. ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΑΞΕ ΨΗΦΟΥΣ
    ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ

  25. Ο ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΦΑΓΟΥΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ? ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ?ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ?
    ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΦΗ ΠΑΛΙ ΕΓΛΥΦΕ

  26. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΔΩ?????
    ΠΑΡΟΔΙΑ

  27. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ……. ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΝ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΦΥΓΕΙ Ή ΟΧΙ. ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟ ΟΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

  28. Όλοι εδώ μέσα περιμένετε να πάρει την θέση ο άλλος «αρχιμουσικός» του νησιού; Δεν είναι ο μόνος υποψήφιος για την θέση. Εκτός από τον συυγενή και τον αρχιμουσικό της δεύτερης φιλαρμονικης στο νησι,υπάρχουν και άλλοι με πτυχίο που θα μπορούσαν να αναλάβουν την θέση.

  29. εδώ ο κόσμος καίγεται.. και στην Κω ασχολούνται με ..οκ… και το αισχος ακόμα έχει τα όρια του…λες και δεν έχουμε σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε..

  30. Τουμπα.. φυγε κουραστηκαμε με αυτα.. ασε πια να αναλαβει ο καλυτερος!! Υπαρχει αρχγμουσικος στον δημο!

  31. Για να καταλάβουμε όλοι τι παίχτηκε. Ο μαέστρος με αυτά που μας έλεγε προεκλογικά, θα τα παρατούσε και θα έφευγε για τους δικούς του λόγους και φυσικά γιατί συνταξιοδοτείται. Η παρέλαση της 28ης θα ήταν η τελευταία του εμφάνιση και θα έφευγε πικραμένος από κάποιους πολιτικούς που τους κατηγορούσε ενώ έγλυφε πατόκορφα κάποιους άλλους. Ο δήμαρχος δηλαδή πήγε στο Χάνι και απλά ανακοίνωσε ότι ο κ. Πουλιού θα παραμείνει χωρίς να ρωτήσει τον ίδιο αν ήθελε; Σιγά μην το πιστέψουμε, είχαν συζητήσει από πριν και είχε δεχτεί. Αν είχε λίγο τσίπα θα αποχωρούσε όπως είχε δηλώσει. Τώρα και αν είναι που θα καβαλήσει και άλλο καλάμι. Ουδείς αναντικατάστατος μαέστρο, η φιλαρμονική είναι οι μουσικοί και όχι εσύ. Χωρίς τα παιδιά θα έβγαινες μόνος σου με το τριγωνάκι να λές τα κάλαντα.

  32. Προσλήψεις και θέσεις μόνο με ρουσφέτια!
    Αν υπήρχε αξιοκρατία,πολλοί θα ήταν σπίτι τους…
    Δυστυχώς στην Ελλάδα οι ανίκανοι παντού!
    Τι περιμένετε να αλλάξει στον Δήμο;
    Ας σοβαρευτούμε επιτέλους!

  33. Απλά νούμερα που ψοφσνε για δημοσιότητα. παραιτήσεις και συνεντεύξεις δεξιά και αριστερά …..σαν μικρό παιδάκι. Μεγάλωσατε …σύνταξη ..άντε γεια. Όχι καραγκιοζιλικια

  34. Τι είναι το Εργατικό Δίκαιο;

    Το Εργατικό Δίκαιο αναφέρεται στο σύνολο των κανόνων που ρυθμίζουν τις εργασιακές σχέσεις και τη νομική κατάσταση των ατόμων που εξαρτώνται από αυτές.

    Πρόκειται για έναν ξεχωριστό τομέα της νομικής επιστήμης, ο οποίος εξετάζει τους κανόνες που διέπουν τις εργασιακές σχέσεις.
    Είναι επηρεασμένο και διαμορφώνεται από τις γενικότερες κοινωνικές συνθήκες και συνδέεται στενά με την οικονομική λειτουργία ενός κράτους, με σκοπό την προστασία της εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ