Ν. Κανταρζής προς ΔΣ Κω: Όχι σε 2ο Hot Spot –Όχι σε επέκταση του ήδη υπάρχοντος

17
8882

 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΚΩ

(Κοιν. Δήμαρχο Κω κ Επικεφαλείς Παρατάξεων Δ.Σ.)  

Κυρία Πρόεδρε

Έλαβα γνώση της επιστολής από την Δημοτική Παράταξη «ΟΡΑΜΑ&ΔΡΑΣΗ» προς τον Δήμαρχο , με αίτημα την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου , για το ζήτημα της ανησυχητικής αύξησης των Μεταναστευτικών ροών στο νησί μας.

Συμφωνώντας με το αίτημα , αλλά και με τους άξονες στους οποίους προτείνει να κινηθεί η απόφαση σας , θα πρότεινα να απευθυνθείτε και στο Περιφερειακό Συμβούλιο και να ζητήσετε δέσμευση του , να μη γίνει αποδεκτή ενδεχόμενη πρόταση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για δημιουργία δευτέρου HOT SPOT στο νησί μας , όπως και ενδεχόμενη επέκταση του ήδη υπάρχοντος.

Θεωρώ ιδιαίτερα κρίσιμο να προλάβουμε ανάλογη απόφαση , η οποία θα αποτελέσει τεράστιο κίνδυνο για το νησί και τους κάτοικους του …. είμαι σίγουρος ότι κατανοείτε τους λόγους.

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και ελπίζω να γίνει αντιληπτό από τη Δημοτική Αρχή και τις Δημοτικές Παρατάξεις.

Με εκτίμηση

Νίκος Κανταρζής-Αρχιτέκτων

Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΝΑΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να δω αν ιδρώσει το αυτό τους!
    Αλλά καλά να πάθουμε,αφού δε μαθαίνουμε από τα λάθη μας!

  2. Όταν θ αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε ότι σκαψαμε το λακό μόνοι μας χωρίς να δραστηριοποιηθεί κάνεις(εκτός των Πυλιωτων και τωνακροδεξιων(;;;;;)στοιχείων κατά Καματερού),ίσως προλάβουμε τα χειρότερα μόνο και εάν όλοι μα όλοι μαζί αποτρέψουμε τέτοιο πράγμα.Αφηστε κατά μέρος καλωπισμους και επισκέψεις για τουρισμό στον χειμώνα και επικεντρωθείτε στο βασικό στόχο,που αυτή η δολοπλοκα κυβέρνηση έχει πάρει.Μην αφήσετε άλλες τέτοιες καταστάσεις να εξελιχθούν,θα ναι το κύκνειο άσμα του νησιού.

  3. όταν τα λέγαμε απ’ την αρχή ήμασταν οι κακοί,οι ακροδεξιοί,οι ρατσιστές.Δυστυχως δεν μπορούμε να αισθανόμαστε χαρούμενοι που βγήκαμε αληθινοί,απεναντίας στεναχωριομαστε περισσοτερο γιατί τότε μας ακούγανε οι λίγοι.Τωρα με τους άλλους δοσίλογους της νεας τάξης πραγμάτων τα καραβάνια θα είναι τόσα πολλά που όχι δεύτερο αλλά ούτε πέμπτο δεν θα ναι αρκετό.Ο θεός να βάλει το χέρι του γιατί απ’ ότι φαίνεται εμείς ακόμη δεν ξυπνήσαμε.

  4. Η απάντηση σε εισβολή από κατακτητές είναι πάντα μόνο μία. Τα άλλα είναι πολιτικές μούφες. Περαστικά σε όσους δεν έχουν καταλάβει τι είναι δημοκρατία ακόμα.

    • Δε θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβεις. Σε λίγο δε θα χωράνε σ’αυτο, οπότε θα φτιάξουν και δεύτερο και τρίτο άμα χρειαστεί, εφόσον οι Κωοι δεν αντιδρούν…

  5. Δε θέλει πολύ μυαλό να το καταλάβεις. Σε λίγο δε θα χωράνε σ’αυτο, οπότε θα φτιάξουν και δεύτερο και τρίτο άμα χρειαστεί, εφόσον οι Κωοι δεν αντιδρούν…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ