Απόστολος Κυριάκου: Την Κυριακή 8/10 η Κωακή Κοινωνία έστειλε ένα σαφές μήνυμα. Επιθυμεί την Κω ενωμένη, ισχυρή, να προοδεύει και να μπορέσει να διεκδικήσει

5
8344
✌️Την Κυριακή 8/10 η Κωακή Κοινωνία έστειλε ένα σαφές μήνυμα. Επιθυμεί την Κω ενωμένη, ισχυρή, να προοδεύει και να μπορέσει να διεκδικήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις όλα τα μελλοντικά διακυβεύματα.
✌️Χρέος δικό μας είναι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα και να φανούμε αντάξιοι της εντολής που λάβαμε από την Κοινωνία. Μια Κοινωνία για την οποία συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον.
🫶Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας που στήριξαν και τον προσωπικό μου αγώνα έστω κι αν τελικά ο στόχος δεν επετεύχθη. Ξέρετε για μένα οι θέσεις και η τελική κατάταξη δεν λένε κάτι, πέρα από την ευκαιρία να προσφέρω στον τόπο μου και να καταφέρω να εφαρμόσω για το καλό των συμπολιτών μου όλα όσα αποκόμισα απ’ την επιστημονική κι επαγγελματική μου διαδρομή.
🛑Για μένα προέχουν τα θέματα της οδικής ασφάλειας. Πονάω όπως όλοι μας κάθε φορά που μαθαίνω για κάποιο δυστύχημα, κάθε φορά που χάνεται ένας συμπολίτης μας, πόσο μάλλον ένας νέος συμπολίτης μας, αισθάνομαι άσχημα κάθε φορά που έχουμε σοβαρά ατυχήματα με τραυματισμό. Και αυτό προτάσσω ως σημαντικότητα σε όλη μου τη ζωή.
🤝Να προσπαθήσουμε μαζί με έξυπνες παρεμβάσεις και με μικρές αλλαγές στις συνήθειές μας, να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση στο νησί μας. Έχουμε την τεχνογνωσία, έχουμε τα μέσα, έχουμε τους τρόπους, έχουμε τις προτάσεις, έχουμε τις μελέτες, έχουμε και τη διάθεση προσφοράς. Αυτό που λείπει είναι να το αποφασίσουμε όλοι μαζί και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσω να μάχομαι.
🎯Για μένα έχει μεγάλη σημασία να καταφέρω η προσπάθεια μου αυτή να αγκαλιαστεί από την κωακή Κοινωνία και κάποια στιγμή να μου δοθεί η δύναμη να προσφέρω όλα όσα έχω μάθει στο πεδίο της γνώσης και του επαγγέλματος επιστρέφοντάς τα στην κοινωνία μας.
🤝Αυτόν τον αγώνα είμαι αποφασισμένος να τον συνεχίσω. Να συνεχίσω να προτείνω, να επισημαίνω τις κακοτοπιές και να μελετώ για ένα οδικό δίκτυο πιο λειτουργικό πιο ασφαλές πιο έξυπνο πιο βιώσιμο ευρισκόμενος πάντοτε σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο Κω Θεοδόση Νικηταρά.
🙏Φθάνοντας στο τέλος αυτής της εκλογικής περιόδου, θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και στην οικογένειά μου για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη που μου παρείχε, καθώς και στους συνεργάτες μου για την σκληρή δουλειά που κατέθεσαν.
🚦Το ζήτημα της οδικής ασφάλειας, του εκμηδενισμού των θανατηφόρων δυστυχημάτων και των ατυχημάτων με σοβαρό τραυματισμό, είναι αρκετά σημαντικό για να αρχίζει και να τελειώνει σε μια προεκλογική περίοδο.
🛣️Προσωπικά θα συνεχίσω να προωθώ, να επικαιροποιώ και να αναπτύσσω το πλάνο που έχω εκπονήσει από το 2010 για την άμεση μείωση ή και τον εκμηδενισμό των θανατηφόρων ατυχημάτων και των ατυχημάτων με σοβαρούς τραυματισμούς.
🎯Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα βρω ευήκοα ώτα για να σταματήσουμε να χάνουμε επιτέλους τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, τα ανήψια μας τους φίλους μας. Τους ανθρώπους μας.
⚠️Θα συνεχίσουμε. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, να μελετούμε, να προτείνουμε, να παρεμβαίνουμε για μια Κω που δεν θα θρηνεί τα παιδιά της, για μια Κω που δεν θα “παγώνει” στο άκουσμα της σειρήνας του ασθενοφόρου, για μια Κω οδικά ασφαλή και βιώσιμη.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΑΠΟΦΥΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΗΤΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ.

  1. μπράβο αποστολή μας καλά τα λες φτάνει να τα υλοποιήσουν και να αξιοποιηθείς κατάλληλα για το καλό του νησιού μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ