Παναγιώτης Βασιλείου Δημόπουλος: 431 ευχαριστώ από καρδιάς!

9
9640

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εσάς που με στηρίξατε με κάθε τρόπο!

Σε όλα τα μέλη της παράταξης, αλλά και στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά που ως νέους μας εμπιστεύτηκε δίνοντάς μας την ευκαιρία να βγούμε μπροστά για να δημιουργήσουμε το μέλλον του τόπου μας
Επίσης, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φίλους μου, αλλά και στην οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου σ’ αυτόν τον δύσκολο, αλλά ωραίο αγώνα!
Η εκλογή μου στο κοινοτικό συμβούλιο της πόλης θα αποτελέσει δέσμευση να είμαι δίπλα σε όλους τους κατοίκους όχι μόνο της πόλης, αλλά και όλου του νησιού προκειμένου να κάνουμε την Κω ακόμα πιο ισχυρή!!
431 ευχαριστώ από καρδιάς!
Παναγιώτης Βασιλείου Δημόπουλος

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πήγαινε παιδάκι μου στρατό και μετά να μιλάς.. έλεος πια με το κάθε παιδάκι εδώ μέσα.. ότι εσυ και ο δημαρχος σου φωτογραφίες!!!!

  2. πες τα και στην τουρίστρια που κόντεψε να χάσει το παιδάκι της χθες , έλα να τα πεις και σε μένα που τρία χρόνια τα παιδιά μου περιμένουν την επισκευή του σχολείου τους (3ο Δημοτικό).

  3. η κακία του 35% . πείτε ένα μπράβο στο νέο αν ήταν παιδί σας τέτοιο θάρρος θα του δίνατε. η κακία σας είναι πάνω από τα όρια. ντροπή σας .

  4. Σπύρο έχεις παιδιά κρίμα να τα βάζετε με το παλικάρι. γράψτε για όλους τους δημάρχους όχι για ένα παιδί. και εγώ μαζί σου .

    • αγαπητέ το παλικάρι είναι σε πλάνη δεν έπρεπε να ασχολείτε καν με την πολιτική εννοείτε ότι δεν έχω κάτι μαζί του , όσο για το όλους τους δημάρχους το ότι δεν πήγα καν να ψηφίσω ελπίζω να σε καλύπτει επίσης κ το σχόλιο του 35%.

  5. Συγχαρητήρια Παναγιωτη για την ενασχόληση σου με τα κοινά του τόπου σου. Μακάρι το παράδειγμά σου να το ακολουθήσουν και άλλοι νέοι. Σίγουρα έτσι θα έχουμε να θρηνούμε για λιγότερα νέα παιδιά που χάνουν το δρόμο της ζωης τους.
    Συνέχισε παλικάρι μου .

  6. Μπράβο Παναγιώτη μου! Οι έξυπνοι που σχολιάζετε αρνητικά δεν έχετε κανένα δικαίωμα να πείτε στο παλικάρι τι θα κάνει! Άξιος που σε αυτή την ηλικία πήρε τόσους ψήφους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ