Ξεκίνησαν οι τεχνικές εργασίες διαμόρφωσης του νέου ειδικού σχολείου (ΕΕΕΕΚ) για ΑμεΑ στο Μαρμαρωτό

5
15737

Ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας του νησιού μας, βρίσκεται πλέον σε τροχιά υλοποίησης, καθώς ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες σε νέο χώρο στο Μαρμαρωτό που θα στεγάσει και θα φιλοξενήσει τα παιδιά του εεεκ Κω, τα οποία πρόκειται να αφήσουν οριστικά το σχολείο τους στο Πλατάνι και να μετακινηθούν σε ένα ασφαλές και ευρύχωρο κτίριο που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές για παιδιά ΑΜΕΑ. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι τεχνικές παρεμβάσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν σε μερικούς μήνες, ώστε να παραδοθεί η νέα εκπαιδευτική εγκατάσταση για να καλύψει την αναγκαιότητα της εκπαίδευσης – μαθητών ΑμεΑ. Το νέο ειδικό σχολείο θα παρέχει ευκαιρίες στη μόρφωση και στην κοινωνική και επαγγελματική ένταξη σε μαθητές ΑμεΑ όλου του νησιού που αριθμούν πλέον τους 27 συνολικά.

Πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ , είναι παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες !!! Είναι τόσο δύσκολο να το κατανοήσετε !!!

  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΡΑΒΟ για ΑΥΤΗΝ την ενέργεια ΑΛΛΑ η ΟΥΣΙΑ δεν ειναι ΜΟΝΟ η δομή αν θελουμε να λεγόμαστε ΚΩΣ ο τριτος η Τετάρτος προορισμός στην Ελλάδα ΑΡΑ και η ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ποιοτικά καλύτερη.ΑΥΤΑ τα ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ να ζουν 24 ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ.ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ με έργο και ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ να το ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ και τουριστικά ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

    • Εισαι βλακας; Και τι ειναι το σχολειο για να μένουν εκεί 24 ώρες; Κανείς μαθητής δεν μένει σε σχολείο όλη μέρα. Το τουριστικό δεν το σχολιάζω.

  3. Είναι δυνατόν σχολείο ΑΜΕΑ να έχει σκάλες εσωτερικές. Τι θα κάνουν τα παιδιά για να βγουν στο προαύλιο θα παίρνουν το ασανσερ? Και σε περίπτωση έκτακτης εκκένωσης πως θα βγουν? Ποιος τα σκέφτεται όλα αυτά! Ένα κτήριο ισόγειο χρειαζόταν. Προεκλογικές φανφάρες! Ούτε καν σε έλεγχο καταλληλόλητας δεν περνάει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ