ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: «Η Κως στο φως»

12
12732

SPOT ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: «Η Κως στο φως»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.ΓΙΩΡΓΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΟΣ.ΠΗΓΑ ΚΡΥΦΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΛΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΓΙΩΡΓΟ.ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΑ ΑΚΟΥΩ.Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ.

  2. αταγωδης αποτυχία ΚΟΨΙΜΙΟΥ. μόνο υποψήφιοι και κάποιοι απευθειαναθεσακηδες. άντε γεια κοψιμιοι…..

  3. Γιώργο αφήνεις ακόμη κάποιους και σου κάνουν κακό με αυτά που γράφουν. οι εκλογές είναι ντέρμπι θα κριθούν για λίγους ψήφους. μην τους αφήνεις να βγάζουν ειρωνεία και κακία το οποίο είναι και το μόνο που προσπαθούν να ανάδειξη η παράταξη Νικηταρά. Είναι άδικο για εσένα όλοι να παραδέχονται ότι είσαι πιο ικανός και να μένουν γεγονότα στα οποία είχες δίκαιο σαν πολιτικές επιλογές και έγινα με λάθος συμπεριφορά. είσαι εντός χαρακτήρας και οι δίπλα σου πρέπει να σε προστατεύουν. στην τελική σε λένε κακό ας βρεθεί ένας μα ένας ο οποίος εκτός της θητείας σου τον έχεις παράξει. όλοι αυτοί που σου αναλογούν την άσχημη συμπεριφορά ήταν και είναι αυτοί που δεν ήταν σύμφωνοι με τις πολιτικές σου αποφάσεις. και ποιες ήταν αυτές. ταχι δικαιώθηκε. πέργκολες όπου βγήκαν η πόλη ομόρφυνε. για όλους αυτούς που αναφέρουν την κακία καλύτερα μπροστά τα λόγια πάρα πίσω.

  4. Γιώργο αφήνεις ακόμη κάποιους και σου κάνουν κακό με αυτά που γράφουν. οι εκλογές είναι ντέρμπι θα κριθούν για λίγους ψήφους. μην τους αφήνεις να βγάζουν ειρωνεία και κακία το οποίο είναι και το μόνο που προσπαθεί να ανάδειξη η παράταξη Νικηταρά. Είναι άδικο για εσένα όλοι να παραδέχονται ότι είσαι πιο ικανός και να μένουν γεγονότα στα οποία είχες δίκαιο σαν πολιτικές επιλογές και έγινα με λάθος συμπεριφορά. είσαι εντονος χαρακτήρας και οι δίπλα σου πρέπει να σε προστατεύουν. στην τελική σε λένε κακό.ας βρεθεί ένας μα ένας ο οποίος εκτός της θητείας σου τον έχεις πειράξει. όλοι αυτοί που σου αναλογούν την άσχημη συμπεριφορά ήταν και είναι αυτοί που δεν ήταν σύμφωνοι με τις πολιτικές σου αποφάσεις. και ποιες ήταν αυτές. ταχι δικαιώθηκε. πέργκολες όπου βγήκαν η πόλη ομόρφυνε οπου έγινα παρεμβασεις δουλεύουν καλυτερα .για όλους αυτούς που αναφέρουν την κακία καλύτερα μπροστά τα λόγια πάρα πίσω. συνήθως οι άνθρωποι λένε ότι έχουν δύο ευκαιρίες εσύ θα έχεις και τρίτη.

    • ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΙΟ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΑΝΑ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ. ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΙΕΣ ΜΑΡΙΕΣ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΦΟΥΡΚΑ Υ,ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΓΛΑΦΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ!

  5. Copy paste … Το μότο είναι ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Το `φως στο τούνελ` της πολιτικής λήθης σε περιμένει, χωρίς επιστροφή. Και μετά, κλείσε και την πόρτα αεροστεγώς.

  6. Η Κως κ.Κυρίτση ήταν και παραμένει στο φως τα τελευταία χρόνια όχι επειδή είναι ο κ. Νικηταράς δήμαρχος αλλά γιατί έμπρακτα έχουν φανεί σε μεγάλο βαθμό τα έργα που δεν ήσασταν άξιοι να αξιοποιήσετε εσείς πόσο μάλλον και ο κ. Καΐσερλης! Άφαντοι τα τελευταία 4 χρόνια και ξαφνικά βρεθήκατε από άκρη σε άκρη να υποσχεθείτε έργα και πόσο μάλλον να ισχυρίζεστε ότι η παρούσα δημοτική αρχή δεν έχει κάνει τίποτα! Λίγο σεβασμός στους ανθρώπους που εργάζονται και ζούνε και αναπνέουν σε αυτόν τον τόπο δεν βλάπτει! ( Αν βγείτε να δούμε πόσο άξιοι είστε να κάνετε έργα και μην στεναχωριέστε εγω θα είμαι απ τους πρώτους που θα βρεθώ μπροστά σας για να σας υποδείξω τι λέγατε προεκλογικά και τι πράξατε)

  7. Θεοδόση χάσαμε εξαιτίας των γύρω σου…
    Στο είπα καθάρισε τους,δεν καταλάβαινες…

  8. ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΣ,ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ,ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ? ΟΧΙ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΑΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΡΩΤΩ. ΑΝ ΟΧΙ,ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΑΝ ΝΑΙ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΚΥΤΑΛΗ ΑΛΛΟΥ?ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ?ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ?!ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΗΤΤΑ? ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ?ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ «ΔΟΥΛΕΨΑΝ»ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ «ΕΠΙΑΣΑΝ» ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΑΝ,ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΑΥΤΟΙ,ΟΙ «ΜΙΚΡΟΙ»ΚΑΙ «ΑΝΙΔΕΟΙ» ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

  9. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ..
    ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕ.ΚΥΡΙΤΣΙΚΙΕ, ΑΥΤΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ. ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ,ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΕΛΑΜΠΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΚΩ ΣΤΟ ΦΩΣ,ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ.
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΥΣΤΕΡΑ..ΞΥΠΝΗΣΕΣ!

  10. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΡΥΦΑ,ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ «ΤΡΕΜΕΤΕ» ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ‘Η ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ‘Η ΤΡΕΧΑΓΥΡΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ «ΦΟΒΑΣΑΙ». ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ’ΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ>»ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΘΕΟΣ». ΔΥΟ ΘΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΩΣ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΟ,ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ,ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΠΑΞΙΩΣΗ,ΑΣΕΒΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ, ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ(?)ΠΗΓΑΖΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ,ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΝΙΣΧΥΕ,ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΣΕ? ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ>ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ «ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ» ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ