«Γιώργος Κυρίτσης: Δεν υπάρχει ισχυρή ΚΩΣ αλλά Παρατημένη ΚΩΣ. Αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα.»

18
12690

Το 2ο σποτ της Δύναμης Αλλαγής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ. Φωτογραφίες παλιές,παιδικες χαρες,σκισιματα σε δρομους,σκουπίδια. Δεν υπαρχει το παραμικρό αληθινό σε αυτο το βιντεο. Για αλλη μια φορά προσπαθει να παραπλανησει το κόσμο. Κριμα.
    Οσο για την εικονα κατω απο τον ταξιδευτή απλα για γελια. επιτροπή για την επιλογη του γλυπτου,το οποιο ειχε επιλεγει απο το 2014,Μαραγκος,Κυριτσης,και κορη . Ολοι πληρωθηκαν.

  2. Αυτο το βιντεο θα επρεπε να ειναι του Νικηταρα,το πριν και το μετα. Τα περισσότερα που ειδα στο βίντεο εχουν αλλαξει,δρομοι,παιδικες χαρες εγκαταστασεις,βιολογικος καθαρισμος. Καμία φαντασία καμια ιδέα. Ειναι δύσκολο αν δεν είσαι αληθινός να προσπαθείς να το παιξεις αληθινος.

  3. Ευχαριστούμε τους δημαρχους ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΚΥΡΙΤΣΗ-ΝΙΚΗΤΑΡΑ για τα εργα στο νησί.

    Οπως αξιοποιηση οινοποιειου ,αβικω ,ναυτικου ομιλου ,αλεξαντερ φασιον, για την επιλυση του κυκλοφοριακου, για το χωροταξικο-πολεοδομικο σχεδιο ,για το κολυμβητηριο , τον μολο για τα κρουαζιεροπλοια ,επέκταση μαρίνας,για τους δρομους,για την καθαριοτητα.για την απομάκρυνση του ΚΤΕΛ κλπ. ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Η ΤΣΕΠΗ.Μασες ατελειωτες ΕΛΛΑΔΑ. δημαρχοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ειναι ΜΟΝΟ για να γλύφουν το μελι.μονο υποσχεσεις ψεμματα και θααααααααααα….Αρπαγες ΜΑΣΕΣ εργολαβοι δημαρχοι.αναπλασεις πλατειες κομβοι για να γεμιζουν οι τσεπες.με 50.000 γινοταν κυκλικος κομβος.ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ!!!…ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ….ΜΑΣΕΣ…

  4. μήπως μπερδευτηκατε στον λόγο σας?? αξίζουμε καλύτερα και μπορούμε καλυτερα Η ΜΗΠΩΣ μπορούμε και άλλες καταγγελίες και μηνύσεις? κάπου μπερδεύτηκα..

    • ΜΠΟΡΕΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΑΛΛΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΛΟΓΟΣ.ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΣΕΡΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ.ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ,ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕ «ΑΜΠΕΡΔΕΥΤΟΣ»ΔΙΟΤΙ Ο ΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕ ΣΑΝ ΚΑΛΠΙΚΗ ΔΕΚΑΡΑ.ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΨΙΤ ΦΥΤΙΛΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΡΑ..ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ..ΚΟΠΤΟΝΤΕ ΟΙ ΚΑΚΟΦΟΡΜΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ ΑΜΑΓΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ?

  5. Αερα…..Αερα…..φευγει η χολερα!!!
    Κυριακη 8 Οκτωβρη ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΩ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ..
    ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με δημαρχο τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!!

  6. Χάλιας, ψεύτης και υποκριτής. Αποβολή με κόκκινη κάρτα δια παντός από την πολιτική ζωή του τόπου μας.

  7. Αν κι είναι πλαστό το μονταρισμένο επιλεγμένο (έπρεπε να ρίξετε κι άλλους καφέδες κατάχαμα…)
    υλικό, θα συμφωνήσω με τον συνονόματο τού πεθερού μου Γιώργο.
    Οντως, η Κως είναι κάπως παρατημένη σε αρκετούς τομείς.
    ΟΜΩΣ, η συνυπευθυνότητα λέει οτι η αντιπολίτευση φροντίζει ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ
    να επισημαίνει τα προβλήματα ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΘΟΥΝ, και οχι να παρακαλά να οξύνονται για νάχει λόγο
    στις εκλογές.
    ΤΖΑΠΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΖΑΠΑ ΜΑΓΚΕΣ, αλλά εύπιστοι και ουδέποτε ψηλιαζόμενοι ψηφοφόροι.
    ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΕΣΥ…

  8. Κυρίτση εσύ τα ειχες παρατήσει έτσι αυτοί τα έφτιαξαν!!!!!! Δεν μας ξεγελας άλλο!!! ασχολήθηκες με άλλα και όχι με την πολιτικη όπου ήταν και το βασικό σου προτέρημα ως πρώην δήμαρχος του τότε!!!!

  9. Ο κυρίτσης αντι για ννέους ανθρωπους επελεξε την …… και τον απειλητικο εμετικο ……ας μείνουν λοιπον την επομενη πενταετία να πινουν τα τσαγια τους και να μεγαλώνουν τα εγγονια τους..ερχονται δυσκολα χρόνια ας βάλουν και κανένα μποστάνι για τα παιδια..

  10. ΓΙΩΡΓΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΑΚΟΜΑ
    ΕΣΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΘΑΜΕ…
    ΑΜΠΡΕ ΒΟΥ ΜΕΣΙΕ…

    • ΓΙΩΡΓΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
      ΜΠΡΟΣΤΑ Σ’ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ
      ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΑΚΟΜΑ
      ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ…
      Ω ΜΟΝΤΙΕ….. ΑΠΡΕ ΤΟΥΑ

  11. Ένας -δυο σχολιάζουν αρνητικά πάντα…
    Μην κατηγορείται εσείς της ισχυρής Κω,γιατί δεν έχετε κάνει τίποτα απολύτως!
    Όσον αφορά την συμπεριφορά σας,κοιτάξτε τον καθρέπτη σας,αν διαθέτετε συνείδηση,και θα πάρετε την απάντηση!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ