Ισχυρή Κως: Η Ζιά ψηφίζει Θεοδόση Νικηταρά

9
13013

Η Ζια ψηφίζει Θεοδόση Νικηταρά

 

Στη Ζια, ένα από τα πολυσύχναστα χωριά της τουριστικής Κω, περιόδευσε σήμερα ο Θεοδόσης Νικηταράς και υποψήφιοι σύμβουλοι της «Ισχυρή Κως».

Κάτοικοι και επαγγελματίες συνομίλησαν με τον Θεοδόση σε πολύ ζεστό κλίμα, κάνοντας λόγο για μια καλή χρονιά που συνεχίζεται και στον τελευταίο μήνα αυτής της τουριστικής περιόδου.

Η Ζια ψηφίζει Θεοδόση Νικηταρά, τόνισαν χαρακτηριστικά, με τη βεβαιότητα πως τη νέα πενταετία, θα ολοκληρωθούν οι δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για την αναβάθμιση υποδομών και λειτουργιών του νησιού μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, συζήτησαν με τον Δήμαρχο Κω ζητήματα που τους απασχολούν και ενημερώθηκαν για τις λύσεις που έχουν δρομολογηθεί, όπως το σχέδιο πυρασφάλειας της περιοχής που προβλέπει και χρήση ψηφιακών τεχνολογιών, τη δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης, το πρόγραμμα επανασύστασης και προβολής του ορεινού όγκου Ασφενδιού, αλλά και το σχεδιασμό για τη χάραξη διαδρομών περιπάτου και ποδηλάτου βουνού.

Οι συνδημότες μας στη Ζια εξέφρασαν την στήριξη τους στις πολιτικές που έχει υλοποιήσει η δημοτική αρχή, σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά διαμορφώνεται σχέδιο ασφάλειας και συνολικής ανάδειξης της περιοχής, που στηρίζει την τοπική οικονομία και βελτιώνει τη ζωή των κατοίκων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ημουν πριν 3 ημερες και ετρωγα,και ακουγα απο σερβιτορους και μαγαζατορες,οτι ο νικηταρας θα ειναι παλι δημαρχος.95% θα παρει στις χαιχουτες.

  2. και ξερω οτι ο κυριτσης ειναι χαμενος.Μην με κακοπαιρνετε ομως που μιλαω ασχημα για τον κυριο νικηταρα.Αφου το λεω και εγω οτι θα ειναι και παλι δημαρχος.

  3. ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ.ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.

  4. Η Κως ψηφίζει ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ (σήμερα)
    Η Κως ψηφίζει ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ (χθες)
    Το Ζηπαρι ψηφίζει ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ (σήμερα)
    Το Ζηπαρι ψηφίζει ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ (χθες)
    Η Κέφαλος ψηφίζει ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ (σήμερα)
    Η Κέφαλος ψηφίζει ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ (χθες)
    Το Πυλί ψηφίζει ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ (σήμερα)
    Το Πυλί ψηφίζει ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ (χθες)
    Η Καρδάμαινα ψηφίζει ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ (σήμερα)
    Η Καρδάμαινα ψηφίζει ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ (χθες)
    Ρε κορίτσια, τέτοια σταθερότητα στις αποφάσεις, πουθενά και πότε στον κόσμο δεν υπάρχει όσο εδώ στην ΚΩ.

  5. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ. ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΡΚΕΤΟΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 20 ΑΤΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΙΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

  6. Νικηταράς οοοεεεοοοοο, που ειναι τα 300.000 ευρω οοοεεοοοο. που ειναι άραγε;;;; που;;;;;; στην πολιτική προστασία;;;;;;;;; για να τα ψάξουμε για να δουμε πόσο ισχυρή είναι η Κω με εσάς…… επαναλαμβάνω για αποφυγή φεκ……απο την πολιτική προστασία να ξεκινήσουμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ