ΒΙΝΤΕΟ Δύναμη Αλλαγής: Το κεντρικό προεκλογικό σποτ «Βγαίνουμε Μπροστά για την Κω»

50
17614

Το κεντρικό προεκλογικό σποτ της Δύναμης Αλλαγής «Βγαίνουμε Μπροστά για την Κω»

50 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΩΣ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ,ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΓΟΛΕΣ.ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Κ@ΠΡ@ΣΚΥΛΑ,

    ΠΩΣ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΠΩΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΩ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ.ΟΣΑ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ 20 ΜΟΝΑΔΕΣ.

    • Ναι θελουμε κάποιον να συγκρούεται μ μικρά και μεγάλα συμφέροντα , όχι περαστικό να βγάζει φωτογραφίες.

      • ΑΧ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΜΙΡΑΝΤΑ(?),ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ …. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗΣ ΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΕ ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ,ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΛΙΣΜΟ ΣΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΔΙΚΟΜΑΖΕΜΑΤΑ,ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ(ΤΡΕΝΑΚΙΑ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩ@ΟΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ (ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΥΘΜΗΤΑ), ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΣ. ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΥΛΙΚΗ.

    • Το είδαμε το ΦΩΣ πριν μερικά χρόνια στην πιάτσα των ΤΑΞΙ.
      Τέτοιο ΦΩΣ στραβωσε πολύ κοσμο.
      Ακόμα στραβοί είμαστε.
      Πάρτε παράδειγμα τον Ψιτ και την Μιράντα

      • 4 χρονια φαγουρας και απευθειας αναθεσεων τελειωνουν…κουταλα τελος!! 8 Οκτωβρη η Κως ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ…με ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

    • Ε ναι ειναι καλυτερα να φαινομαστε με τις παραγκες σαν τους γυφτους και ο καθενας οπως να ναι παρα να αναδειξουμε την ομορφια του νησιου,οσο για τα κοπροσκυλα δεν ειπε και ψεματα ολοι η Ελλαδα το ξερει αφου οι ιδιωτες τους πληρωνουν μεσο του δημου.Και ειδικα με Νικηταρα 4χρονιααααααααααααααααααααααα.συνταξη.

  2. Γιώργο δυστυχώς οσα βιντεο και να φτιάξεις οσα γυαλιστερά φυλλάδια να μοιράσεις οσες φωτογραφίες και να βγάλεις οι εκλογές εχουν χαθεί. Εχουν χαθεί γιατι το κλίμα ειναι τοξικό. Τοξικό απο αρκετά στελέχη σου,μάλιστα κάποια νεαρά στο πολιτικό στίβο. Δεν φταινε,εσυ εισαι ο πολιτικος τους ηγέτης, ο πολιτικος τους μέντορας. Απλά δεν ξερω γιατι,εχεις χασει τη μπαλα,μετα το σημερινό αισχρό κλίμα εναντίον της Σ.Κανταρζη το παιχνιδι χαθηκε και επίσημα. Το μισο νησι έστειλε προμήθειες για τους πατριώτες μας στο Βολο. Πολλοι απο εμας τρεξαμε να βοηθησουμε,να συσκευασουμε,να φορτώσουμε κτλ. Βγήκε η μιση σου παράταξη να πεταξει λάσπη να συκοφαντισει οσο πιο αισχρά μπορούσε. Πραγματικά λυπάμαι με τα σχολια που διαβασα,εχεις χασει τον έλεγχο της παράταξης, των στελεχών σου. Πραγματικά απορω,αν αυτοι οι άνθρωποι που βρίζουν τωρα,αν βρεθούν με εξουσία στα χερια τους τι θα κανουν; θα μας στειλουν στην εξορια;
    Καληνύχτα σας.

    • Μιχάλη δεν γινεται ομως για τρεις,τεσσερις εξαιρέσεις να χαρακτηριζεις μια ολόκληρη παράταξη.
      Συμφωνώ σε οτι γραφεις αλλα.οχι στο ιδιο καζανι ολοι.

      • Σιγουρα δεν χαρακτηριζεις μια παραταξη απο τους τρεις-τεσσερις. Δεν ειδα απο το υποψηφιο δημαρχο να βαζει εναι φρενο στη λασπολογια στην τοξικοτητα. γιατι;; γιατι ειναι ολοι ιδιοι,αυτος ειναι ο χαρακτηρας του ολα τα χρονια τωρα. Δεν αλλαξε και δεν προκειται να αλλαξει. Οσο ο ιδιος αφηνει αυτες τις συμπεριφορες αυτα τα σχολια την αισχροτητα ,υπαρχει προβλημα. Ξερεις υπαρχει και σοβαρος κοσμος αυτες τις συμπεριφορες τις κρινει αυστηρα. Προσωπικά εγω χαιρομαι γιατι επιβεβαιωνομαι για ακομη μια φορα.

        • Κουρασες μεγαλε!!!στο σπιτι της ταξικοτητας δεν μιλας γι αυτην!!
          Αντε γεια με ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

      • ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ, ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ. ΟΤΙ Ο ΧΟΙΡΟΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ Σ,,,, ΞΑΝΑΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ. ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ ΞΑΝΑΛΕΕΙ, ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΟΦΟΤΕΡΟΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ. ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ? ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠ ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΤΟΝ ΨΙΤΤΑΚΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ. ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΒΗΜΑ. ΤΟ ΨΑΡΙ ΟΜΩΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ??

    • Αν ίσχυε αυτό που λες θα πανηγύριζες απλά.Δεν θα έγραφες σχόλια εδώ να μας πισεις.Λες και ζούμε σε άλλο νησί.Λες και ξεαχασαμε τη λάσπη του Νικηταρά και των συμβούλων του.Τις επιδρομές σε οργανισμούς του δήμου.Όχι δεν ξεχάσαμε ποιος μας τον φύτεψε.Εξαλου επιτέλους δεν έχει κάποιο έργο να προβάλει τέσσερα χρόνια;Πως παρέλαβε το νησί και τι παραδίδει.Δεν ψάχνουμε γαμπρό.Δήμαρχο ψάχνουμε να ξέρει να συγκρούεται με μικρά και μεγάλα συμφέροντα.Όχι να χαμογελάει στις φωτογραφίες και από πίσω να εκβιάζει ,να απειλεί και να προσπαθεί να χωρίσει οικογένειες,αυτό κάνει ο Νικηταράς για να επιβιώσει.

      • Σωστοοοοοοοοοος καλά του τα λες του Χατζηπαυλη! Σιγά μην μας επηρεάσει να ψηφίσουμε τον ΚΟΨΙΜΙΟ! Έχουν να φάνε μαύρο που θα μαυρίσει ο κ…..τους!Μακριά από κοψιμιους!!!

      • οταν λες συμφεροντα; με ποιον συγκρούστηκε ο Κυριτσης; με τα τρενακια μηπως; 11 τρενακια ειχαμε στη πολη. Με το θεμα της ΑΒΙΚΩ μηπως; το δικο του γραφειο εβγαλε την αδεια οικοδομης. Με τον πολιτισμο; Ασε τη λεει ο μαεστρος,το φεστιβαλ στηθηκε σε ταβερνα των Αθηνων και υπευθυνος ηταν ο γενικος.γραμματεας του Κυριτση.Τα ξεχασες; Τις απευθειας αναθεσεις,τις σακουλες με χρημα για τις πληρωμες του κλειστου ΔΗΡΑΣ. Μη λες για συμφεροντα και Κυριτση.

      • ΜΙΡΑΝΤΑΚΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΑΓΑΠΗ …. ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ,ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΕΙΣ, ΕΓΩ ΑΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΘΑ ΣΕ ….ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΩΡΗ ΑΧΛΑΔΑ?ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΞΕΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΒΙΚΩ?ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΠΛΙΣΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΦΕΡΑΝ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ….ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ (ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΚΑ) ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.ΠΟΙΟΣ ,,,,,,ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ,ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΤ ΘΑ ΣΟΥ ΕΒΑΖΑ ΦΙΜΩΤΡΟ.

    • Ποσο μα ποσο συμφωνω μαζι σας !!!τρομαζω με την κακια καποιων υποψηφιων και λυπαμαι κιολας γιατι χρειαζονται ψυχολογικη υποστηρηξη !! Καποιος η καποια που γραφει με τοσο μισος και κακια δεν ειναι καλα ψυχικα αυτο το ξερουμε ολοι !!δεν μπορω να φανταστω τι θα κανουν αν βγουν θα κυκλοφορουμε με αγχος?χουντα ?δικτατορια?

    • Μαιμουδιαρη το ποταμι δεν γυριζει πισω…
      Το ξερετε οτι σε λιγο θα ειστε παρελθον…..ΕΥΤΥΧΩΣ για εμας!!
      Η Κως παει μπροστα…
      Αφηνουμε τον Κοψιμιο και την γνωστη κλικα του στα αζητητα!!!
      8 Οκτωβρη ΟΛΟΙ μαζι για εναν δημο που μας ΑΞΙΖΕΙ…
      με δημαρχο τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

  3. ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΗΨΙΛΟ ΝΤΑΝΙ ΝΤΕΒΙΤΟ.ΣΤΑ FACEBOOK.ΛΕΣ ΝΑ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ?ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΤΣΙΛΛΑ!!! Ο ΚΑΗΜΟΣ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΙΔΕΣ.ΔΙΜΕΤΡΕ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ!Ο ΜΝΛΣ.Ο ….ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

    • Ανοητε κοκοβιε….εαν γραψουμε για δημοσκοπησεις,,θα κοψετε απο αποψε!!χαχαχααχχ
      Το ποταμι της Αλλαγης εχει ξεκινησει….
      8 Οκτωβρη ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!

        • Γραψε ονομα και δνση να ερθω εγω…χαχαχαχα
          αλλα…….. εισαι νεροκοτα Κοψιμια…..θρασυδειλη…περιμενω λουλου…..!!!χαχαχαχαχ

  4. Άνθρωπος με στέρεες θέσεις και άποψη, χωρίς υποβολέα!
    Καλή επιτυχία!
    Δυνατά, μέχρι τέλους!

  5. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΩ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ

  6. Όλο το Νησί είναι στα μαύρα χάλια πως θέλει να κερδιση ξανά της εκλογές ο θεωδοσης ; Δεν ακούνε ,δεν βλέπουν , δεν καταλαβαίνουν ότι ο κόσμος στη κάλπη θα τους κατά ψηφησει ;

  7. εκδικητικοι άστε τα παιδακια ήσυχα και μην τα λερώνετε στις φωτογραφίες για να φαίνεστε λίγο αθωοι ΔΕΝ είστε ! ξέρουμε πολύ καλά όλοι μαζί με τη ρουφα τι θα κάνετε στον κόσμο όταν βγείτε !

  8. την νυχτα του σεισμου δεν ηταν κανεις εκει δεν μου εσφιξε το χερι ΚΑΝΕΝΑΣ ουτε οι αλλοι που ηρθαν μετα , ενας δημος αμετοχος του ΤΙΠΟΤΑ , κοιμομουν με την οικογενεια μου μεσα στο αμαξι 2 βραδια στον »σκλαβενιτη» με δυο παιδια και τον αναπηρο πεθερο μου μεσα στο αμαξι, ΟΠΟΤΕ 10 ΨΗΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΥΡΟ

    • ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΟΛΗ Η ΚΩΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΜΑΞΙΑ ,ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ,Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΨΗΦΟΥΣ,ΔΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ!Η ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!

  9. Έτοιμος είσαι και για βίντεο κλιπ για το MAD. Να δεις τι θα τραγουδάς το βράδυ των εκλογών…

  10. Δήμητρα ο ανθρωπος εδω και χρονια απο τη ιδρυση της Δύναμης Αλλαγής ειναι και ειρωνας,οι συνεργάτες του περιμενες να ειναι διαφορετικοι. Απο τη μια λεω οχι στο ιδιο καζανι,απο την αλλη τον Κυριτση δεν τον ενοχλει ποιοι ειναι στο καζανι γιατι ειναι ακριβως ο ιδιος. Η κοινωνία έκρινε και θα ξανα κρίνει και ειναι σιγουρος οτι αυτες τις συμπεριφορές θα τις βαλει στην ακρη. Δεν υπαρχει πιο τοξική παραταξη απο τη δυναμη αλλαγής, μια βολτα στα σοσιαλ ειναι αρκετή για να δεις ολον αυτον τον οχετο

  11. Πρέπει να το πάρει απόφαση ο κύριος Κυρίτσης,το παιχνίδι είναι χαμένο,ένα δύο άτομα μονάχα αξίζουν απ’ την παράταξη του, δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια…..

  12. κυνηγησατε πολλούς νομίζοντας ότι έχετε κάποια εξουσία.. ποιος να σας εμπιστευτεί?? μην περιμένετε…

  13. δεν τον πλήρωσες καλά το σκηνοθέτη , μάλλον καρμιριαζεις , ενώ αν ήσουν δήμαρχος τουλάχιστον μια δερματινη καρέκλα με τον προτιμητεο άγιο θα του την είχες κάνει δώρο.

  14. Εγώ θα ψηφίσω αυτόν που θα διώξει τους λάθρο από το νησί ! Αρκετά πια!!
    Φοβόμαστε να βγούμε απο το σπίτι μας.. Φοβόμαστε να αφήσουμε τα παιδιά μας να πάνε μόνα τους μια βόλτα με τις παρέες τους.. Αλλά εσάς τι σας νοιάζει ; Μήπως μπαίνουν στις δικές σας αυλές ; Μήπως παίρνουν τα δικά σας ζώα , ποδήλατα , ρούχα ή μήπως περνάν απ τα δικα σας σπίτια και κοιτάνε με ΠΟΝΗΡΙΑ τα δικα σας παιδιά ;; γελοίοι όλοι !!! Τρώτε τρώτε τόσα χρόνια και τώρα σα να μην έγινε τίποτα ψαχουλεύετε ψήφους …
    ΤΡΑΓΙΚΟΙ…
    Αυτοί είναι οι ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ που όλος τυχαίως είναι κάποιας νεαρής ηλικίας ;; ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ …..
    Έχουμε καταντήσει να έχουν περισσότερα δικαιώματα από εμάς …
    Οι περισσότεροι απ’ όσους φώναζαν στην αρχή τώρα έχουν βολευτεί με την κατάσταση αυτή…
    Με ποσα αραγε ξεπουλάτε τον τόπο μας ;;
    Η ανίσχυρη Κως στο απόλυτο σκοτάδι … αυτό έπρεπε να είναι το σλόγκαν σε όλες τις παρατάξεις..

    • ΟΤΑΝ Ο ΤΑΞΙΔΙΑΡΗΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΟ ΠΥΛΙ,ΔΕΝ ΒΓΕΙΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ; ΟΤΑΝ @ΑΙ@ΑΝΕ ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑΞΙΔΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ..ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ.ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΠΕΙ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

  15. Εγώ θα ψηφίσω αυτόν που θα διώξει τους λάθρο από το νησί !
    Αρκετά πια!!
    Φοβόμαστε να βγούμε απο το σπίτι μας.. Φοβόμαστε να αφήσουμε τα παιδιά μας να πάνε μόνα τους μια βόλτα με τις παρέες τους.. Αλλά εσάς τι σας νοιάζει ; Μήπως μπαίνουν στις δικές σας αυλές ; Μήπως παίρνουν τα δικά σας ζώα , ποδήλατα , ρούχα ή μήπως περνάν απ’τα δικα σας σπίτια και κοιτάνε με ΠΟΝΗΡΙΑ τα δικα σας παιδιά ;; γελοίοι όλοι !!! Τρώτε τρώτε τόσα χρόνια και τώρα σα να μην έγινε τίποτα ψαχουλεύετε ψήφους …
    ΤΡΑΓΙΚΟΙ…
    Αυτοί είναι οι ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ που όλος τυχαίως είναι κάποιας νεαρής ηλικίας ;; ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ …..
    Έχουμε καταντήσει να έχουν περισσότερα δικαιώματα από εμάς …
    Οι περισσότεροι απ’ όσους φώναζαν στην αρχή τώρα έχουν βολευτεί με την κατάσταση αυτή…
    Με ποσα αραγε ξεπουλάτε τον τόπο μας ;;
    Η ανίσχυρη Κως στο απόλυτο σκοτάδι … αυτό έπρεπε να είναι το σλόγκαν σε όλες τις παρατάξεις..

    • Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ….ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΟΤ ΣΠΟΤ …ΔΕΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ …ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΨΥΧΩΝ!!!ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ..

  16. Ο μοναδικος που παλεψε απεναντι σε κατεστημενα πολλων χρονων και ο μονος που εκανε κατι για το νησι.Αλλα ειπαμε δυστυχως η πλειοψηφια των κωων ψηφιζει βαση συνφεροντων και βαση οικογενειων οχι για το νησι.

  17. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ,ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!ΟΙ ΚΟΨΙΜΙΟΙ ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!ΈΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ,ΟΥΞΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

    • ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ..ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΣΟΠΑΝΟΒΛΑΚΕΝΤΙΟΝΤΙΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ. ΣΕ ΥΠΟΘΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΑΜΕΣΑ.

  18. ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΧΙ ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗ,ΔΕΙΛΟ Κ ΚΟΨΙΜΙΟ!!!

  19. οι συνταξιούχοι σπίτι τους !!1
    καλα είναι οι τεως που θέλουν εξουσία κοντά ή μετα τα 70!!
    30 χρονια σας βαρεθήκαμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ