Γιάννης Χατζηδαυίδ: Στις 8 Οκτωβρίου Ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση Γιατί ;

3
8950

Στις 8 Οκτωβρίου Ψηφίζουμε Λαϊκή  Συσπείρωση

Γιατί ; Γιατί στις 9 Οκτωβρίου οι υπαίτιοι των προβλημάτων μας  θα είναι εδώ και πρέπει να τους ξεσκεπάσουμε και να τα  αντιμετωπίσουμε:

Από τη μία έχουμε τη χλιδή του τουρισμού,  τζίρους στα ύψη δείκτες που πετάνε. Από την άλλη έχουμε τους σκλάβους-  εργαζόμενους   που δεινοπαθούν καθημερινά και έχουν να αντιμετωπίσουν και τα λυσσασμένα μαντρόσκυλα της εργοδοσίας.

Από τη μία καμαρώνει  Δημοτική και Περιφερειακή  αρχή για την έκρηξη  των επενδύσεων, την πρωτοφανή απορρόφηση Κοινοτικών κονδυλίων (μάσα μέχρι  σκασμού δηλαδή) και από την άλλη σχολεία σε κοντέινερ με  έλλειψη εκπαιδευτικών ,πληρωμή τροφείων σε παιδικούς σταθμούς. Και κάπου στο βάθος ψάχνουμε σαν τον ψύλλο στα άχυρα μήπως κυκλοφορεί κανένα <χρηματοδοτικό  εργαλείο > να κλείσουμε καμιά τρύπα.

Από τη μία οι απαστράπτουσες ιδιωτικές δομές φυτρώνουν σαν μανιτάρια ,<κόπτεται> η Δημοτική και Περιφερειακή αρχή για την δημόσια δωρεάν υγεία , ευχαριστούν όμως τον Πρωθυπουργό για το Νοσοκομείο –επιχείρηση που κάποτε θα γίνει στη Κω ,εφόσον βέβαια καταφέρουμε να το χωρέσουμε στο χωράφι του Λινοπότη. Υπερθεματίζοντας και η Περιφέρεια μας βγάζει το ΕΣΥ κουρασμένο  και πρέπει λέει να έρθει η φρέσκια (και ορεξάτη)  ιδιωτική πρωτοβουλία.

Για τη ΔΕΥΑΚ το ξανάπαμε. Από τη μία καθρέπτης οι λογαριασμοί μας στο κινητό ,από την άλλη  δηλητήριο τρέχει στο ποτήρι μας.

Από τη μία αγοράζουν απορριμματοφόρα και εξοπλισμό και από την άλλη η ιδιωτικοποίηση και το χάλι στη καθαριότητα καλά κρατεί.

Από τη μία πρωτοπόροι  στη τοποθέτηση φωτιστικών ,και led παρακαλώ Δήμος και Περιφέρεια, από την άλλη διαπιστώνουμε ότι κλασικά και μοντέρνα φωτιστικά δίνουν το ίδιο όμορφο σκοτάδι ,αφού είναι σβηστά !

Από τη μία λακκούβες  σε πάρα πολλούς δρόμους  ,από την άλλη ευτυχώς που γίνεται το θαύμα

του < μπιλμπάο > κάθε τέσσερα χρόνια . Καπνίζει δύο ημέρες  και μετά σταματά πάλι. Έτσι κλείνουν μερικές λακκούβες…

Από τη μία σκίζουν τα ρούχα τους για την προστασία του νησιού , για το περιβάλλον, για την εξάντληση των φυσικών πόρων. Από την άλλη επιτρέπουν  να καταστραφούν τα πάντα στο όνομα των επενδύσεων.  Για την επέλαση των ΑΠΕ , προκειμένου να γίνουμε η μπαταρία της Ευρώπης …

Και μέσα σε αυτό το ζοφερό περιβάλλον, μια που έχουμε και προεκλογική περίοδο , έχουν και κάποιες  εκρήξεις ειλικρίνειας και ψιθυριστές  διαπιστώσεις , γιατί ως κολαούζοι δεν πρέπει να ενοχλήσουν την κεντρική Κυβέρνηση: ναι είναι χαμηλές οι χρηματοδοτήσεις ,χρειαζόμαστε και άλλο προσωπικό, η Κυβέρνηση πρέπει να σκύψει πάνω από τα προβλήματα μας. Και για να θολώσουν ακόμη περισσότερο τα νερά  έχουμε και τις κοκορομαχίες περί αρμοδιοτήτων.

Πολλά από αυτά μπορεί να τα διαπιστώσει κανείς με μία βόλτα στην κατά τα άλλα όμορφη Κέφαλο.

Γι΄αυτό καλούμε τους συνδημότες μας  να ψηφίσουν ενιαία Λαϊκή Συσπείρωση  σε Δήμο και Περιφέρεια και σε συμπόρευση με το ΚΚΕ στη Βουλή να προτάξουμε  τη ζωή μας , να πάμε εκεί που θέλουμε εμείς και όχι όπου μας πάνε.

 

Γιάννης  Χατζηδαυΐδ

Συν/χος    ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ

Υποψήφιος με τη Λ.Σ . Δήμου Κω

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο καθένας στο κόσμο του.Να δώσουν τα ξενοδοχεία στο κόμμα να κάνει κουμάντο.Να περνάμε τρέλα και όλα να είναι ρολόι .Να διώξουμε τους ιδιώτες να βάλουμε εσάς να τρώμε με χρυσα κουτάλια.Σοβαρά τώρα απορώ που ζητε;Καλα κάνουν στη Ευρώπη και οποίος μιλάει λέγοντας για κουμουνισμο και φασισμό απλά τον αποβάλουν από τη κοινωνία.

  2. παιδιά να σοβαρευτούμε κάποτε, εγώ κομμουνιστής δεν είμαι αλλά κοιτάξτε γύρω σας δεν υπάρχει τίποτα άλλο…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ