Τοποθετήθηκε ξανά η άγκυρα στο λιμάνι της Κω, πάνω σε ένα υπέροχο ψηφιδωτό του Δαυίδ Χατζηδαυίδ

20
16896
Τοποθετήθηκε σήμερα το πρωί μετά από αρκετούς μήνες αναμονής, η άγκυρα που κοσμούσε τον λιμένα της Κω για αρκετες δεκαετίες και αποτελεί τοπόσημο για το νησί μας.
Πλέον κοσμεί την μικρή πλατεία μπροστά από το τουριστικό λιμάνι, ένα ιδιαίτερης ομορφιάς ψηφιδωτό, ενώ με την τοποθέτηση της άγκυρας, πλέον ολοκληρώνεται η αισθητική αναβάθμιση του τουριστικού αυτού σημείου.

Πηγή: https://www.kostv.gr

20 ΣΧΟΛΙΑ

    • Και θα γινει ομορφοτερη οταν φυγουν οι Κοψιμιοι….8 Οκτωβρη για μια πολη και εναν δημο που μας αξιζει με ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

    • Αγαπητέ Νίκο, το έργο αυτό δημιουργήθηκε από την αγάπη και προσπάθεια, αρχικά του κ. Χατζηδαυίδ, όπως επίσης και ενός μεγάλου συνόλου ανθρώπων.
      Επειδή και εγώ είμαι μέλος αυτής της ομάδας, σας διαβεβαιώ ότι το κίνητρο δεν ήταν ουδέποτε πολιτικό. Αν, συγκυριακά, η ολοκλήρωση του συνέπεσε με την συγκεκριμένη προεκλογική περίοδο, αυτό δεν μας αφορά. Μην προσπαθείτε να μειώσετε την προσπάθεια έκφρασης μερικών ανθρώπων που, στο κάτω κάτω, προσπάθησαν, εθελοντικά, να αποκαταστήσουν ένα θρυλικό κομμάτι του λιμανιού μας.

      • Μεσα σε ενα συνολο ανθρωπων θα υπαρξουν για μικροπολιτικους λογους και καποιοι μικροψυχοι, τυπου Ψιτ – Νικου, και στην κυριολεξια ΕΛΕΕΙΝΟΙ.
        Δεν θα διστασουν να μειωσουν ακομα και μια ενεργεια καθ’ολα αξιεπαινη.
        Αυτοι οι «ανθρωποι» δεν αξιζουν ουτε καν την προσοχη μας, πολυ περισσοτερο μιας απαντησης.
        Απλα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολο το team.

  1. Η. ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΥΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ…..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ. Ε .ΡΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ……

  2. μόνο ο τυφλός δεν βλέπει την διαφορά ανάμεσα στην Κω του 2014-2019 και στην Κω του τώρα. Νικηταρας ξανά να πάμε ακόμα πιο μπροστά.

  3. Τέτοια ποιοτικά αριστουργήματα θέλουμε να βλέπουμε!!! Μπράβο στον κ. Χατζηδαυίδ, Μπράβο στα παιδιά από το εργαστήριο!!! Άξιζε η αναμονή τελικά!!!

  4. Να ρε που λέτε ότι ο κοψιμιος δεν κάνει έργα. Τοποθέτησε την άγκυρα στο λιμάνι. Ξέρετε ποσο σημαντικό είναι αυτό και τι ώθηση δίνει στον τουρισμό; Γνωρίζετε όλοι όσοι κατηγορείτε τον κοψιμιο καλλιτερο αναπτυξιακό έργο; Ξέρετε ποσο προάγει τον πολιτισμό; Δίνει φοβερά κίνητρα να έρθουν περισσότεροι επισκέπτες στο νησί μας για να δουν και να θαυμάσουν την ΑΓΚΥΡΑ! Ξέρετε τι είναι αυτή η ΑΓΚΥΡΑ;
    Ο ανίκανος έκανε ένα μεγααααααλο έργο.

    • ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ….
      ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ….
      ΑΠΛΟΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ …..

  5. ναι ρε κωτη.
    θυμασε πως ηταν το λιμανι πριν τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ και πως ειναι σημερα?
    Τοτε ειχε καπλαμαδες για να κρυψουν την ασχημια και τωρα περνας και χαιρεσαι για την τεραστια αλλαγη που εγινε. ανακαινιστηκαν δημαρχειο και συντριβανι, φυτευτηκαν χιλιαδες φυτα απο καμαρα μεχρι τερμα, φτιαχτηκε το λιμανι εφυγαν οι καπλαμαδες και ολοι οι ξενοι το φωτογραφιζουν και το στελνουν στα περατα της γης . Ολοι οι επισκεπτες βλεπουν την τεραστια αλλαγη.

  6. Απορώ γιατί δεν βάζανε μια ελιά δίπλα;Τελικά αυτή την άγκυρα θα έχει έχει το πλοίο που θα φτιάξει ο δήμαρχος;

  7. Ακριβως…αυτο εγινε απο εθελοντές και καρπώνεται τα οφέλη ο νυν Δήμαρχος…..και τα σχολεία μασ φέτος ξενοδόχοι τα έβαψαν….

  8. Μεσα σε ενα συνολο ανθρωπων θα υπαρξουν για μικροπολιτικους λογους και καποιοι μικροψυχοι, τυπου Ψιτ – Νικου, και στην κυριολεξια ΕΛΕΕΙΝΟΙ.
    Δεν θα διστασουν να μειωσουν ακομα και μια ενεργεια καθ’ολα αξιεπαινη.
    Αυτοι οι «ανθρωποι» δεν αξιζουν ουτε καν την προσοχη μας, πολυ περισσοτερο μιας απαντησης.
    Απλα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σε ολο το team.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ