ΚΩΑΝ ΑΕ: Οι Σκιές που Πρέπει να Διαλυθούν | Γράφει ο Κώστας Φωλιάς

18
12828

ΚΩΑΝ ΑΕ: Οι Σκιές που Πρέπει να Διαλυθούν

Την ώρα που ενόψει των εκλογών οι μεν αναφέρονται στο «έργο» που παρήγαγε ο δήμος και οι δε ψάχνουν να το δουν, κανείς δεν μιλάει για το ακριβοπληρωμένο μαγαζί της ΚΩΑΝ ΑΕ.

Συστάθηκε παράνομα.

Προσλήφθηκαν με κραυγαλέο τρόπο κάποιοι οι οποίοι στην πορεία παραιτήθηκαν. Ποιος αντικατέστησε τον διευθυντή που παραιτήθηκε άραγε;

Βγήκαν προσκλήσεις εν κρυπτώ αλλά, ποτέ δεν μάθαμε αν έγιναν «προσλήψεις». Παραιτήθηκαν μέλη του δ/σ και ποτέ δεν αντικαταστάθηκαν.  Ποιος αντικατέστησε την κυρία Σβύνου που παραιτήθηκε.

Οι προγραμματικές συμβάσεις που έγιναν το 2020 και 2021 με αποκλειστικό χρηματοδότη το δήμο και χωρίς αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου δεν υλοποιήθηκαν ποτέ!  Καμιά και τίποτα!

Είχαν το θράσος να τις ξαναφέρουν ΟΛΕΣ πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο ομολογώντας πως από το 2020 κάποιοι έπαιρναν τον μισθό τους, άλλοι εξέδιδαν τιμολόγια για να βρεθούν … υποψήφιοι και άλλοι επίσης όντας μέλη του δ/σ. ενώ απαγορεύεται διά νόμου εισέπραξαν διάφορα ποσά.

Αλλά έργο ΜΗΔΕΝ. Εκατομμύρια ευρώ των δημοτών δεσμεύθηκαν και έφυγαν ή θα φύγουν από το δήμο για να τα διαχειριστούν υπό σκιά!

Η δέσμευση για ΕΛΕΓΧΟ από τις αρμόδιες αρχές είναι επιβεβλημένη. Όλα στο φως!

Η κοινωνία πρέπει να μάθει το ρόλο αυτού του κατά τα άλλα αναπτυξιακού οργανισμού.

Όποιος επισκεφτεί το διαύγεια της ΚΩΑΝ δεν έχει να δει παρά δαπάνες για λειτουργικές ανάγκες, πληρωμές μισθοδοσίας και αρκετά εισιτήρια! (μεταξύ των οποίων και εκείνο της  κυρίας  αντιδημάρχου που δεν είχε… διαβατήριο!)

Μία και μοναδική διαδικασία ανάθεσης  ολοκληρώθηκε και αφορά στα θερμά της Νισύρου.

Προκειμένου να καταλάβουμε τι μας περιμένει την επόμενη 5 ετία αν ο κύριος Νικηταράς παραμείνει δήμαρχος και πρόεδρος της ΚΩΑΝ επισημαίνουμε τα παρκάτω:

-Μια και μοναδική προσφορά.

-Μηδενική έκπτωση για ένα έργο περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ!

– Η έγκριση της κατακύρωσης του διαγωνισμού έγινε δια περιφοράς! (μέσω email)

-Δεν ψήφισαν (παρότι δεν χρειάστηκε να παραστούν) ούτε με μήνυμα  αρκετά μέλη του δ/σ μεταξύ των οποίων και ο κύριος Νικηταράς – πρόεδρος της ΚΩΑΝ.

Τέλος το έργο της Νισύρου ανέλαβε ο κακός εργολάβος που  «δεν έχει φιλότιμο» και που «παίζει ξύλο» μαζί του ο απερχόμενος δήμαρχος για το φοβερό έργο στον κόμβο της Πειραιώς.

Τον στείλαμε στη Νίσυρο!

Δείτε στο https://diavgeia.gov.gr/f/KOAN και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Φωλιάς Κωνσταντίνος

Συνεργαζόμενος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Με τη Δύναμη Αλλαγής.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που σου τόσο καιρό τώρα που σου τα Γράψαση να τα πεις είναι πολύ αργά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

    • ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΑΛΒΑΝΟΙ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ,ΑΡΜΕΝΙΟΙ,ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΕΣ,ΚΑΛΥΜΙΟΙ,ΚΑΙ ΚΑθε καρυδιας καρυδια. Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    • Δεν μου λες εσυ ποια θεση θα αναλαβεις;;του τουρισμου;; -η- την θεση των χοτ σποτ;; για να αφοδευουν οι μεταναστες στα λιμανια;;

    • Θα ηθελα να ηξερα με τι θρασσος κανεις ανακοινωση,την στιγμη που κατεβηκες για να συμπληρωσεις τον ασημπληρωτο σινδυασμο.Για συμπληρωμα σε κατεβασε και οχι για δηλωσεις.Εαν το μαθει οτι εκανες δηλωση χωρις την εντολη του,μαυρο φιδι που σε εφαγε.

  2. Κωστακι μην βγαζεις οτι σου λεει η ιωαννα γιατι αν θυμασαι ο κυριτσης σας ελεγε υπολειμματα και ντενεκεδες που κανετε θορυβο. Ολα αυτα τα ξεχασατε γιατι η ιωαννα εχει μισος εναντιον του θεοδοση γιατι νομιζει θα γινοταν δημαρχος αν δεν κατεβαινε ο θεοδοσης. Αυτο βεβαια δεν ειναι αληθεια και θα ξαναβγαινε ο πρωην με τις εκδικησεις του με τις βρισιες του σκουληκι θα σε λιωσω και με τα //// μπροστα στους ταξιτζηδες. Νομιζεις κωστακι οτι ο κοσμος τρωει κουτοχορτο και ξεχνα; Εισαι πολυ λαθος και λυπαμαι που καταντησες να πας εκει που σεστειλε η αλλη!!

    • ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΒΡΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΩΛΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΜΑΑΚΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ

  3. Λίγες μέρες έμειναν,να καθαρίσει το νησί,απο αλαζόνες,εκδικητικούς,αδιάφορους και κυρίως άσχετους !!!

  4. οτι ναναι πραγματικα. Ασχετος. εδω εβγαλε ανακοινωση για το κτιριο της αγορας που ολοι ξερουν οτι δεν εχει ολοκληρωθει λογω καλοκαιριου.

  5. αντι να σχολιαζετε βλακειες σας παρακαλω επι της ουσιας πειτε αν ειναι αληθεια αυτα που λεει το παλικαρι. Αν ειναι, τοτε καταλαβαινουμε ολοι τι χρειαζετε ο κ. Νικηταρας.
    Αλλιως ας απαντησει μς ατοιχεια ο ιδιος που ηταν και προεδρος , και οχι διαφοροι παρατρεχαμενοι ασχετοι.

  6. Σου γραφουν και υπογραφεις. Μη γινεσαι ο καραγκιοζης τους. Αυτοι ειναι επαγγελματιες λ….. και συ ενα απλο ατομο που το χρησιμοποιουν !! Εχεις σκεφτει ποιοι εχουν γεματα στο σπιτι τους που τα βρηκαν ποτε τα δουλεψαν; Κακομοιρε κωστα ναξερες με ποιους εμπλεξες.

  7. Το σημαντικότερο λάθος που κάνεις κατ’ αρχήν είναι στο όνομα του εργολάβου
    Ιωάννης είναι ο εργολάβος των λουτρών Νισύρου και όχι Γρηγόρης που έκανε τον κόμβο στην Κώ και δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους ούτε συγγενική , διαβάζετε λίγο προσεκτικά τα φυλλάδια που ανοίγεται και μην γράφεται ….ριές επί τέλους.

  8. Κύριε Φωλιά τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα στο μυαλό σου
    για ξαναδέστα λίγο, και αν χρειάζεσαι φροντηστήριο σου παραδίδω μαθήματα
    δωρεάν το κάνω με καλή θέλιση μην ανησυχείς. Το χρειάζεσαι !!!!!!!!

  9. στην ΚΩΑΝ, θα παρέμβει σίγουρα η Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου για τρομερές ατασθαλίες. Ο Δήμαρχος έθεσε ως προτεραιότητα να παίρνει το μισθό του…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ