Δύναμη Αλλαγής: Ο κ. Νικηταράς δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι στις 8 Οκτωβρίου θα αποφασίσουν οι πολίτες. Μετράει μέρες, 25 του έμειναν

74
16965

’Ο κ. Νικηταράς δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι στις 8 Οκτωβρίου θα αποφασίσουν οι πολίτες. Μετράει μέρες, 25 του έμειναν’’

 

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση-απάντηση στη δήλωση του απερχόμενου Δημάρχου κ. Νικηταρά:

 

‘’Ο κύριος Νικηταράς προσπαθεί να δημιουργήσει ένταση και οξύτητα. Έτσι εννοεί προφανώς την ενότητα της κοινωνίας.

Μέσα σε μια αχρείαστη και άστοχη δήλωση 338 λέξεων χώρεσε όλη την τοξικότητα, τα συμπλέγματα και την εμπάθεια που τον χαρακτηρίζουν.

Όταν στην Κέφαλο κατεβάζει υποψήφιους στο τοπικό που δεν ξέρουν που είναι η Κέφαλος, όταν στην Αντιμάχεια βάζει στο τοπικό, ένα αντρόγυνο, όταν στον Δίκαιο βάζει Καρδαμιώτη γιατί δεν βρίσκει Ασφενδιανό, όταν τουλάχιστον τέσσερεις υποψήφιοι του είναι έμμισθοι υπάλληλοι του και μάλιστα η μία είναι και δημοσιογράφος στον «αντικειμενικό» ΔΗΡΑΣ, τολμά να μιλά για το ψηφοδέλτιο της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Να του πούμε επίσης ότι όσοι συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ συμμετέχουν με την θέληση τους και με διάθεση για δουλειά στο δήμο και τις κοινότητες.

 

Δυστυχώς για τον ίδιο, εμείς έχουμε επιλέξει να συνομιλούμε με τους πολίτες, να μιλάμε μόνο για το μέλλον και το πρόγραμμά μας για την επόμενη πενταετία.

Ο απερχόμενος Δήμαρχος της παρακμής και της αδράνειας, που δεν κατάφερε να βάλει ούτε μία πέτρα πάνω στην άλλη, δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι στις 8 Οκτωβρίου θα κρίνουν οι πολίτες.

Ο κ.Νικηταράς μετράει μέρες, 25 ημέρες του έμειναν.

Εμείς θα του συστήσουμε ένα μόνο πράγμα: να αφήσουμε τους πολίτες της Κω να αποφασίσουν αυτοί.

Και να προετοιμαστεί για να αποδεχθεί την κρίση τους αλλά και το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ελπίζουμε αυτή τη φορά να μην παραιτηθεί και να παραμείνει στα έδρανα της αντιπολίτευσης.’’

 

 

 

 

74 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΩΣ Ο Χ…..(ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΚΑΙ Η Β……(ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ) ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
    ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΟΝΤΟΣΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    • γιατι ειχες το κουτι στο σπιτι; ποσα ειχε μεσα; που τα βρηκες; απαντηση δεν εδοσες. εισαι δημοσιο προσωπο. ο κοσμος πρεπει να ξερει για να ψηφισει.

      • ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΣΜΕ! ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ,ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ> ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΥΡΤΗΣ,ΤΟΣΟ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ Η’ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ?ΠΙΟ ΕΜΠΑΘΗΣ ΕΞΑΥΛΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞΟΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΡΕ ΚΥΡΙΤΣΑΚΙ, ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΙΕΣ ΦΑΦΑΡΙΕΣ,ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ, ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΕΛΟΣ!!

  2. Ο πραγματικός αποστάτης από τα προβλήματα του τόπου μας είναι ο τέως. Δυστυχώς, κάποιοι φίλοι και συνοδοιπόροι του δεν το καταλαβαίνουν! Απορούμε, πώς μπορεί να βρει «νέα« στελέχη για να τον ακολουθήσουν και να συνεχίσει το «ανύπαρκτο έργο του«! Αγαπητοί συμπατριώτες, δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα πλέον, παρά μόνο διχόνοια, απειλές και μη συνεργασία. Είναι ένας ακόμα καιροσκόπος της πολιτικής, αγωνιζόμενος μόνο για τον εαυτό του, με την ξανά εμμονική – προεκλογική αλλαγή του πολιτικού του προσωπείου, του καλού και του φιλικού. Απλά απομονώστε τον. Επιτέλους, απαλλαγή…

    • ΚΟΙΤΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.. ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ, ΦΤΟΥ ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΔΕΙΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΕΒΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΒΡΟΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ,Ο ΚΑΘΟΛΑ ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΣ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΟΥ «ΘΑ» ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (ΑΠΟ)ΜΙΜΗΣΗΣ, ΑΥΤΟΣ Ο (ΑΠ)ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΗΧΑ, ΘΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ.

  3. τετοια ελεγε και ο τσιπρας και βρεθηκε για διακοπες στην φλωριντα στην dinsneyland και η τσαπανιδου στον εγγονο της στην Ολλανδια…….τοσο σιγουρο το ειχαν……συνιστω μετριοφροσυνη σε ολους

    • ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΧΑΖΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ..ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ ΤΟΥ.

  4. Κάποιοι υποψηφιου Δημάρχου διατηρωντας την ανωνυμία τους, γράφουν. ότι ο Θεοδόσης είναι μοχθηρός εκδικητικός και διχαστικός.
    Οι Δημαρχοι και οι υποψήφιοι Δημαρχοι οφείλουν να λειτουργούν ως πρότυπα για την διατήρηση της κοινωνικής συνοχής γιατι αυτο αποτελεί καθήκον και υποχρέωση τους.
    Το μίσος, η εκδικητικοτητακαι η διχόνοια με οποιονδήποτε τρόπο και αν εκφράζονται πολύ περισσότερο από Δημάρχους η υποψήφιους Δημαρχους, αποτελούν ντροπή για την Δημοκρατία.
    Παρακαλώ τους υποψήφιους Δημάρχους στο μέτρο που τους αναλογεί να μιλήσουν με τους ανώνυμους….που ισως βρίσκονται στο περιβάλλον τους ώστε αυτή η ένταση το μισος η αντιπαλότητα η διχαστικοτητα να εκλείψουν η τουλάχιστον να μετριαστουν από τις ανωνυνες τοποθετήσεις
    Οι Κωοι αν κάποιος υποψήφιος έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, τον ξέρουν και αναλόγως θα πραξουν στις 8 Οκτωβρίου.

    • Τωρα ξυπνησες εσυ καλε μου κυριε??Οταν ο αγαπημενος σου Κοψιμιος και ολη η κλικα του χτυπουσαν με δολιο τροπο τον Κυριτση ακομα και για την προσωπικη του ζωη…δεν ειδα να ιδρωνει το αυτακι σου…Ο Κυριτσης για αυτους(προφανως και για σενα) δεν ειχε οικογενεια,παιδια,συγγενεις,φιλους….αυτος και μονο ειναι ο λογος που αντιπαθω και σιχαινομαι το εν λογω ατομο και την κλικα του…και ακομα συνεχιζουν….ομως οπως ειπες οι Κωοι επαθαν και εμαθαν απο τα εργα και τις μερες των Νταλτον…το νησι θα αλλαξει σελιδα κυριε.με δημαρχο ΜΑΧΗΤΗ και οχι ΘΕΑΤΗ και βρωμικο…..καληνυχτα !!!

      • ΒΡΕ ΨΙΕΙΑΡΟΜΑΙΜΟΥΝΑ ΔΕΙΛΗ Ο ΑΛΟΣ ΓΡΑ ΦΕΙ ΕΠΟΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝ

        • Για σενα αφησα το καλυτερο….στις 8 Οκτωβρη θα παρεις δωρο εκπληξη…χαχαχαχ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ και οχι ΘΕΑΤΗΣ…..μπροστα και καθαρα με ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ….γατακια!!!

        • ΟΤΙΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ,ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΧΑΖΟΒΛΗΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ….. ΜΕΦΑΛΟΣ.

      • μαχητης της τζεπης. το μονο που ξερει ειναι να γεμιζει κιβωτια σπιτι. ενας θεος ξερει ποσα και που .
        σαν δημοσιο προσωπο να βγει και να απαντησει!!

      • ΨΙΤ..ΟΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ>ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΦΙΛΟΥΣ Η’ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ?,,,,,,,,,,,,,,, ΠΡΩΤΗ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, «ΕΓΩ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΡΝΩ» ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΤΟ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ? ΆΛΛΑΞΕ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΑΝΤΙ ΚΑΛΑ,ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΧΛΑΔΑ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ. Χ@ΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΑΦΕΝΤΗ. ΤΟΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ.

    • δυστηχως ειναι το κανουνκρυφα και φενοντε οι αλλοι υπαλληλοι και οι συμβουλοι του που δε φτεν σε τιποτα . υπαρχει ντοκουμεντο πριν 10 μερες δυστυχως μας απαγορευσε να να το βγαλουμε .δημοσια .

  5. Δεν αξίζει κανένας να ασχοληθεί με αυτά που γράφεις και λές,γιατί όλα είναι μπούρδες . Πραγματικά βαρεθήκαμε,ο Κωακός λαός δεν είναι χαζός . Με αυτά που γράφεις καταλαβαίνουμε πόση κακία έχεις μέσα σου.

  6. ΒΑΛΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΙΚΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΘΑ ΤΡΑΝΤΑΞΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΩ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΥΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΥ.ΚΑΗΜΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.

  7. ΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΖΕΨΕΣ 148,ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΣ 150,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ.ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ; ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ… ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ.ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΡΙ.

    • Ενα πουλακι στην καναρη….γραφια του αποτυχημενου…
      …λαλει και λεει……
      ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!

      • ΑΚΟΥΜΕ,ΑΚΟΥΜΕ ΜΑ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ…ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΔΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΥΝ ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΑΜΗΝ!!ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΡΝΗΣΗ! Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ,ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΩ >ΚΥΡΙΤΣΗΣ. ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΒΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ ΝΑ ΤΟΥ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΘΕΜΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΤΕ,ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

  8. και μετα ξυπνησες κυριτση.Δεν επρεπε να κατεβεις εσυ,παρα ενας αλος,μηπως και γινοταν κατι.Χαρακτηρες σαν τον δικο σου οι κωοι τους μαυριζουν.

    • αυτο ακρβος ειναι ο Κ_____….μι πο χιροτερα χερετισματα στη εξσουσια Γ ……..τελιοσες. Κριο ντους θα χριαστις στις 8 ωκτωβριου απο τιν κιοινονοια Να το χονεπσις…καλαααααα ΘΕΟΔΟΣΗ ξσανα θα ειναι ΔΗΜΑΡΧΟ για ολο το ΝΗΣΙ

  9. Γιωργο παρτο αλιως και δηλωσε οτι εχασες.Δεν γλυτωνεις απο τα δοντια του νικηταρα.Βρεθηκε ποιο μαγκας απο εσενα.Εδω πηγες να κερδισεις την κεφαλο και ο νικηταρας την τουμπαρε.Αστο κυριτση μην απογοητευεις τους συμβουλους και τους ψηφοφορους σου.

  10. Στην κεφαλο απο δικη σου την εφερε στα ισα ο νικηταρας,στην καρδαμαινα το ιδιο.Δεν λεω στα αλα χωρια γιατι το 80% ειναι νικηταραδες,Για την πολη τι να πω! η πανωλεθρια ειναι χωρις γυρισμο.Μονος σου φωναζε οτι εισαι δημαρχος,δεν στο απογορευει κανενας.Αλωστε και ο αιμνειστος απουλητος ελεγε οτι ειναι ο αρχηγος της ΕΟΚΑ.Θυμασαι κυριτση πως αποκαλεσες τον δασκαλο αλκιβιαδη;τωρα εγινες εσυ.Μην κανεις μην σου κανουνε μην πεις να μην σου πουνε.

  11. Εαν μιλατε σοβαρα κυριοι,παρτε το καραβι της γραμης και γρηγορα στην λερο.ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΩ.

  12. ΑΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΒΓΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΞΗΛΩΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ.

  13. για να σε ψηφισω πες μου εναν λογο για να με πισεις.Θα αποκαλουσες ξανα τους κωους σκουληκια;θα ξανακατεβασεις ….. στους ταξιτζηδες;θα ξαναπεις τους εργαζομενους κοπροσκυλα;θα πειραξεις τις περτουσιες των κωων επαγγελματιων;θα ξανα κλωτσισεις τα ψυγεια στα μαγαζια;θα σταματησεις
    να κανεις ταξιδια οταν το νησι υπεφερε μετα τον σεισμο,και εσυ μας εγραφες;θα ξανα αφησεις τους λαθραιους να αφοδευουν στα λιμανια;θα ξανα αφησεις το λιμανι με καπλαμαδες;θα φτιαξεις ενα εργο στα πεντε χρονια;-η- θα εισαι παλι τσακωμενος με περιφερεια;για να μην κουραζω δωσε απαντηση στους κωους πολιτες.

  14. Κάντε και μια αναφορά στα ….. που τους έδωσαν ….. για δήθεν κοινωφελή συνεταιρική μη κερδοσκοπική εταιρία και αυτοί μας έκλεβαν.Τους έκλεισε η εφορία.Ρεζίλια.

  15. με όλα αυτά που κάνετε και λέτε ,είστε και όλοι σας και οι δήμαρχοι σας για τα μπάζα !!!

  16. Δήμαρχος θα είναι ο Κυριτσης . Αυτό που είναι άγνωστο είναι οι σύμβουλοι που θα εκλεγούν . Ας είναι οι καλύτεροι που μπορούν να βοηθήσουν τον τόπο .

    • Έχεις δίκιο οθα βγει και θα βάλει στον τουριστικό τομέα τους αλβανούς,στην ανηκοδομηση του νησιου Αρμένιους στα κοινωνικά καλυμιους,και τοπικα καρδιτσιωτες και τρικαλινους.Οπως λες να βγουνε οι καλυτερι να μας πάνε όχι στο άγνωστο αλά στο μπαγλαντες.

    • O Kυρίτσης και η Δύναμη Αλλαγής θα πάθει οτι επαθε ο Τσίπρας και ο Συριζα στις τελευταίες εκλογές…

  17. μου αρέσει που λέει ότι θα μιλήσει ο λαός και σεβασμός στην κρίση του και αμέσως ψήφισε για όλους μας και λέει στον Νικηταρά ότι θα πάει σπίτι του. κύριοι αυτό είναι το πρόβλημα του Κυριτση διχασμός προσωπικότητας.

  18. Θεοδόση διεπίστωσα ότι αυτά που γράφει ο Κώστας περί προεκλογικής εμπλοκής υποψηφίων σου σε αθλητικό σωματείο του νησιού είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο άρα ισχύουν κι ακόμη δεν έχεις βρει τρύπα να κρυφτείς και μιλάς για διαφάνεια και αξιοπρέπεια ? Καμαρώστε ένα δήμαρχο που είχαμε. Ντροπή σου …..

    • ρωτηστε τον νυν τι κανει τζαπα κοινοχρηστους σε υποψηφιους συμβουλους διχασμο υπαλληλων εχει μηραση το δημο στη μεση. θες και αλλα θα ερθει η ωρα και φανερα φιλε εγω θα μηλησω στον εισαγγελεα θα κατεληγε πριν λιγες μερες για εμπαθια αλλα τη γλητωσε .

  19. ….ξερω φοβασαι.ιδρωνεις αγωνιας..αλλα το τελος που αξιζει σε καθε εκδηκητικο

  20. Αρχισατε τις αισχροτητες πληρωμενα πληκτρολογια του αγελαστου. Αυτα που γραφετε προκαλουν εμετο σε φυσιολογικους ανθρωπους, εκφραζουν τον εσωτερικο σας κοσμο και δειχνουν ποιος βγαζει μισος και διχασμο. Αν εχετε επιχειρηματα να τα πειτε, αν εχετε θεσεις και προγραμμα για το νησι να το καταθεσετε. Δεν μπορειτε ομως να βριζετε και να λετε ψεμματα. Ηρεμειστε, χαλαρωστε και μην ακουτε αυτους που διχαζουν τον κοσμο.

  21. TO ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ..ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ..ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ

    ΑΠΛΑ//..ΣΕΡΝΕΣΑΙ..ΚΡΥΒΕΣΑΙ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ…ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑ..ΠΩς ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΙΟΥΣ..Η..ΚΑΙΣΕΡΛΙΚΟΥΣ. ΑΥΤΟΣΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ .ΤΙ ΘΑΚΑΝΕΙ ΣΠΑΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ..ΤΙ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙΣ..ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΡΜΙΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΣ ΕΡΓΑ…ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  22. Καλυτερα ο κακος Κυριτσης παρα οι αχρηστοι που δεν εκαναν τιποτα και πουλανε μουρη

    • Στο βασίλειο των τυφλών δηλαδή, βασιλιάς ο μονόφθαλμος? μπράβο ρε φίλε με τέτοια μυαλά θα πας μπροστά. Εδώ μιλάμε ο άνθρωπος δεν είναι τυφλός στην όραση αλλά στην ψυχή. Η προσωποποίηση του σκότους της αλαζονείας της έπαρσης της ασέβειας σε ιερά και όσια όπως φιλία οικογένεια ανθρωπισμός και εσύ λες καλύτερα ένας κακός Κυρίτσης. Για λυπηση είσαι, μόνο βόδια σαν εσένα μπορούν να σκέφτονται έτσι. Βρε ουστ!

  23. Το ύφος της Κυριτσικής απάντησης στην’ ισχυρή κω’ δείχνει το πόσο μόνος είναι και δεν συζητάει με τους συνεργάτες του!!!Μόνο τη δική του εμμονή για την δημαρχία διαπιστώνεις!!!Το ότι δεν μπόρεσε να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο στην πόλη της Κω και σε αλλα δημοτικά διαμερίσματα αυτόματα καταλαβαίνεις ότι οι Κώοι του γύρισαν την πλάτη!!!!Για να φτάσει στους 38 υποψήφιους στην πόλη της Κω έφερε10 και πλέον υποψήφιους από τα άλλα διαμερίσματα!!!Τραντακτό παράδειγμα ο πρόεδρος της Κεφάλου που έπρεπε σαν «πετυχημένος»να προαχθεί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κεφάλου ήρθε στην πόλη για συμπλήρωμα!!Εχει το θράσος και κρίνει το ψηφοδέλτιο της ‘Ισχυρής Κως’ όταν αυτός έχει κάνει τα ίδια και χειρότερα στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου του!!!!

  24. Εμένα με μαστίγωσε ο Δήμαρχος για να μπω στους υποψήφιους. Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος και τη φτηνή πολιτική που κάνει.Πήγε κ έβαλε μισή Καρδαμιωτινα για το Δημοτικό συμβούλιο στην Κω αλλά έτσι είναι άμα δεν συμπληρώνεις,κακομοιρε Γιωργάκη

    • Γι αυτο ειναι χ,,meνος…το σ,,, εφτασε στην καλτσα???απο την χαρα του 52%??χαχχααχαχ 8 Οκτωβρη το νησι αλλαζει σελιδα…μπροστα με ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

      • ΨΙΤΤΑΚΕ,ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΣΤΕΡΗΤΙΚΑ ΑΛΦΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΕΠΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ Ω! ΡΕ ΜΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!ΑΚΟΥ>>ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΑΦΙΛΟΣ ΑΚΑΡΔΟΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ΑΣΕΒΗΣ ΑΣΤΑΘΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΚΟΜΨΟΣ (ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ) ΑΓΕΝΗΣ ΑΠΡΕΠΗΣ ΑΣΥΔΩΤΟΣ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΟΣ(ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΕΓΓΡΑΜΑΤΟ,ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΠΑΙΔΕΙΑ) ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟΣ ΑΝΟΣΙΟΣ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΣ ΚΛΠ.ΚΛΠ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΛΕΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ Ή Η ΟΞΕΙΑ ΤΥΦΛΙΤΙΔΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ??

  25. Ω ρε δεν ντρέπεσαι ακόμα να κατεβαίνεις για δήμαρχος ο κόσμος κλαίει με μαύρο δάκρυ έξω όταν ακούει το όνομα σου

  26. τόσες ημέρες παρακολουθούμε συμβούλους τους μεν και τους δε . οι μεν κυριτσικοι λοιπόν δεν έχουν οίκτο μήτε σεβασμό το χουν τερματίσει αυτό δεν είναι προεκλογικη αντιπολίτευση αλλά ΜΙΣΟΣ! παρατηρώ επίσης συμβούλους του Νικηταρά και στέκονται με ήθος δεν απαντούν αποφευγουν όλη αυτή τη μικροπρεπεια , το μίσος και την κακία! Νικηταράς δαγκωτο κάτι κάνει σίγουρα καλητερα και δεν επικρατεί αυτό το μίσος!

  27. το βράδυ στις 8 Οκτωβρη που θα βγαινουν τα αποτελεσματα εγώ θα παω στο εκλογικο κεντρο του Κυριτση. Θα γελω για ένα χρόνο με αυτά που θα γινουν

  28. Ήξερες το Γιωργάκη μου, ότι οι συμβασιούχοι της καθαριότητας που τους εδιωξες τότε που ο Τσίπρας έδινε παράταση στις συμβάσεις και να σου τα εξώδικα,και να οι καταλήψεις στο εργοτάξιο,σε έχουν μέσα στην καρδιά τους????ήξερες το? Ήξερες το ότι η «καθαριότητα» βγάζει δήμαρχο?
    Ήξερες ότι στην υπόλοιπη Ελλάδα,έγιναν αορίστου χρόνου και οι δήμοι έχουν προσωπικό, ήξερες το?
    Ήξερες το Κυρίτση, ότι το 2018 με την προκήρυξη 3Κ/2018 ,που πήρες μόνο 17 άτομα , μπορούσες να πάρεις 40-50 , ήξερες το?
    Θυμάσαι ότι αυτά που κατηγορείς τους άλλους ,περί ιδιωτικοποίησης της καθαριότητας ,εσύ τα είχες σχεδιάσει πρώτος??? Σε ιδιώτη η καθαριότητα «αρχής γενομένης από το τρίγωνο»….έλεγες!!!

  29. η κως βρηκε την ησυχια της. δε θα ξεχασω οταν πηγα να βρω τον τοτε δημαρχο κυριτση, που μου ζητησαν οι απεξω να αφησω το κινητο εξω. για να σε δει ζητουσε γραπτη αιτηση. τι αλλο να θυμηθω. τα ξ………., τα σκουληκι θα σε λιωσω?

  30. Στο ψηφοδέλτιο δεν έβαλες κάποιους που θα μπορούσαν να σου φέρουν την πραγματική νίκη που
    χρειάζεσαι!!!!

  31. Θα σας παρακαλέσω συμπατριώτες μου να κάνετε την σύγκριση:
    2007: ο κος Κυριτσης φτιάχνει τον ποδηλατόδρομο στη Βας. Παύλου και Ιπποκρατους. Ο κος Νικηταρας βγάζει τότε ανακοίνωση κατά της ανάθεσης φυτέματος των λουλουδιών σε ιδιώτη αλλα και για το κόστος τους δηλώνοντας ευθαρσώς όχι μόνο για μ…. αλλα και εξυπηρέτηση του Σκανδσλιδη μέσα στο κόστος.
    2023: Ανθοστηλες. Ο κος Κυριτσης βγάζει ανακοίνωση καθαρά πολιτική δίχως υπονοούμενα και μπηχτές.
    Εσείς τώρα συγκρίνετε το ήθος, το ανάστημα και την πολιτική προσωπικότητα του καθενός.

    • Δεν συνέχισε όμως το έργο των ποδηλατόδρομων και σε άλλα σημεία του νησιού!!! Ο Κυρίτσης την πρώτη τετραετία ήταν πιο τολμηρός και δεν λογάριαζε το πολιτικό κόστος για το καλό του νησιού! Την δεύτερη φορά που βγήκε ήταν διαφορετικός!!! Η λέξη Δύναμή Αλλαγής συμβολίζει πολλά.

  32. Προς ψιτ... Ο δικο σου εχει γραψει ηδη τον πολιτικο επικειδηο του

    Οχι μονο.. Ο νικηταρας δεν θα παραιτηθει αν βγει..,, Διοτι.. Αυτος ΘΑ ΒΓΕΙ…. αντιθετα Στις 8 οκτωβρη.. Θα ανακοινωσεις ΕΣΥ την παταιρηση του απο την δυναμη αλλαγης…σκουληκιι.

  33. Καμια ελπιδα δεν εχεις Κ……….. διστιχος μακρια απο εσας και τους σιμβουλους σου ουυυυυυυυ….δεν σε θελει ο κωακος λαος ……. αλα εσι εκοι να αινχειζις τον κωσμο σε αφτα βιενεις πρωτος. Για κατι αλο Κσεχνατο ……. καρδαμενα ……

  34. Το μότο είναι ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Το `φως στο τούνελ` της πολιτικής λήθης σε περιμένει, χωρίς επιστροφή. Και μετά, κλείσε και την πόρτα.

  35. Αρκετά με την απραγία της υπάρχουσας δημοτικής αρχής ! Κανένα έργο για το νησί παρά μόνο φωτογραφίες και κατρακύλα των νέων ! Αν ο Κυριτσης ήταν εκδικητικός ο Θεοδωσης είναι επι 100 , αρκεί κανείς να τον ζήσει από κοντά και για ιδιαίτερα θέματα ! Αφήνει τις κάμερες να παίρνουν όλα όσα ο ίδιος επιθυμεί , εάν κανει κανείς να πει κάτι πέρα από αυτά π ο ίδιος έπιθυμει , κλείνουν όλα κατευθείαν ! Ας αλλάζει το νησί κάθε χρόνο δήμαρχο παρά αυτό το χαλι ! Φώτα πουθενά , δρόμοι πουθενά , σχολεία μείον 2 και μετράμε , νοσοκομείο περίμενε , Ζια ώρα μηδέν , χωριά ύπνος βαθύς και στο τέλος δεν ψηφίζουμε χαρακτήρα αλλά έργα ! Φτάνει με το Νικηταρά !

  36. Διαβαστε σχολια ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΨΙΜΙΟΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ
    ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΡΣ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!
    ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΝΥΝ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ