Ισχυρή Κως (για τον τελικό αριθμό υποψηφίων): Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος του κ. Κυρίτση

30
20126

 

Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος του κ. Κυρίτση

 

Τη στιγμή που όλη η κοινωνία συζητάει την αδυναμία του κ. Κυρίτση και της παράταξης του να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο, αυτός, προφανώς μέσα στον πανικό του, αντί να ασχοληθεί με τα του οίκου του, προσπαθεί να κάνει πολιτική σπέκουλα πάνω στον αριθμό των υποψηφίων της “Ισχυρή Κως”.

Είναι προφανές σε όλους πως, ο κ. Κυρίτσης παρουσίασε ένα εξαιρετικά αδύναμο ψηφοδέλτιο 149 υποψηφίων, πληρώνοντας προκαταβολικά βαρύ το τίμημα της αρνητικής πολιτικής του παρουσίας και της καταστροφικής προηγούμενης 5ετίας του. Τρανταχτό παράδειγμα της αδυναμίας του η πόλη της Κω, όπου αντί των 43, βρήκε μόνο 38 υποψήφιους.

Πρωτοφανές, στην έδρα του δήμου, να μην μπορεί να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο!

Για αυτό το λόγο, επιστράτευσε, εκτός άλλων, μέχρι και τον πρόεδρο της Κεφάλου κ. Κοκαλάκη, ο οποίος εγκατέλειψε τους κατοίκους της Κεφάλου που τον είχαν εκλέξει Πρόεδρο της Κοινότητας.

Ας μην επεκταθούμε καν στις υπόλοιπες δημοτικές κοινότητες, στις οποίες δεν έχει καταφέρει να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο σχεδόν πουθενά.

Αντί λοιπόν, έστω και τώρα, να αλλάξει ρότα και να πολιτευθεί με πολιτικά επιχειρήματα, επιμένει στον παλιό κακό του εαυτό.

Είμαστε λέει “ψεύτες” επειδή ανακοινώσαμε 166 υποψηφίους, ενώ εγκρίθηκαν τελικά και έχουμε στο ψηφοδέλτιο 161.

 

Η αλήθεια είναι εξαιρετικά απλή.

Η “Ισχυρή Κως” κατέθεσε πλήρες ψηφοδέλτιο 166 υποψηφίων.

Το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής, το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά, «αφαίρεσε» και δεν αναγνώρισε την εγγραφή 5 υποψηφίων μας, όπως συνέβη και σε εκατοντάδες περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα,.

Το Πρωτοδικείο, «τύποις», όπως και το Υπουργείο Εσωτερικών, αν και αναγνώρισαν το δίκαιο της ένστασης μας, εν τούτοις, αποδέχθηκαν αυτό που ενέγραψε και αποθήκευσε στα δεδομένα της η ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Αυτή είναι η αλήθεια και τίποτα λιγότερο.

Η ουσία βέβαια δεν είναι στο νούμερο!

Η “Ισχυρή Κως” και ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς απέδειξαν πως είναι όχι απλά δίπλα στην κοινωνία μας αλλά αναπόσπαστο κομμάτι της.

Το ψηφοδέλτιο μας, ανανεωμένο κατά 60% περιλαμβάνει συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας που εκπροσωπούν όλο το νησί και κάθε κοινωνική ομάδα.

Όλοι μαζί, δίνουμε τον αγώνα ώστε από τις 8 Οκτωβρίου, με την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας, να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε.

 

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κακομοιρε Κοψιμιε…οτι σου γραφει ο Κυριτσης το μασας εσυ αργοτερα…(περι πανικου ο λογος)
    ο δημοσιος βιος δεν σε διδαξε τιποτα…δεν θα μας λειψεις….Η Κως σε κανονικοτητα απο τις 8 Οκτωβρη με μαχητη ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΣΤΗ!!

    • ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ.ΔΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ AEGEANWES.ΠΟΣΟ ..ΛΑΚΟΚΑΡΑΚΙΟΖ ΠΙΑΝΕΣΑΙ.ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΠΑΡΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΛΑΒΕ.Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    • ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΚΑΛΑΚΗΣ ΟΟΕΕΕΟΟ ΣΥΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ,ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΗΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ.ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΕΧΑΣΕΣ.ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ.

    • ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΛΑ ΟΠΟΥ ΝΑΣΑΙ.ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΔΑΚΙ.

    • μαχητη; εδωσε μαχη για το ξ…….; εδωσε μαχη για να πει σε πολιτη σκουληκι θα σε λιωσω; η μονη μαχη που εδοσε και δινει ειναι ….

  2. Εξι(6). 161 μειον 6 μας κανει 155. Πόσες οι γυναίκες δημοτικών υπαλλήλων; τέσσερις(4).155 μείον 4 μας κάνει151. Μείον ο δημοδίαιτος της ΚΩΑΝ 150. ΑΝΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ.

    • Εσείς δεν βρίσκατε δημοτικούς υπαλλήλους γιατί πήρα όλοι μετάταξη!!!!!Άρα και υπαλλήλους δεν βρίσκατε και τις γυναίκες τους!!!!!Ετσι μείνετε με το λειψώ ψηφοδέλτιο έτσι και αλλιώς αντιπολίτευση και υπό διάλυση θα είστε μετά τις εκλογές!!!!

    • ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΕΑΝ ΕΔΙΝΕ ΕΚΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ

    • Η ποιοτητα.Αλα αν συγκριθουν μεταξυ τους,ο νυν δημαρχος εχει ολες τις σοβαρες οικογενειες,και μεγαλα σογια.Ο κυριτσης μαζεψε απο διαφορα μερη της ελλαδος,και εξωτερικου,και απο το νησι αγνωστα ατομα χωρις τους γνωριζουμε.

    • χαλουβα αυτος εχει μαζεψει ντοποιους και οσο για τους 166 σας το εξηγησε.Ο κυριτσης ελεγε 150 και κατεβασε 149,με 30 υποψηφιους απο αλα μερη και κρατη.Εσυ το λες ψηφοδελτιο αυτο!! Ειναι χαμενος ο κυριτσης.Αυτη ειναι η αληθεια.

  3. Προσωπικά δεν κατάλαβα τον σκοπό της κυβέρνησης να αλλάξει το πλήθος των υποψηφίων. Για ποιό λόγο να κατεβάζεις 170 αφού είναι μαθηματικά αδύνατο να εκλεγούν όλοι. Στις βουλευτικές εκλογές αν εκλέγονται 5 στα Δωδεκάνησα η κάθε παράταξη κατεβάζει 5 υποψηφίους ώστε αν πετύχει την απόλυτη νίκη να εκλέξει και τους 5. Τι νόημα θα είχε να παρουσιάσει 20 υποψηφίους;

  4. Ξέρεις καλά το κόλπο κοψιμιε……. 9 Οκτώβρη μην τον είδατε μην τον απαντήσατε αυτόν που για 4 Χρόνια παρίστανε τον δήμαρχο…… ρε ουστ.

  5. Κακόμοιρε κοψιμιέ, ο Καϊσαρλης σε εκανε αντιδήμαρχο χωρίς να κάνεις τίποτα. Οι Παυλίδης, Καΐσαρλης και ο Καματερός σε έκαναν δήμαρχο και πάλι δεν έκανες τίποτα. Τώρα άλλοι σου έκαναν το ψηφοδέλτιο γι’ αυτό και εν κατάλαβες τίποτα. Άλλοι σου λένε κάτι και το αναμασάς χωρίς να ξέρεις πράμα και γίνεσαι ρεζίλι. Μη μιλάς τουλάχιστον. Αφού ούτως ή άλλως στις 9 Οκτωβριου δεν θα ξαναμιλήσεις, σταμάτα από τώρα..

  6. Και να βγείτε έργα δε κάνει κανείς από εσάς σας είδαμε τόσα χρόνια ένα νοσοκομείο να μην μπορούν να στελεχώσουν;

    • Μόνο που δεν είναι δουλειά του εκάστοτε δημάρχου η στελέχωση του νοσοκομείου. Μπορεί να πιέσει κάπως αλλά όχι κάτι παραπάνω.

  7. Και οι δύο έχετε χάλια ψηφοδέλτια. το 70% είναι άσχετα άτομα που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και το υπόλοιπο 30% είναι άνθρωποι που εδω και πολλά χρόνια καταστρέφουν το ευλογημένο νησί μας, εκλεγμένοι και μη.

  8. Για πρώτη φορά στα χρονικά του νησιού κυβερνά το δήμο η Νέα Δημοκρατία και η ευθύνη είναι του Νικηταρά καιτου μέντορά του. Αυτό συνέβαλλε και στην αύξηση της Ν.Δ. στο νησί.
    Τώρα βάλατε και οι δύο παρατάξεις ακροδεξιους υποψηφίους προσπαθώντας να πάρετε τους ψήφους της ακροδεξιάς. Κανονίστε αύριο να διοικούν το Δήμο οι Σπαρτιάτες. Ακούς Καισαρλη

  9. ακόμα κι ο πιο β…. έχει νιώσει την καταστροφή του κυρίτση και δεν μπήκε στο ψηφοδέλτιο. Τον παρακαλαγε με κλάμματα αλλά αυτός στάθηκε στο ύψος του

  10. Αντί να τρώγεστε για ανούσια πράγματα[αριθμός υποψηφίων συμβούλων] ξεκινήστε τον καθαρισμό ποταμών,χειμάρων και φρεατίων,πριν μας κτυπήσει καμιά μπόρα και γίνουμε Θεσσαλικός Κάμπος.

  11. των λογων, η καθαροτητα των νοηματων και η σαφηνεια των εκφρασεων δειχνει τη διαφορα στην ποιοτητα των ανθρωπων. Οι απειλες που εκτοξευε ο κος σε ανθρωπους που καλουσε στο γραφειο του στον δημο για να τους κανει προταση υποψηφιοτητας και εισεπραττε το «οχι» ειναι δειγμα του χαρακτηρα του. Η δηθεν τακτοποιηση που εκαναν σε καταστηματαρχες-κατοπιν νομικων συμβουλων- ειναι κλασσικη τακτικη ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΥ. Το μηδενικο εργο στα 4 χρονια είναι ενδειξη ανικανοτητας. Το σαρδονιο χαμογελο του σε ολες τις εκφρασεις ειναι ενδειξη του ΜΑΥΡΟΥ χαρακτηρα του και των ΜΑΥΡΩΝ βαθυτερων σκεψεων του. Το προσεκτικο ………… δειχνει παλιμπαιδισμο. Αν αυτον τον δημαρχο θελετε Κωοι, με γεια σας με χαρα σας. Εγω πιστευω πως οχι.

    • ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΛΗΝ ΕΣΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.

  12. Αν θέλετε να σκάσετε στα γέλια μπείτε να δείτε το βιντεάκι που γύρισε συο ΤΙΚΤΟΚ ο Νικηταρας. Θα ξεκαρδιστείτε. Ποιο κρύο, ποιο ανούσιο, ποιο προκάτ δεν έχετε ξαναδεί.

  13. Σταματήστε να διχάζετε τον Κωακό λαό. Διοικείτε τους δημότες με τον φόβο και τις απειλές. Όσοι στηρίζουν τον Νικηταρά το κάνουν γιατί βολεύτηκαν ή γιατί τους έταξε θεσούλα. Χωρισμένη και διχασμένη παράταξη μιλάει συνεχώς για ενότητα και ομοψυχία. Τώρα είναι αργά το ξέρετε. Το ψέμα έχει κοντά πόδια. Σας κοροϊδεύει ο Χατζημάρκος πετώντας σας ψίχουλα και βγαίνετε και παρουσιάζετε τις φυτεμένες ελιές ως έργα. Σε λίγο θα μας χαρίζετε καθρεφτάκια και μπιχλιμπίδια.

  14. άμα δε βρίσκεις άλλο ψεγάδι στην ισχυρή κω ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα…ποιος? ο δικος σου που αγοράζει τους υποψηφιους. που αγόρασε και το ζεύγος …..και μιλάνε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ