Με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Στέφανος Καματερός

29
19011

με τον Θεοδόση Νικηταρά και ο Στέφανος Καματερός

 

Την στήριξη του στον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά και την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της «Ισχυρή Κως», επαναβεβαίωσε ο Στέφανος Καματερός, σύμβουλος στην Κοινότητα Κεφάλου. Δραστήριος και μαχητικός συμπολίτης, που γνωρίζει καλά τα προβλήματα του τόπου, θα δώσει και αυτή τη φορά τον αγώνα μαζί με τον Θεοδόση Νικηταρά και τα στελέχη της «Ισχυρή Κως».

 

Ο Στέφανος Καματερός, μιλώντας για την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές δήλωσε χαρακτηριστικά, «…η προσφορά στον τόπο και στους συμπατριώτες μας, πιστεύω έχει μεγάλη αξία για τον καθένα που συμμετέχει στην τοπική αυτοδιοίκηση και γενικότερα σε συλλογικές διαδικασίες. Έτσι κι εγώ, με μεγαλύτερη εμπειρία από την μέχρι τώρα συμμετοχή μου διεκδικώ να συνεχίσω να στηρίζω το νησί μας και την Κέφαλο. Άλλωστε αυτά τα χρόνια έγιναν πολλά πράγματα, παρά τις τακτικές της αντιπολίτευσης.

Με τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, δίνουμε μαζί και αυτή τη μάχη.

Θα ολοκληρώσουμε αυτά που ξεκινήσαμε και προγραμματίζουμε. Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα πετύχουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στεφανε ιαχυουν οι ιδιοι λογοι που κατεβαινεις οταν κατεβαινες την πρωτη φορα δηλαδη για να μην φυγει απο την κεφαλο και παει αλλου?
    Μιας και εργο δεν κανατε και το παραδεχοσουν σε καφετερεια προχθες που ημουν παρον. Δεν ειναι κριμα για ολο το χωριο να καταατραφει για να γλιτωσυν καποιοι βενζινες? Τους τις πληρωνουμε εμεις!

    • ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΑΚΟΠΛΕΞΑΡΙΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΣΥ ΚΛΟΥΘΑ ΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΟΠΛΕΞΙΚΟ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ ΆΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΈΡΑΣΕ ΠΟΤΈ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΆΞΕΙ 👼👼👼👼👼

  2. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  3. Ε τώρα τι να σου πω πήρες την κεφαλο
    θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι η μάλλον το κεφαλιανο κατσικι

  4. καλο και εργατικο παιδι οταν τον ειδα μετα το γαμο τησ ανηψιασ του πρωι πρωι μαζι με το καλαθοφορο να βαζουν τα φωτα του εβγαλα το καπελο.

  5. Ξυπνάτε Κεφαλιανοί ενωθείτε όλοι μαζί για το καλό του χωριού μασ.Αφού οΝικηταράς θα είναι πάλι Δήμαρχος ενωθείτε με όλους που θέλουν να βοηθήσουν.

  6. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.

  7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ? ΟΙ 300 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΠΟΣΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΕΣ?

  8. Μέσα σε 2 προτάσεις στην ουσία λένε ότι δεν κάνανε τίποτα..
    «Άλλωστε αυτά τα χρόνια έγιναν πολλά πράγματα, παρά τις τακτικές της αντιπολίτευσης» & «Θα ολοκληρώσουμε αυτά που ξεκινήσαμε και προγραμματίζουμε»
    Στις κουβέντες σας βέβαια, το λέτε και εσείς αλλά τι να πείτε στο κόσμο, ότι η Κέφαλος δεν υπήρχε για τον δήμαρχο γιατί ο πρόεδρος είναι από το άλλο κόμμα και αν γινόντουσαν έργα θα λέγανε ότι τα έκανε εκείνος?
    Πες μας τι έκανε η δημοτική αρχή στην κέφαλο: Πες μας για τον γιατρό του χωριού και το ασθενοφόρο, πες μας για τους κεντρικούς, αλλά και για αγροτικούς δρόμους, πες μας για τα κίνητρα που δώσατε έτσι ώστε το καμάρι να μην έχει τόσα κλειστά μαγαζιά, πες μας για τις βελτιώσεις που κάνατε μέσα στο χωριό, πες μας κάτι….

    *Όλα τα παραπάνω πάνε και για τους επόμενους που θα είναι στην εξουσία… ή εάν συνεχίσετε εσείς!

    • πρώτα από όλα μας έφερε νερό που ξεμέναμε μέσα στο καλοκαίρι και δεν είχαμε να κάνουμε μπάνιο. Τελιώνει την εγκατάσταση του βιολογικού και απο του χρόνου θα συνδεθούμε στο δίκτυο και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ, αυτό το κατάφερε ο Νικηταράς και ο Ζαχαρός. Έβαλαν φώτα στο δρόμο εκεί που τους έδιωχνε ο Πρόεδρος μας και τους απειλούσε με μηνύσεις. Έφτιαξαν καινούργιο το γήπεδο και άλλα που να θυμηθώ. Α! και να μη ξεχάσω , το πρώτο ασφαλτικό που έγινε στο νησί όταν βγηκε ο Νικηταράς ήταν στην Κέφαλο στο δρόμο για Λιμνιώνα

  9. Αν εισαι ελαχιστα πες μας: 1)αυτες οι 4 στο ψηφοδελτιο του τοπικου ποιες ειναι? Κεφαλιανες παντως οχι!
    2)Πες μας επισης αν αληθευει οτι ατο τοπικο Αντιμαχειας κατεβαινει αντρογυνο και πατερας τοπικο με γιο δημοτικο , πρωτ αξαδςεφια στο Πυλι και πατερας κορη ατην Κω.3) γιατι ειπε ο δημαρχος οτι ειστε πληρες ψηφοδελτιο 166 (νοσοκομειο θυμιζει) αντι 161 που ειστε εστω και ετσι? 4) αν νικησετε και εισαι προεδρος γραψε μας να δουν ολοι οι Κεφαλιανοι του ς πιθανους συναδελφους σου που θα μας λυσουν τα προβληματα…. Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ…………

    • ΒΡΕ ..ΛΑΚΑ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ 150 ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ 148 ΜΕ ΚΛΑΜΑΤΑ,ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΜΑΖΕΨΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ,ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥΣ,ΒΟΛΙΩΤΕΣ,ΚΑΛΥΜΙΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΕΜΑ.ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΒΡΕ ….@Η ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΚΩ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΩΟΙ.ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ @ΟΜΑΡΙ.

  10. Στέφανε μαζί σου. Και μόνο που μας φέρατε νερό να πίνουμε και να κάνουμε μπάνιο είναι μεγάλη υπόθεση. άντε να βγεις πρόεδρος να ησυχάσουμε πο το λωλο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ