Δύναμη Αλλαγής: Ποτέ άλλοτε ο Δήμος Κω δεν είχε φτάσει σε αυτό το επίπεδο εξευτελισμού, να κινδυνεύει με έξωση νηπιαγωγείο γιατί δεν πληρώνουν τα ενοίκια

24
560

‘’Ποτέ άλλοτε ο Δήμος Κω δεν είχε φτάσει σε αυτό το επίπεδο εξευτελισμού, να κινδυνεύει με έξωση νηπιαγωγείο γιατί δεν πληρώνουν τα ενοίκια.’’

 

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

‘’ Αντί η δημοτική αρχή που μετράει μέρες να σιωπήσει, να ζητήσει συγνώμη προκαλεί με την ανακοίνωση που έβγαλε για το 4ο Νηπιαγωγείο για το οποίο ο Δήμος δεν πλήρωσε τα ενοίκια που όφειλε και ο ιδιοκτήτης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη , άλλαξε τις κλειδαριές του σχολείου και για πρώτη φορά ένα νηπιαγωγείο και οι μικροί μαθητές του απειλήθηκαν με έξωση.

Τι μας λέει η ανακοίνωση της απερχόμενης δημοτικής αρχής;

Ότι για το γεγονός ότι δεν πλήρωσαν τα ενοίκια για το κτίριο, φταίει ο Κυρίτσης . Με λίγη προσπάθεια μπορούν να κατηγορήσουν το Γιώργο Κυρίτση για τις πλημμύρες και τους νεκρούς στη Θεσσαλία, για τις πυρκαγιές και για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Για όλα είναι ικανοί. Για το μόνο που δεν είναι να κάνουν τα αυτονόητα: να λειτουργεί στοιχειωδώς ο Δήμος και να πληρώνει τα ενοίκια των κτιρίων που στεγάζουν σχολεία όπως το 4ο Νηπιαγωγείο.

Ο Γιώργος Κυρίτσης που κατηγορούν με την ίδια ευκολία με την οποία ψεύδονται και αναπνέουν, είναι ο Δήμαρχος που ανακατασκεύασε σε χρόνο-ρεκόρ τρία μεγάλα σχολεία που είχαν υποστεί τεράστιες ζημιές από το σεισμό.

Είναι ο Δήμαρχος που δημιούργησε δομές εκπαίδευσης για όλες τις ηλικίες παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Είναι ο Δήμαρχος που πήρε τα παιδιά του Λυκείου Ζηπαρίου από τα προκάτ και τα διάφορα μαγαζιά που τα στέγαζαν και τα εγκατέστησε σε ένα ανακαινισμένο κτίριο.

Είναι ο Δήμαρχος που έφτιαξε τον βρεφονηπιακό σταθμό της Αγίας Μαρίνας στην Κω.

Αυτοί ούτε ένα ενοίκιο δεν είναι ικανοί να πληρώσουν.

Θριαμβολογούν για μια απόφαση εύλογη αφού η Δικαιοσύνη ορθά αποτρέπει την έξωση σχολείων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι επιτρέπει και την αθέτηση των συμβατικών υποχρεώσεων του Δήμου ούτε ότι επιβραβεύει το ‘’ Δεν πληρώνω΄΄ του κ.Νικηταρά.

-Πόσα χρήματα οφείλει ο Δήμος για  τα ενοίκια του κτιρίου που στεγάζει το 4ο Νηπιαγωγείο;

-Για ποιο λόγο φτάσαμε σε αυτό το σημείο που εξευτελίζει το Δήμο μας, και πότε θα καταβάλλει ο Δήμος αυτά που οφείλει;

-Έχει ξανασυμβεί ποτέ στην ιστορία του Δήμου Κω, να απειλείται με έξωση ένα σχολείο επειδή ο Δήμος δεν πληρώνει τα ενοίκια;

Σε αυτά τα ερωτήματα θα έπρεπε να απαντήσουν αντί να προκαλούν αλλά προφανώς για κάποιους η κατηφόρα δεν έχει πάτο.

Ποτέ άλλοτε ο Δήμος Κω δεν έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο εξευτελισμού.

Αυτή η μικρή ομάδα που παριστάνει εδώ και τέσσερα χρόνια τη δημοτική αρχή, πήγε την Κω πίσω.

Στις 8 Οκτωβρίου πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή τη θλιβερή παρένθεση της παρακμής και το τέλος θα το βάλουν με την ψήφο τους οι πολίτες.

Φτάνει πιά. Στις 8 Οκτωβρίου η Κως στο φως, για να πιάσουμε ξανά το νήμα των έργων και της προόδου.’’

 

 

 

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ξερετε πολυ καλα οτι η για τη μη πληρωμη φταιει ο ιδιοκτητης που δεν προσκομιζει εγγραφα που του ζητηθηκαν. ομως εσεις ουτε τα παιδια ουτε τους γονεις σκεφτηκατε. γιατι απλα θελατε να δημιουργησετε εντυπωσεις και να εχετε πολιτικα οφελη. Δεν θα ξεχασω που βριζατε πολιτη ##σκουληκι θα σε λιωσω##
    μπροστα σε γονεις και παιδια!!
    αυτοι ειστε.
    υβριστες εκδικητικοι γεματοι κακια.
    στειλατε 300 φορες στα δικαστηρια τους πολιτικους σας αντιπαλους.
    αφηνατε απληρωτους υπαλληλους, και στειλατε την αστυνομια να τους συλλαβει.
    αλλα εκεινο το ξ…..ποιος μπορει να το ξεχασει.

    • Κοψιμιε….με αυτον τον γελιο γραφια..και ραφτη να αλλαξεις, το κοστουμι θα ειναι μεγαλο……χαχαχαχα.Η βρωμια και η υποκρισια της κλικας τελειωνει…το νησι αλλαζει σελιδα!!8 Οκτωβρη ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ!!

      • ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ,ΜΙΡΑΝΤΑ,ΨΙΤ,ΜΠΑΚΛΑΒΑ,ΜΠΑΡΜΑΣΟΥΛΗ,ΚΑΙ ΟΤΙ @@@ΤΑ

        ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ…. ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΝΑ ΛΕΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ,ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΙΘΟΥΣΕΣ,[ΒΛΕΠΕ ΧΑΝΙ ΟΡΦΕΑΣ,] ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ.ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Β…,Π…,Σ…Σ,Κ…,ΒΣ…,ΚΠ…,ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΤΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 30 ΗΜΕΡΕΣ.ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗΝΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

        • Η παρακμη και η σαπιλα τελειωνουν στις 8 Οκτωβρη…..
          Ο εφιαλτης Κοψιμιος στο χρονοντουλαπο της ιστοριας….
          Οι δημοτες αλλαζουν σελιδα με ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!

    • Εεεεε…..σας βαρεθήκαμε πια,κάντε το σωστό όσο είστε ακόμη δημοτική αρχή και μετά αποτραβηχτείτε…φτάνει πια

    • ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ?ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΩΡΙΝΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΊΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ?ΑΛΛΑ ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΑΥΤΟΥΣ?ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!

  2. αντι να πειτε στον ιδιοκτητη να φερει τα χαρτια που του ζητησαν συνταχτηκατε μαζι του για εξωση των παιδιων.
    ομως ο δημος γνωριζοντας και τους νομους και το δικαιο, κερδισε την υποθεση και σας ξευτελισε.
    δεν εχετε ουτε τσιπα, και θελατε να κερδισετε ψηφους απο την ενδεχομενη ταλαιπωρια των γονιων και των παιδιων. αλλα δεν σας βγηκε. σας γυρισε μπουμεραγκ και τωρα βαλατε την ουρα στα σκελια!!

    • Ντροπή σας να κοροϊδεύεται τον κόσμο και ειδικά τα παιδιά …αλήθεια τώρα θέλετε να σας πιστέψουμε;

    • Από το 2019 εκκρεμεί αυτή η υπόθεση …τώρα θυμηθήκατε τον ιδιοκτήτη να του το φορτώσετε; Ντροπή σας ….να αναλάβετε τις ευθύνες σας

    • Όταν ο εκμισθωτής δυστροπεί ή αρνείται να παραλάβει το μίσθωμα,τότε αυτό κατατίθεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων,απλή και σίγουρη λύση.Έγινε;Μάλλον ΟΧΙ.

    • ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΤΩΝ ΑΛΩΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ ΝΙΚΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    • Σε 25 ηνερες θα του πει πως ο νικηταρας θα είναι πάλι δημαρχος

      Κάντε βρε άχρηστοι κυριτσικοι σωστή Αντιπολίτευση.Εχετε ξευτιλιστει με τις βρισιες.Οταν γνωριζεις οτι εισαι χαμενος,το μονο που κανεις ειναι οι βρισιές.Γιαυτο δενν θθα ξαναδείτε δημαρχεία.Σκορποχωρι θα είστε σε λίγο καιρό.Θα διαλυσετε.

  3. Μάλλον, ξέχασες τα δικά σου… Εκτός των άλλων… προσβολές σε άτομα αναξιοπαθούντα. Βρισιές σε δημοτικούς υπαλλήλους και χλεύη σε συμβούλους εντός της αίθουσας του δ.σ. Ειρωνείες και γελάκια σε κηδείες συμπατριωτών μας. Γλύφεις ξανά και ξανά εκεί που έφτυνες, καλώντας σε συναντήσεις ανθρώπους που τους έχει σύρει ακόμα και στα δικαστήρια. Εσύ πάλι για δήμαρχος. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

  4. Ρε Γιωργο, τι λες; Καθεσαι και κανεις αναλυσεις και δεν καταλαβαινεις το πιο απλο: οταν εισαι ανικανος εισαι ανικανος σε ολα τα επιπεδα. Περιμενεις τωρα εσυ απο αθρωπους-τιποτα να ασχοληθουν με την παιδεια! Μα αφου δεν εχουν παιδεια! Σπαταλουν τα χρηματα του δημου απο δω κι απο κει και δεν πληρωσαν τα ενοικια. Νατανε καμμια ανθοστηλη-κιτσαριο νατανε i love νατανε το φυτεμα ελιων να σου πω εγω…..Πλησιαζει η ωρα τους. Ερχεται η 8η Οκτωβριου.

    • Δεν μπορει η δυναμη αλλαγης να λεει αυτη την λεξη την στιγμη που αυτη η λεξη ταιριαζει γαντι στον κυριτση.Ολο το νησι γνωριζει τι θα πει ξευτιλα του κυριτση.Ντρεπομαι να αναφέρω τι εχει κανει σε ολο το νησι.Αλα η τημωρια και η λεγη αυτη ειναι κοντα για τον κυριτση.

  5. ελα και σεις καλοι ειστε ειχατε τα παιδια μας ετοιμα για σκοτωμα στο ερειπιο του 3ου δημοτικου σχολειου το οποιο μας αφησατε μεσα με μπαλωματα σοβαδες και προχειροτητες 5 χρονια μετα το σεισμο, οχι οτι κανει την δημαρχια νικηταρα καλυτερη , χαμενοι απο χερι ειμαστε και με τους δυο σας δημοτες και νησι , κοινως στην γερμανια ψιχαλιζει…….

  6. ολα αυτα τα εργα σου ,,που υπερηφανευεσαι σαν τον διανο..δεν τα κανεις για ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.!!!..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ…..ΕΞΑΛΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΚΕΙΣ..ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.. μεχρι ΝΚΗΤΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΦΕΔΑΚΙ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ .ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ..ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙΣΕΡΛΗ-ΝΙΚΗΡΑ (Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙ ΑΤΗΝ ΚΩΧΑΧΑΧ) ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ…..ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ..ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΔΗΚΙΤΙΚΑ ΑΠΛΑ ΕΡΓΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.-ΓΙΑΥΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ….ΑΥΤΟΣ ΗΣΟΥΝ..ΕΙΣΑΙΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΕ ΦΤΙΑΧΝΕΙ

  7. Δεν ξερω αν αυτη ειναι η γραμμη του Κυριτση αλλα ελεος ομως !!!!υποψηφιοι δημοτικοι συμβουλοι ειστε οχι δικτατωρες !!!!Ντροπη λιγο θα μας δειρετε κιολας ????διαβαζω στα μεσα αναρτησεις σας κ ειλικρινα θελω να σας δειρω εναν εναν τοση κακια ???και καλα ο δικηγορος ειναι γνωστος για τον χαρακτηρα του δεν περιμενα ομως οτι θα τον εδειχνε στα μεσα…ο μηχανικος ειναι 3 λαλουν κ 2 χορευουν ασχολιαστος ..ο ξενοδοχος ειχε παντα μια αξιοπρεπεια φετος τι μεταλαξη ειναι αυτη ??ηρεμιαααααααααα θα παθετε τιποτα !!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ