Γιώργος Βουδούρης: Διαπιστώσεις-Ερωτήσεις-Προτάσεις προς υποψηφίους

70
21484

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Τώρα που ολοκληρώθηκαν όλες οι υποψηφιότητες από όλους τους συνδυασμούς   και μπαίνουμε επίσημα στην προεκλογική περίοδο, θα ήθελα να θέσω ερωτήσεις προτάσεις ως ενεργός πολίτης, κάτοικος της Κεφάλου , προκειμένου να ξέρουμε τις προθέσεις και δεσμεύσεις των υποψηφίων δημάρχων (και των συμβούλων τους) ,για το παντελώς εγκαταλελειμμένο χωριό μας όλα τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα από τότε που όλο το νησί έγινε ένας δήμος.

Αφορμή που ξεχείλισε το ποτήρι για το πρώτο ερώτημα αποτέλεσε ένα τροχαίο χθες το απόγευμα στις 4 και 10 στον παραλιακό δρόμο Κέφαλου, στο οποίο ήμουν αυτόπτης μάρτυρας. Ένα προπορευόμενο όχημα έφυγε από την πορεία του, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο όχημα, έκανε στροφή στον αέρα και προσγειώθηκε στον μαντρότοιχο πάνω σε 3 τουρίστες. Μετά το ατύχημα αμέσως βγήκα από το όχημα μου και με την βοήθεια 8-10 συγχωριανών μετακινήσαμε λίγο το ΙΧ προκειμένου να απεγκλωβίσουμε  τους τουρίστες. Έπειτα προσπάθησα να επικοινωνήσω άμεσα με την αγροτική ιατρό Κεφάλου προκειμένου να συνδράμει στην παροχή των αναγκαίων πρώτων βοηθειών. Mε έκπληξη – αγανάκτηση – αποτροπιασμό και πολλά αλλά ομοειδή συναισθήματα, πληροφορήθηκα από την αγροτική ιατρό Κεφάλου ότι είναι απούσα από το ιατρείο διότι είχε 24ωρη υπηρεσία στο γενικό νοσοκομείο Κω!!!!! Τα ίδια συναισθήματα ένιωσαν και οι 40 περίπου Κεφαλιανοί που συγκεντρωθήκαν στον τόπο και βοηθούσαν ο καθένας όπως μπορούσε. Είναι εγκληματικά ανεύθυνο και επικίνδυνο κατά την γνώμη μου να αφήνεται ένας τουριστικός προορισμός όπως η Κέφαλος,  η οποία αριθμεί περισσότερους από 6000 κατοίκους αυτήν την περίοδο, XΩPIΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓIATPO ΤΟΥ, γιατί αυτή εκτελεί 24ωρη υπηρεσία στο νοσοκομείο Κω!!! Ως πολίτης και κάτοικος της Κεφάλου καταγγέλλω επίσημα  το γεγονός και αιτούμαι την κίνηση κάθε είδους δίωξης για την αναζήτηση και απόδοση τυχών ευθυνών για παράβαση καθήκοντος, διότι τίθεται η υγεία όλων μας σε κίνδυνο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει!!!

Την ίδια στιγμή ο ξεναγός του πρακτορείου Jet2 στην Κέφαλο και όλοι οι τουρίστες που ήταν παρών ή είχαν τραυματιστεί ελαφρά, μας ρωτούσαν πότε θα έρθει ο γιατρός!!! Είμασταν τυχεροί σε δύο φάσεις και δεν γίναμε διεθνώς ρεζίλι : 1ον) Επειδή ήρθε ξανά το τεράστιο γιοτ με την βασιλική οικογένεια, τηλεφωνώντας στο Εκαβ μου είπαν ότι ένα ασθενοφόρο ήταν στο λιμάνι σε επιφυλακή για τον Σαουδάραβα βασιλιά και την οικογένειά του (να τους έχει καλά ο Μωάμεθ), και θε ερχόταν σε 3 λεπτά, όπως και έγινε! 2ον) Ένας πελάτης Γερμανός ενός ξενοδοχείου της Κεφάλου ήταν γιατρός και βρέθηκε μπροστά στο συμβάν . Ο συγκεκριμένος βοήθησε αμέσως πριν ακόμα την έλευση του ασθενοφόρου αλλά  και  κατά την διάρκεια που ήρθε (με οδηγό και μια συνοδηγό νοσοκόμα), και μέχρι και την οριστική μεταφορά του ασθενούς στην Κω.

Το ασθενοφόρο έφυγε για το νοσοκομείο, και τους 3 άλλους ελαφρά τραυματίες παρέλαβε ο συγχωριανός μας και πρόεδρος, και τους μετέφερε στην Αντιμάχεια!

Ευτυχώς από ότι πληροφορήθηκα το σύνολο των 3 ασθενών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, είναι εκτός κινδύνου. Μετά από τα παραπάνω σας μεταφέρω τα ρητορικά ερωτήματα προτάσεις και αναμένω όπως και πολύ συγχωριανοί μου την τοποθέτηση – δέσμευση των υποψηφίων δημάρχων.

1η ερώτηση: επειδή είχα κάνει για θέματα υγείας άλλες 3 αναφορές σε διάστημα 7 μηνών σε τοπικά μέσα ενημέρωσης  και ανέφερα πως δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, μετά και το τελευταίο συμβάν αλλά και άλλα πολλά που προηγήθηκαν ακόμα και με παιδάκι 2 ετών (στην διάθεση σας η δήλωση του πατέρα του που το μετέφερε σε σοβαρή κατάσταση μόνος του στην Κω) περιμένουμε να κλάψουμε νεκρό τουρίστα ή συγχωριανό μας για να συγκινηθούν κάποιοι και να πράξουν τα ελάχιστα αυτονόητα?

2η) Το ασθενοφόρο θα έρχεται στην Κέφαλο μόνο αν μας επισκέπτονται βασιλιάδες? Για μας τους κοινούς θνητούς υπάρχει κάποια πρόβλεψη?? Μπορεί να δεσμευτεί κάποιος από τους υποψήφιους δημάρχους  για 24ωρη παρουσία ιδιωτικού ασθενοφόρου ή του Εκαβ?

Μπορεί η επόμενη δημοτική αρχή όποια και να είναι, να νοικιάσει σπίτια για 2 γιατρούς και να τους τα παραχωρεί ως επιπλέον κίνητρο για να μένουν Κέφαλο? Μπορεί με άλλα λόγια η επόμενη δημοτική αρχή όποια και να είναι να κάνει αυτό που έκαναν επί σειρά ετών όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές του πρώην Δήμου Ηρακλειδών; Το 2006 είχαμε 2 γιατρούς , 1 νοσοκόμα, 2 οδηγούς ασθενοφόρου επί 24 ώρες! Το γνωρίζουν και το παραδέχονται όλοι οι κάτοικοι του χωριού.( μην απαντήσει  κανείς για άλλες λύσεις , επίδομα ενοικίου διότι καθυστερεί 14 μήνες!, αλλά ούτε για προβλήματα και αλλαγές νόμων) Η μέθοδος ενοικίασης σπιτιών από τον δήμο, γινόταν από πάντα και είχε αποτέλεσμα . Πάντα υπήρχαν δυσκολίες  όμως εμείς οι τότε δημοτικοί σύμβουλοι από όλες τις παρατάξεις του Δήμου Ηρακλειδών είχαμε απόλυτη σύμπνοια σε σχεδόν όλα τα σοβαρά και αναπτυξιακά θέματα. Χωρίς φανφάρες και ανούσιες κοκορομαχίες! Όποιος δεν μπορεί να δώσει λύσεις σε τελική ανάλυση , είτε είναι στο νοσοκομείο,  είτε στον δήμο ας παραιτείται αφού ενημερώσει πρώτα τον κόσμο. Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ξανά τονίσω την σημασία της σύμπνοιας όλων των παρατάξεων για σοβαρά θέματα μιας και οι κοκορομαχίες ποτέ δεν φέρνουν αποτέλεσμα.

3) Θα μπορούσε να δεσμευτεί ο επόμενος δήμαρχος , για την δημιουργία πεζοδρομίου στον κεντρικό  δρόμο του κάμπου με ταυτόχρονη μονοδρόμηση του? ( πχ άνοδος από τον κεντρικό και κάθοδος από τον παράλληλο δρόμο που περνάει μπροστά από το ξενοδοχείο του κ. Φουρτούνη, Πέρου κτλ.) . Είναι καθαρά θέμα τύχης που δεν έχει γίνει και άλλο δυστύχημα (είχαμε νεκρούς τα προηγούμενα χρόνια στον δρόμο του κάμπου κτλ), λόγω  απουσίας πεζοδρομίου, η έλλειψης μονοδρόμησης….

Θα μπορούσε να δεσμευτεί ο επόμενος δήμαρχος για δημιουργία – ολοκλήρωση του παραλιακού δρόμου από corner μέχρι ξενοδοχείο Ιωνικός ? Έργο που είχε ξεκινήσει και αυτό επί Δήμου Ηρακλειδών με τον φωτισμό και τα γεφύρια ;

4) Πόσο δύσκολο είναι να συνεννοηθεί ο επόμενος δήμαρχος με τα ταξί ακόμα και επιδοτώντας τα για να υπάρχει μόνιμη πιάτσα στην Κέφαλο (το μοναδικό χωριό που δεν έχει) και να μην περιμένουμε κάποιο ταξί  από το αεροδρόμιο ή το robinson όταν το χρειαζόμαστε?

5) Πόσο δύσκολο είναι να μπουν στην καθημερινή εξυπηρέτηση και σύνδεση τόσο της παραλίας , όσο και της παραλίας με το χωριό, τα τρενάκια του δήμου που παραμένουν αδρανοποιημένα στο εργοτάξιο ή ακόμα και να γίνει συνεννόηση με ιδιώτες αν είναι ανάγκη ώστε να δοθεί επιτέλους εσωτερική διασύνδεση στο χωριό μεταξύ κάμπου –  παραλίας;

6) Πόσο δύσκολο είναι να αναλάβει ο δήμος μέσω της αναπτυξιακής εταιρείας (η οποία συστάθηκε με σωστές ιδέες αλλά δεν αξιοποιήθηκε καθόλου μέχρι σήμερα) να εκμεταλλευτεί για 10 έτη τα δωμάτια των συμπατριωτών μας που παραχωρούνται σωρηδόν  για διαμονή προσωπικού με αποτέλεσμα μαθηματικά σε 2 χρόνια να γίνουμε εργατοχώρι ; Να προβεί στην ανακαίνιση τους  και να δίνει μεγαλύτερο μίσθωμα στους ιδιοκτήτες; Τα οφέλη πολλαπλά όπως κατανοείτε : περισσότεροι τουρίστες με τα επακόλουθα οφέλη για όλη την τοπική κοινωνία, περισσότερα χρήματα αλλά και αναβαθμισμένα δωμάτια για τους ιδιοκτήτες με καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες, έσοδα για τον δήμο μέσω της εταιρείας αλλά και μέσω των αυξημένων εσόδων των επιχειρήσεων του χωριού , (έχω έτοιμη πρόταση για όποιον ενδιαφέρεται…)

7) Πόσο δύσκολο είναι να οριστεί χωρικός αντιδήμαρχος με έδρα την Κέφαλο, το πιο απομακρυσμένο χωριό, και να παρακολουθεί τα αναγκαία έργα και της ανάγκες της καθημερινότητας μας και των χωριών του τριγώνου?

8) Αλήθεια πόσο δύσκολό είναι να πλυθούν οι κάδοι οι οποίοι μυρίζουν άσχημα από απόσταση? Παλαιότερα τους πλέναμε τουλάχιστον μια φορά την σαιζόν..

9)Πόσο δύσκολο είναι να ανάβουν οι λάμπες σε όλα τα στενά στον κάμπο και στο ηλεκτρικό δίκτυο κεφάλου, στο οποίο υπάρχουν πολλά μικρά διαμερίσματα που οι ιδιοκτήτες τους παλεύουν μόνοι τους να ικανοποιήσουν τους λίγους εναπομείναντες πελάτες τους;

10) Πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώσει το πεζοδρόμιο στο καμάρι το οποίο έχει την μορφή που του δώσαμε εμείς επί δημαρχίας Bαρκά πριν από 20 περίπου χρόνια; Να αλλαχτούν τα σαπισμένα – σκουριασμένα κάγκελα που είχαμε βάλει εμείς από τότε;;;; Να μπουν λάμπες σε όλο τον δρόμο και στα κάθετα στενάκια που υπάρχουν μικρές μονάδες δωματίων στο Kαμάρι;

11) Πόσο δύσκολό είναι να βουλώσουν οι λακκούβες σε όλα τα στενά ώστε να μην πέφτουν οι τουρίστες καθημερινά μέσα; (μιας και δεν υπάρχει ούτε φωτισμός).

12) Πόσο δύσκολο είναι να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί η εφαρμογή μελέτης επέκτασης του λιμανιού με συγχρηματοδότηση από την Περιφέρεια;

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω μια προσωπική μου άποψη, πως είναι αδιανόητο κανείς δήμαρχος να μην έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο έως σήμερα έναν περιφερειάρχη που η περιφέρεια της οποίας ηγείται έχει τον υψηλότερο ρυθμό απορρόφησης χρημάτων στην Ελλάδα και που τα έργα του στην Κω θα μπορούσε να είναι πολλαπλάσια αν υπήρχε αγαστή συνεργασία με τον εκάστοτε δήμαρχο .

13) Πόσο δύσκολο είναι να φτιαχτεί λίγο και να ξαναμπεί σε λειτουργία το ιστορικό μονοπάτι του Βαγιανου που συνέδεε το χωριό με την παραλία ; Θα μπορούσε να γίνει κάτι απίστευτα γραφικό καθώς ακόμα και τουριστική ατραξιόν με μεταφορά τουριστών με γαϊδουράκια τα οποία θα μπορούσε να τα εκμεταλλεύονται 3 με 4 οικογένειες που έχουν τα συμπαθεί τετράποδα.

14) Πόσο δύσκολο θα ήταν να είμαστε για μια φορά στην ιστορία σαν χωριά και σαν νησί έτοιμοι την 1 Απρίλιου (σαν ψέμα) ή και νωρίτερα, ώστε να υποδεχθούμε τους τουρίστες, αλλά και να κάνουμε την ζωή όλων των συνδημοτών πιο εύκολη;

 

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ , ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΡΓΩΝ-ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ Ή ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ  ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ! ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ!

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΚΡΑΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ

 

 

70 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κ. Βουδούρη σας έχω πιο εύκολη λύση από αυτές που ενδεχομένως να επιθυμείτε για την ξεχασμένη Κέφαλο… Νομίζω θα ήταν οφέλιμο να κάνετε κάθε Κυριακή μια προσευχούλα να μας έρχονται συχνότερα η Βασιλική οικογένεια και κάποιος τουρίστα ιατρός και φυσικά να συμπίπτει η παρουσία τους με το όποιο ατύχημα!! Η ειρωνεία στο σχόλιό μου φυσικά και δεν έχει στόχο τις ανησυχίες σας αλλά τους απόντες, σε τέτοια θέματα, νυν αλλά και μελλοντικούς τοπικούς «άρχοντες»… Και στο κάτω κάτω νομίζω έχουμε όλοι, λίγο πολύ, καταλάβει ποια είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής ημών των κοινών θνητών στα μάτια των, ενδεχομένως μη εχόντων ανάγκη, πλούσιων και διοικούντων!!!!

    • ΔΗΜΑΡΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΕΣΥ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΕΙΣ ΣΕ 20 ΜΕΡΕΣ. ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΣΕ ΧΑΝΙ ΚΑΙ ΟΡΦΕΑ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ .ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

  2. Εσείς κύριε Βουδούρη για πέστε μας το έργο σας και την φροντίδα σας για την Κέφαλο όταν ήσασταν Αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Ηρακλειδών???? Ένα μηδέν η » αρπαγή της Ευρωπης»» ……

    • Οταν απειλεις ψηφοφους να μην ψηφισουν ισχυρη κως.Αυτο ειναι ο εξευτελισμος ενος ανθρωπου,που δεν πρεπει να φαινεται πουθενα απο ντροπη,τσιπα,χυδαοτητα.Κρατα ομπρελα οταν κατεβεις στην κω,να προστατευτεις απο το @τυ@ειμο.Οτι ο κυριτσης με το αποφασιζω,οτι και εσυ.Γυρισε η τεντζερη και βρεικε το καπακι.Σου παεςι γαντι.

  3. Αν ψηφίζεις συγγενείς ,αν η μάχη γίνεται ποιος θα πάρει τα μεγάλα σόγια τι ακριβώς περιμένετε;Αν κατεβαίνει ο άλλος από υποχρέωση η απειλή η για ένα προσωπικό ρουσφέτι τι ακριβώς περιμένετε;Ποδοι ψηφίζουν κάποιον επειδη έχει ικανότητες να βοηθήσει στο δήμο;Πόσοι;Τι περιμένετε;

  4. Δεν εχω διαβασει πιο απλο, ουσιαστικο , εξυπνο και μεστο κειμενο που να περιγραφει την καθημερινοτητα και την ουσια στην Κεφαλο.
    Δεν πιστευω πως θα βρεθει ενας ανεγκεφαλος που να μην συμφωνησει. Ολοι δε οι υποψηφιοι συμβουλοι να πιεσουν τους δημαρχους τους να συμφωνηδουν χθες…

    • αυτό που λέτε το όταν θρηνήσουμε θύματα να το πείτε στους συγχωριανούς που έχουν θρηνήσει θύματα ,είτε επειδή δεν έχουμε γιατρό είτε γιατί άργησε το ασθενοφόρο ,θύματα έχουμε θρηνήσει μυαλό δεν βάλαμε οι κεφαλιανοι

    • Δηλαδή εσύ αν δεσμευτούν ότι θα τα κάνουν, είσαι εντάξει; Πιστεύεις αλήθεια ότι θα τα κάνουν; Από προεκλογικές υποσχέσεις έχουμε μπουχτίσει. Κανείς από τους δύο δεν είναι φερεγγυος

  5. Στην κεφαλο του 2023 στο στολίδι της Κω που την έχετε αφήσει στο έλεος της ζουμε από θαύμα! Όταν όπως αναφέρει ο κύριος Βουδουρης θρηνήσουμε κάποιο θύμα (που εύχομαι να μην γίνει ποτε ) θα είναι αργά και τότε όλοι ξαφνικά θα κινητοποιηθούν αλλά τότε ξανά λέω θα είναι αργά! Επειδή ο καιρός πλησιάζει όποια και αν είναι η νέα δημοτική αρχή εύχομαι να πράξει τα αυτονόητα!

  6. Στην κεφαλο του 2023 στο στολίδι της Κω που την έχετε αφήσει στο έλεος της ζουμε από θαύμα! Όταν όπως αναφέρει ο κύριος Βουδουρης θρηνήσουμε κάποιο θύμα (που εύχομαι να μην γίνει ποτε ) θα είναι αργά και τότε όλοι ξαφνικά θα κινητοποιηθούν αλλά τότε ξανά λέω θα είναι αργά! Επειδή ο καιρός πλησιάζει όποια και αν είναι η νέα δημοτική αρχή εύχομαι να πράξει τα αυτονόητα!

  7. Μονο υπερηφανεια για τετοια σχόλια και τετοιους ανθρωπους. Το πιο ομορφο χωριο του νησιου πρεπει να παει μπροατα και να ξυπνησουμε ολοι επιτελους!

  8. Να δοθούν επιτέλους λύσεις σε όλα αυτά τα σημαντικά προβλήματα του τόπου μας!! Μακάρι όποια και να είναι η νέα δημοτική αρχή να μην αφήσει για ακόμη μια φορά το χωριό μας στο έλεος του.

  9. Όλα τα θέματα που αναφέρεις Γιώργο είναι άξια συζήτησης και υποχρέωση της επόμενης δημοτικής αρχής να εξετάσει αλλά και να υλοποιήσει όσα το δυνατόν περισσότερα. Πάνω απ’όλα όμως είναι το ζήτημα της υγείας και το τι πρέπει να γίνει ΧΘΕΣ με γιατρούς, ειδικότητες εντός και εκτός του νοσοκομείου και στελέχωση παραπάνω από ενός ασθενοφόρων στο νησί του Ιπποκράτη.

  10. Μακάρι όλα τα παραπάνω να υλοποιηθούν για το καλό του χωριού μας,για το καλό τής Κώ.
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο.

  11. Όλα τα θέματα που αναφέρεις Γιώργο είναι άξια συζήτησης και υποχρέωση της επόμενης δημοτικής αρχής όποια και αν είναι να εξετάσει αλλά και να υλοποιήσει όσα το δυνατόν περισσότερα. Το βασικότερο όμως που πρέπει να επιλυθεί ΧΘΕΣ είναι το θέμα της υγείας, να στελεχωθουν παραπάνω ασθενοφόρα, να φέρουμε στο νησί άμεσα γενικους ιατρους αλλά και ειδικότητες (παθολόγους, καρδιολόγους, παιδίατρους) στο νοσοκομείο του νησιού του Ιπποκράτη. Κοινός στόχος όλων των υποψηφίων πρέπει να είναι αυτός.

  12. Επιτέλους κάποιος άνθρωπος βρέθηκε να συνοψίσει όλα τα προβλήματα που μας ταλανίζουν εδώ και χρόνια…Πόσο εύστοχες οι προτάσεις οι οποίες δεν είναι και τόσο δύσκολο να επιτευχθούν. Μακάρι να υλοποιηθούν για έναν τόπο που έχει τόσα να προσφέρει σε μας αλλά και στις επόμενες γενιές…
    Μπράβο Γιώργο μου!

  13. Όλα τα θέματα που αναφέρεις Γιώργο είναι άξια συζήτησης και υποχρέωση της επόμενης δημοτικής αρχής όποια και να είναι να εξετάσει αλλά και να υλοποιήσει όσα το δυνατόν περισσότερα από όσα διάβασα. Το βασικότερο όμως που πρέπει να επιλυθεί ΧΘΕΣ είναι το θέμα της υγείας με την άμεση στελέχωση παραπάνω από ενός ακόμα ασθενοφόρων στο νησί, την άμεση τοποθέτηση ιατρών παθολογων, καρδιολογων, παιδιατρων στο νοσοκομείο του νησιού του Ιπποκράτη. Κοινός στόχος όλων πρέπει να είναι η υγεία των δημοτών και κατ’επέκταση η καλυτέρευση της καθημερινότητας μας.

  14. Φίλε Γιώργο,σε ένα άρθρο περιέγραψες όλα αυτά που για δεκαετίες μας ταλαιπωρούν,μας εκνευρίζουν,μας απογοητεύουν και που για δεκαετίες μάταια περιμένουμε κάποιον,ο οποίος θα ενδιαφερθεί για μας παραπάνω από μια μέρα κάθε τετραετία!
    Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να περιμένουμε τον σωτήρα και να απαιτήσουμε τη ζωή που μας αξίζει!

  15. Μόνο ο αείμνηστος Μαραγκός είχε τα κότσια επί Δήμου ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ να έχει 2 αγροτικούς γιατρούς και εσθενοφόρο

    • Δυο γιατρος ειχε η κεφαλος επι κυριτση…Γιώργο Εψιμο και την συζυγο του και μετα ΤΣΕΤΙΝ και Αριαδνη που παντρευτηκε κεφαλιανο..

  16. Πες τα χρυσοστομε. Οι απολυτες αληθειες για εναν παρατειμενο τοπο.
    Μακαρι να απαντησουν οι υποψηφιοι δημαρχοι

  17. κύριε Βουδούρη δεν σας γνωρίζω προσωπικά αλά η πάσα αλήθεια είναι μια και κανένας δεν θέλει να την δει κατάματα. καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε εσωτερικά τα πάντα μια μικρή επιχείρηση αλλά δυστηχος δεν πατάμε τα πόδια μας στην Γη αλλά στον έβδομο ουρανό. κάθε μέρα συνέχεια τα ίδια αλλά ποτέ δεν είδα εάν αρμόδιο να έχει ένα πλάνο η μια πρόταση για να πάει να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι να χαμε να λέγαμε. Ζητώ συγνώμη δεν θέλω να προσβάλω κανέναν

    • εδω καποιος παρακατω καταγγελει για απειλες σε ανθρωπους,οτι εαν δεν ψηφισουν τον κυριτση θα χασουν την δουλεια τους,και κατεβαζει λεει υποψηφιο κρυφα υπερ του κυριτση,πραγμα που δεν μας ενδιαφερει,και οτι το παρκιν ειναι δημοσιο και οχι ιδιοκτησια.Πεστε μου εσεις κυριε σπυρου την γνωμη σας.Εαν αληθευουν τι πρεπει να γινει,και εαν δεν αληθευουν επισης.

  18. Συμφωνώ με όσα αναφέρεις,όμως ξέχασες το πιο βασικό πρόβλημα της Κεφάλου που ίσως να είναι και το μοναδικό στην Ελλάδα.Από την εποχή του προέδρου Γιάννη Σεβαστιανού[Γιαννάκου] η Κέφαλος πασχίζει να αποκτήσει σχέδιο πόλεως των οικισμών Καμάρι-Κάμπος-Ώνια.’Εχουν περάσει πάνω από 50 χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτα.Οι Κεφαλιανοί για να καλύψουν τις στεγαστικές τους ανάγκες κατέφυγαν σε ανορθόδοξες λύσεις [σεισμόπληκτα-υπόγεια που έγιναν ισόγεια και στην πανάκριβη λύση της εκτός σχεδίου οικοδόμησης].Αυτή είναι η πραγματικότητα και η Κέφαλος θα συνεχίζει να είναι το χωριό που θα οδηγηθεί στην στασιμότητα και στον μαρασμό γιατί το σχέδιο πόλεως είναι εργαλείο ανάπτυξης που ποτέ δεν απόκτησε η Κέφαλος.

  19. αν υπάρχει έστω και ένας που γράφει ανώνυμα, και βγάζει χολή, ζήλια, και πιστεύει πως υποστηρίζει έναν από τους 2 υποψήφιους με δημάρχους με αυτό το απίστευτο κείμενο, τότε εκτός από ανόητος και επικίνδυνος, εξηγεί γιατί η Κεφαλος βρίσκεται σε αυτό το σημείο.

    ΜΠΡΑΒΟ κ. ΓΙΩΡΓΟ

  20. επί βάρκα που ήταν αντιδήμαρχος ο κ.Βουδουρης όντως έγιναν έργα και όντως είχαμε γιατρούς και νοσοκόμα και ασθενοφόρο . και μην γράφεται πολιτικά ότι τα έκανε ο συγχωρεμένος Σωτήρης. μην τρελαθούμε. όλη η ομάδα η οποία ήταν τελικά ότι καλύτερο περάσετε έκανε. μαζί με το γήπεδο, παζάρι, αμιαντοσωληννες και άλλα πολλά. τους αλλάξαμε όμως και τώρα πληρωνουμε

  21. σταματήστε τα απίστευτα ψέματα και χολή! καλός ο συγχωρεμένος μαραγκός, αλλά πως είχε 2 γιατρούς? μόνος του? τους πλήρωνε από την τσέπη του? σκάστε επιτέλους της βλακειες και επικροτηστε ένα υπέροχο άρθρο. οι πωρωμένοι με τον Κυριτση και οι πωρωμένοι με τον Νικηταρά πιέστε τους να δεσμευτουν για όλα αυτά! ξυπνήστε ζώα! αν δεν το κάνουν τώρα τότε ποτε?

  22. Ας ξεκινησουμε απο τα πολυ απλα. Την τοποθέτηση πινακιδας που να γραφει ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΕΦΑΛΟΥ και μετα μπορουσε να λύσουμε τα αλλα. Μπορούμε να ξεκινησουμε απο την ταμπελα;

    • Οχι βεβαια. Η ταμπελα που κοστιζει 100 ευρω αφορά τον κ.Βουδουρη. Οποτε δεν το ακουμπαει ουυε ο ιδιος ουτε ο Κυριτσης.Αληθεια ο προεδρος τι άποψη έχει; Κουφια λογια εκ του ασφαλους….και το πάρκινγκ δικο μας. Οσο για τις βοηθειες σε Κεφαλιανους,αν το κανεις με την καρδια σου δεν το αναφερεις καν.

    • ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΟ ΚΑΤΕΛΗΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΕΙ //////ΟΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ

  23. ΑΠΌΣΧΙΣΗ ΤΉΣ ΚΕΦΆΛΟΥ ΚΑΊ ΠΡΟΣΧΏΡΗΣΗ ΣΤΆ ΗΝΩΜΈΝΑ ΑΡΑΒΙΚΆ ΕΜΙΡΆΤΑ ΏΣ ΥΠΕΡΠΌΝΤΙΑ ΚΤΉΣΗ. ΤΊ ΝΆ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ….ΕΚΕΊ ΔΈΝ ΈΒΑΛΑΝ ΜΠΆΡΕΣ ΠΡΟΦ’ΥΛΑΞΗΣ ΑΠΌ ΑΤΥΧΉΜΑΤΑ ΣΤΉΝ ΕΥΘΕΊΑ;

  24. Βρε πουντο πουντο το δαχτυλίδι ψάξε ψάξε δεν θα το βρεις…..Τώρα θυμηθήκαμε ότι γίνονται και ατυχηματα???? Τυχαίο δεν νομίζω.Ευτυχώς δεν ήταν θανατηφόρο αλλά και επί Κυριτση γίνονταν πολλά και μάλιστα χάσαμε δικά μας παιδιά. Ποία ήταν η κίνηση σας τότε????

  25. ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ, ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΠΩΣ:1)Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΛΟΤΟΠΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. 2)ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ. 3) ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ , ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 4) ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ κ. ΑΒΡΙΘΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΣΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ. ΜΗΠΩΣ 70-30 ΕΜΕΙΣ? ΟΝΤΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙΟ Η ΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ, ΓΕΙΤΟΝΑ!
    Υ.Γ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ…ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

    • Τα πολλα λογια ειναι φτώχεια. Ο ξενος επισκέπτης θελει να βλεπει πινακιδα που να γραφει δημοτικο παρκινγκ. Δηλαδη ποσο δυσκολο ειναι. Δηλαδη μας λετε οτι κανατε τοσα καλα,παραχωρησεις κτλ γιατι; Για να τα χρυπατε στους Κεφαλιανους; Ντροπη! Τοποθετηστε ταμπελα με τα ποσοστα σας.70-30. Ελεος πια.

    • Κυριε Βουδούρη ζω στη Κω 30 χρόνια, επισκέπτομαι την κεφαλο παρα πολυ συχνα. τα καλοκαιρια σχεδον καθε μερα. Το πάρκινγκ ειχε παντα ταμπελα. Αφηστε τις δικαιολογιες περι περιουσιας και απλα τοποθετηστε την.Μονο κερδος θα εχετε. Οσο για το αν εχετε.βοηθησει κόσμο;;;; Μολις το κάψατε,οταν βοηθας δεν το φωναζεις σε ΜΜΕ αλλα το κρατας στη ψυχη σου. Ας ξεκινησουμε απο τα απλα,πινακίδα ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΆΡΚΙΝΓΚ ΚΕΦΑΛΟΥ. Γραψατε ενα κατεβατό και οι Κεφαλιανοι ζητουν μια πινακίδα των 100 ευρω.

  26. ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΝΩ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 12.30 ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ 900-1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ 1200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΙΚΗΤΑΡΑ!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΔΟΥΡΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ!

    • κ εσύ τώρα χρόνια εκεί μέσα τη έχεις προσφέρει το απόλυτο τίποτα γι’αυτό άντε ξεκουμπιδια σαβουρες

    • Κεφαλιανος.Ενω διονυσια ο κυριτσης εκανε τοσα εργα!!!!!!!! που ζαλιστηκαμε ολοι στην κεφαλο.

      Μην εκτιθεσαι διονυσια και μην καρφωνεσαι???απο μακρια.

    • ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.-Η- Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ

  27. Αν ξερατε ποσες οικογενειες βοηθαει αυτη η οικογενεια χωρις να προβαλεται, θα πλενατε τα στοματα σας πριν μιλησετε για την οικογενεια Βουδουρη.
    Μακαρι να υπηρχαν και αλλοι σαν τον Γιωργο

    • Ζωντανο και εσυ εφαγες πολλα οπως ο καθενας γραφιας επι του αακατανομαστου….

    • Με ξενα κολυβα δεν ξεπλενεις στοματα,παρα τα χερια σου τα βρωμικα.Συνενοηθηκαμε -η- να στο ξαναπω,μπας και το καταλαβεις κουτορνιθη.

  28. Σας παρακαλω ψηφιστε Νικηταρα μην τυχον φυγει ….. και παει πυλι.
    Πρεπει να μεινουν 5 στα γραφεια και να ξ…
    Ε ρε καταντια…..
    Μετα θελουμε να φτιαξει η Κεφαλος..ς ρε γλεντια…
    Τωρα τωρα θα εμφανιστει ατο αγροτικο με ντουντουκα παλι..ξεφτιλα

    • ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΙ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.

      ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ @@@@@@@@ΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΣΙΧΑΜΑΤΑ

  29. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΕΝΕΡΓΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΟΝΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΑ ΜΑΣ!

  30. τα ίδια σ,,,,, έκανε κ ο ,,,,, που υποστηρίζεις αλλά κάποια στιγμή θα βγούνε Όλα στην φόρα αν έχεις τα κότσια γιατί δεν κατέβαινες μαζί του ξεκάθαρα μόνο κατέβασε τόν ….. ένα να ξέρεις παρόλο που είσαι καλό παιδί πολιτικά έχεις ξοφλήσει

  31. 14 ερωτήματα έθεσες και θα σου απαντήσω 1 ενεργός πολίτης δεν είσαι 2 κανες φανερό αγώνα υπέρ Κυρίτση 3 πού ήσουνα τέσσερα χρόνια εξαφανισμένος 5 η μόνη αλήθεια που λες είναι τα τελευταία έργα σε κέφαλο γίνανε επεί Θεοδόση βάρκα 6 γιατί φοβήθηκες να κατέβεις υποψήφιος με τον Κυρίτση και κατέβασε τον .κ//// 7 μήπως ήσουνα και εσύ μέσα στο κόλπο της απειλής της Π μέσα στο ίδιο της το σπίτι για να κατέβει υποψήφια μαζί σας 8 μία χαρά συνεργάζεται Δήμος με την περιφέρεια ο δικός σου ο Κυρίτσης δεν συνεργαζόταν 9 όσο για το μονοπάτι του βαγιανού απαγορεύεται ρητά από τόν νόμο εκμεταλ,,,,,, 10 δύο τετραετίες ήταν δήμαρχος ο Κυρίτσης γιατί δεν σας έβαζε τρενάκι να ανεβοκατεβαίνει από το χωριό 11 όσο για τα φώτα του χωριού στο λιμάνι και στην παραλία να πεις στον κύριο κοκκαλακη να μην τα σβήνεις για να βγάζουμε φωτογραφίες και βίντεο 12 όσο για τα έργα που λες για πεζοδρόμια και παραλιακό φυσικά και είναι εύκολο να γίνουν φτάνει να υπάρχει συνεννόηση

  32. 13 ξέρεις έχουνε μιλήσει τα στωματάκια τους και τα ξέρει ο κόσμος 14 8 Οκτωβρίου θα φωνάζεις Γιώργο χάσαμε μόνο καί μόνο με την συμπεριφορά σάς περαστικά καί υπογλώσσια

    • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ….. ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

  33. Αλεξη Τσιπρα εισαι κοτουλα αριστερη και ανωνυμη . Πονεσατε πολλοι απο ενα αρθρο που θα επρεπε ολοι να συμφωνησουμε. Βγες με το πραγματικο ονοματεπωνυμο σου οπως βγηκε ο Γιωργος ο Βουδουρης και να δουμε αν συγκρινεστε σε οτιδηποτε. Κρυφομαγκες και κοτες ααν εσενα υπαρχουν πολλες. Σαν τον Γιωργο λιγοι. Τωρα ποιοι εκβιαζαν και πιεζαν για υποψηφιους ανεγκεφαλο σκουπιδι ρωτα τον κ. Λ…. και αλλους πολλους. Πως να παει μπροστα το κ@λοχωρι μας με ηλιθιους ανωνυμους και κοτες σαν εσενα?

  34. ton x,,, pou sas evrize proi vrady se olo to xorio pos katevike mazi sas? poso piesate kai ekviasate alites? ekwi pou sas pernei e? h timoria tja einai megali. alites

  35. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ? ΑΝ ΝΑΙ , ΠΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΜΑΣ .

    • ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑ, ΨΙΤ,ΜΙΡΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ @@@ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

      ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΣΠΙΘΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΜΕΤΡΟΥ,ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΕΡΟΥΚΕ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΦΟΡΑΣ ΧΑΛΟΥΒΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ .ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ……..ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΟΝ.ΓΙΑΤΙ::::::::::: ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΟΝΟ ΥΠΟΥΛΑ:::::::::::: ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΚΟΥΠΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.ΟΙ ΠΑΓΑΠΟΝΤΗΔΕΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ.

    • ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ🐣🐣🐣.ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ,ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΗΣ ΑΡΠΑΚΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

  36. Γιώργο είσαι καλό παιδί αλλά πολιτικά έχεις ξοφλήσει αν είχες τα κότσια να κατέβαινες εσύ και όχι κατέβασate τον Ν,,,,, καί την ξ,,,,,,,

  37. Έχω απορια.Εσείς οι φανατικοί οπαδοί του δημάρχου Νικηταρά δεν έχετε να πείτε για κάποιο έργο;Κάτι να έκανε στο χωριό,στο νησί ρε παιδιά να το προβάλετε.Τι οφελεί να βρίζετε τον προπροηγούμενο η ανθρώπους που έχουν άποψη;Έστω μιλήστε για τις ελιές που φύτεψε,το πλοίο που θ έρθει να μας κάνει βόλτες.Δεν μπορεί 4 χρόνια κάτι θα έκανε.ΤΙΠΟΤΑ.Ούτε αυτοί που τον στήριξαν και τον έκανα δήμαρχο απλά από προσωπικά συμφέροντα δεν τον στηρίζουν πια.Δεν μπορούν να πούνε για το τίποτα.Το μόνο που κάνει προεκλογικά είναι να εκβιάζει,να απειλεί και να προσπαθεί να χωρίσει οικογένειες.Αυτό είναι έργο Νικηταρά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ