Δήμος Κω: Λειτουργεί κανονικά το 4ο Νηπιαγωγείο Δικαίωση του Δήμου Κω η απόφαση του Δικαστηρίου

19
8394

Λειτουργεί κανονικά το 4ο Νηπιαγωγείο

Δικαίωση του Δήμου Κω η απόφαση του Δικαστηρίου

 

Προβλέψιμος απόλυτα ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής, αφού τέτοιες δόλιες μεθόδους έμαθε να μεταχειρίζεται στη μακρά διαδρομή του, αποκαλύφθηκε πλήρως.

Τέσσερεις μόλις ημέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, καθόλου τυχαία φυσικά, προσπάθησε ανεπιτυχώς, εις βάρος παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών, να εκτονώσει τα πολιτικά του αδιέξοδα.

Οδήγησε ανθρώπους σε λάθος κινήσεις, αγνοώντας το ρίσκο που ο ίδιος κατ’ ουσία παίρνει.

Τις λεπτομέρειες και την πλήρη ενημέρωση για το 4ο νηπιαγωγείο σαφώς και θα τη μάθουν οι συμπολίτες μας με νεότερη ανακοίνωση μας.

Ο Αγιασμός θα τελεστεί κανονικά  την προσεχή  Δευτέρα στις 11.00 π.μ στις εγκαταστάσεις του.

Το νηπιαγωγείο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά μετά την απόφαση του δικαστηρίου, προς απογοήτευση αυτών που επενδύουν στην τοξικότητα, την ένταση και την πόλωση.

Εμείς επιλέγουμε το δρόμο της ευθύνης, της ηρεμίας και της συνεννόησης.

 

 

Γραφείο Τύπου

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «Κύριοι» και πρώην και νυν… είστε αξιολύπητα ανθρωπάκια όλοι σας … σαν νέος Κώος ένα έχω να πω και εγώ θα το πράξω … κανένας Κώος στις κάλπες … σαν μπράβοι γυρνούν όλοι μέσα στις πλατείες και στα καφέ και τάζουν, τάζουν στον αγράμματο κοσμάκι απροκάλυπτα και με θράσος … συντεχνίες για να καλύψουν ότι μπορούν τελευταία στιγμή εις βάρος των παιδιών μας… αηδιάζω που τους βλέπω και τους ακούω όλους … σε τι ανθρωπάκια μωρέ έχει αφεθεί η πρόοδος, η παιδεία, η υγεία αυτού του τόπου… και αν μιλήσεις την έβαψες … γιατί έχουν το πάνω χέρι παντού και σε όλα … τέρατα όλοι σας.

    • ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ.ΜΑ….,ΚΙ…. ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ.ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΥ…. ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΔΥΟ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ……ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΖΕ.ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ.ΑΥΤΗ ΛΕΓΕΤΕ ΞΕΥΤΙΛΑ.

    • να αηδιάζεις με τους πρώην που τα υποκινούν και όχι για αυτούς που δίνουν μάχες καθημερινά

  2. Α ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ!ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΜΕ Κ.ΚΟΨΙΜΙΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    • ΨΑΞΕ ΒΡΕΣ ΦΩΛΙΑ ΠΟΝΤΙΚΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΤΙΣ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΣΕ ΒΡΩ,ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΓΜΕΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    • έπρεπε να ολοκληρωθούν οι δικαστικές διαδικασίες και να καταγραφούν οι ευθύνες του ιδιοκτήτη

  3. προφανώς δικαιώθηκες …το πως το ξέρεις εσυ Θεοδόση…προφανώς κάποια νομική κίνηση απο μέρους του Δήμου!!! Εάν πάντως δεν υπήρχε πρόβλημα , δεν θα ήσασταν στα δικαστήρια ούτε και θα άλλαζαν οι κλειδαριές , σωστά????

  4. έχω μια απορία εσύ που γράφεις ξέρεις γράμματα και δεν θα τους ψηφίσεις; καί ο κόσμος που θα πάει να κάνει το εκλογικό του καθήκον θα είναι αγράμματος;

  5. ΠΟΣΣΕΣ ΗΤΤΕΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ.ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ.ΨΙΛΟΡΕΒΥΘΟΥΛΗ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΩΡΑ.ΒΡΙΣΕ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΠΑΛΙ Ο ΔΗΜΟΣ.@// ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΠΑΡΙ ΟΛΟΙ.ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΙΧΑΜΕΝΑ

  6. Κυριτση παλι δικαιωθηκε ο δημος.Εσυ ξερεις μονο να δημιουργεις προβληματα.Δεν σε θελουμε.

  7. Δηλαδη θελετε να μας πειτε οτι το προβλημα το γνωριζατε απο τον Μαρτιο κα το αφησατε να εξελιχθει ετσι; Ειστε δυο φορες ενοχοι και δυο φορες γελοιοι και μικροι. Και τολματε να κατηγορειτε αλλον για την δικη σας ελλειμματικοτητα; Ποσο γελοιοι και μικροι θα γινετε; Ξερετε, στην ελληνικη γλωσσα υπαρχει μια λεξη, αυτοκριτικη. Αλλα ξεχασα, αυτη η λεξη ειναι γνωστη σε μεγαλους, εσεις ειστε τοσο, μα τοσο, μικροι, αορατοι. Ντροπη σας και αισχος.

  8. Γιατί σε αυτό το νησί έχουν όλοι αφήσει την παιδεία στη μοίρα της; Μιλάω για πρώην και νυν. Γιατί δηλαδή πρέπει να πάει κάποιος στα δικαστήρια; Γιατί δεν πληρώνουν στην ώρα τους τα ενοίκια για να μην υπάρξουν απρόοπτα; Γιατί ιδιώτες βάφουν δημοτικά σχολεία με δωρεές; Γιατί τα σχολεία μας ενώ είναι καινούργια με την πρώτη βροχή στάζουν; Γιατί στο Ζηπάρι σε 12θέσιο σχολείο φοιτούν πάνω από 400 παιδιά; Γιατί δεν αποτίουν από περιφέρεια καινούργιες υποδομές; Γιατί βάζουν σε προτεραιότητα τον τουριστικό τομέα και όχι τον τομέα την παιδείας; Τελικά τι είναι πιο σημαντικό; Γεμάτες τσέπες ή παιδιά με γεμάτα χαμόγελα; Λυπηρό…

  9. Βρε Θεοδοση τι πράματα είναι αυτά που λες; Βρε με αυτά που σου λέει ο Γιώργος θάπρεπε νάχες κόψει! Ακόμα εδώ είσαι; Κόφτα βρε, κόφτα……

  10. Το 4 ο νηπιαγωγείο φτιάχτηκε με πολύ κόπο και αγώνα γονέων , νηπιαγωγών και την αμέριστη βοήθεια τ κ Ζερβού Μανώλη μετά το σεισμό τ 2017 αφού το κτίριο της οδού Αμερικής κρίθηκε ακατάλληλο ! Η μόνη ευθύνη του δήμου τόσο για το 4 ο νηπιαγωγείο οσο και τ ειδικού σχολείου ήταν να ανανεώνονται τα συμβόλαια και να εξοφλούνται τα ενοίκια στην ώρα τους , πράγμα το οποίο και φυσικά δεν έγινε ! Σήμερα καταλήξαμε να αλλάξουν τις κλειδαριές του 4 ου νηπιαγωγείου με δικαστική απόφαση ( γιατί άραγε παρθηκε αυτή η απόφαση 😉 Ξαφνικά και προεκλογικά λύθηκε το θέμα σε μια μέρα , για ποσό καιρό άραγε ; Ανοίγει για όλη τη σχολική χρόνια η τα παιδιά θα μείνουν ατο δρόμο η στην καλύτερη των περιπτώσεων σε κάποιο ιδιωτικό φροντιστήριο όπως το 3 ο δημοτικό ; Για ξυπνήστε όλοι και φτιάξτε αυτό το χάλι τ νησιού σε σχολεία και νοσοκομείο ! Φτάνει η αδιαφορία σας !

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ