Μιχάλης Εκατομμάτης: Με τον Γιώργο Κυρίτση, για την ενότητα και την συμπόρευση της κοινωνίας μας, για να βρει η Κως τη θέση που της αξίζει

4
10936

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΕΚΑΤΟΜΜΑΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ: “Με τον Γιώργο Κυρίτση, για την ενότητα και την συμπόρευση της κοινωνίας μας, για να βρει η Κως τη θέση που της αξίζει.”

 

Έγκριτος νομικός, που χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης για τις γνώσεις του στον νομικό κλάδο, με χαμηλούς τόνους στη ζωή του και με σεβασμό στην ισονομία, την ενότητα και τη συμπόρευση της κοινωνίας μας για να πάει το νησί μας εκεί που του αξίζει, αποφάσισε να δώσει και από τη θέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τις δυνάμεις του για ένα ισχυρό και σύγχρονο Δήμο που θα σέβεται και θα υπηρετεί με ισονομία όλους τους πολίτες της Κω χωρίς διαχωρισμούς.

 

 

ΜΙΧΑΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΑΤΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!

 

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γνωρίζεις ότι ήταν 6 χρόνια ηταν αν. Πρόεδρος της ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ;

    Με λίγα λόγια, μόνο με την έγκριση του «πέρναγαν» οι Συμβάσεις του Δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα! Από το ΜΕΤΡΟ και την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ μέχρι και μία διαφήμιση στα Μέσα μαζικής μεταφοράς!! Το σπουδαιότερο όλων αφορούσε το κτίριο που θα στέγαζε ολόκληρη τη βάση δεδομένων του κράτους στην οποίας δεν συναίνεσε!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ