Ηλίας Σιφάκης: Οφείλουμε να προχωρήσουμε με ταχύτατους ρυθμούς, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος γρήγορα και αποτελεσματικά

13
6532

ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ: ΄΄Οφείλουμε να προχωρήσουμε με ταχύτατους ρυθμούς, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος γρήγορα και αποτελεσματικά.΄΄

 

 

Οι δύο περίοδοι της Αντιδημαρχίας του στον Τουρισμό, όχι μόνο έδωσαν ώθηση στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη αλλά πάνω απ’ όλα χαρακτηρίστηκαν από την στροφή της Κω στην εξωστρέφεια και τον επανακαθορισμό της στον Παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Με μια μεστή δήλωση δηλώνει παρών στον αγώνα να ξαναβγεί Η ΚΩΣ ΣΤΟ ΦΩΣ.

 

«Την τελευταία Δημοτική Περίοδο 2019-2023 ακούσαμε πολλά «θα», πολλά «Οσονούπω» και πολλά «Ολοκληρώνονται» χωρίς, όμως, στην πράξη να δούμε τίποτε να γίνεται και ελάχιστα από αυτά που άρχισαν να ολοκληρώνονται. Η περίοδος της Πανδημίας μπορεί να δικαιολογεί καθυστερήσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αυτού το είδους την αδράνεια.  Το αποτύπωμα και αποτέλεσμα της περιόδου που πέρασε όχι μόνο δεν ικανοποίησε, αλλά μας απογοήτευσε όλους.

 

Οφείλουμε στο νησί μας, να προχωρήσουμε με ταχύτατους ρυθμούς, για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος γρήγορα και αποτελεσματικά. Το νησί μας χρειάζεται μια ηγεσία με πυγμή, αποφασιστικότητα και δύναμη, ώστε να δίνει μάχες εκεί που χρειάζεται για την πρόοδο όλων μας.

 

Για τον λόγο αυτό, δηλώνω ακόμη μια φορά το παρόν δίπλα στον Γιώργο Κυρίτση και την #ΔύναμηΑλλαγής, γιατί η #ΔύναμηΑλλαγής έχει αποδείξει ότι και θέλει και μπορεί να ολοκληρώνει έργα ανάπτυξης για το νησί μας και ο Γιώργος ξέρει να δίνει μάχες και να αντιστέκεται σθεναρά σε όσους θέλουν την Κω μίζερη και περιθωριακή αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος.

 

Σε αυτήν την μάχη σας χρειαζόμαστε συμπαραστάτες, ζητώντας την στήριξή σας για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία της Κω, της δικής μας Κω.»

 

ΗΛΙΑ ΣΙΦΑΚΗ: ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Ηλία πάμε γερά για το υπέροχο Νησί μας! Στηριζαμε, στηρίζουμε και θα στηρίζουμε πάντα τον Δήμαρχο της καρδιάς μας Γιώργο Κυριτση. Καλή επιτυχία σε όλους!!!

    • ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.ΠΩΣ???????????????? ΕΓΙΝΑΝ?????????????????? ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ,ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ.

  2. Η ΚΩΣ ΣΤΟ ΦΩΣ.ΓΙΑΤΙ ΗΛΙΑ ΤΗΝ ΚΩ ΕΠΙ 9 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΛΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΑΝΑΡΧΕΙΑ,ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΣ?,ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΦΟΔΕΥΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ.ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ,ΚΑΙ ΘΕΚΕΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΣΙΦΑΚΗ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΚΤΗΣ.ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΡΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

    • ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΩΟΙ ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ FACEBOOK.ΕΦΥΓΑΝ 8 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΕΝΩ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ 170 ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΑΛΟ ΨΕΜΑ ΓΡΑΦΟΥΝ.ΣΤΟ ΧΑΝΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΜΟΝΟ Η ΠΗ,Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ,Η ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΦΗ,Ο ΚΙΑΡΗΣ,ΚΑΙ Ο ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ ΕΜΕΙΝΑΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ.Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ,ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.ΚΡΑΤΑΤΕ ΟΜΠΡΕΛΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  3. Να ντρέπεστε για οσες βρισιες ξεστομιζετε και εκφοβιετε πολιτες,μαζι με τον ψιλό.Τωρα ζηταατε την ψήφο τους.Να γνωρίζετεπολύ καλά ότι αυτή την φορά δεν θα σας πουλησει η παράταξη σας αλά ο κοσμος.

  4. Ποιοι μιλανε παιδια. Στο προσφυγικο ελειπαν ητα εκτος Κω,στο σεισμο ελειπαν και εριξαν προστιμα στους επιχειρηματιες. Σε συνεχομενα ταξιδια δεν μπορουσαν να δικαιολογησουβ την συνεζομενη απουσια τους. Τραγικα λιγοι! Ωεμματα για την Ryanair ειδικα οταν προεκλογικα ελεγαν θα οληρωσουν απο το οσχνο ταμειο της παραταξης,μετεκλογικα μας ειπαν λεφτα για αυτες τις εταιρειες δεν υπαρχουν. Ουτε τσιπα

  5. Ο ΗΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΣΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΛΟΥΜΠΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΚΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ. ΠΟΙΟΥΣ ΝΕΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΈΨΟΥΝ; ΑΠΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

  6. Ηλια ο Κυριτσης επιασε τα 70. Θυμασαι που ελεγες πως θα τριβουμε τα ματια μας με το θεμα της Ryanair ; τελικα τυφλες,ουυε τα.ματια μας.τριψαμε ουτε τζεπες γεμισαμε. θυμαμαι βεβαια την δηλωση σου οτι στην έκθεση του Βερολινου ειχε παει για δικη σου δουλεια και οχι του δημου. Σε θυμαμαι στκ προσφυγικο να εισαι μαζι με Κυριτση εκτος Κω. Λιβανο!!! κατι πανω απο 40 χιλιαδες εκεινο το ταξιδι. θυμαμαι στο σεισμο παλι εκτος ήσουν. Θυμαμαι το παρκιγνκ στη Λαμπη με το δημοτικο φωτισμο.

  7. Ποιος ηταν ο μοναδικος δημοτικος συμβουλος.που πηρε πισω χρηματα απο ΔΕΥΑΚ 30.000 ευρω. Μια υποχρεωση οσο να ναι υπαρχει

  8. σε συμπαθώ ιδιαίτερα, καλό παιδί κτλ … αλλά παλικάρι μου τόσα χρονια αντιπολίτευση που ήσουν ; Ξαφνικά … τσουπ κάθε μέρα στα social κτλ είναι λίγο ντροπή η αλήθεια. Εσυ κάτι έκανες στον τουρισμό αλλά ο δικός σου ο Γιωργακης έπρεπε να τον τραβάς με το ζόρι να κάνει μια μικρή εμφάνιση στις εκθέσεις, άντε 1-2 ώρες και με γκρίνια και ας ήταν στα μεγάλα ξενοδοχεία για 3-4 μέρες στην υγεία μας, άντε Ηλία αφού τα ξέρεις και τα ξέρει και ο κόσμος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ