Θάνος Σταματάκης: Συνεχίζουμε μαζί για την Κω των μεγάλων έργων και της ανάπτυξης»

14
7489

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΘΑΝΟΣ: » Συνεχίζουμε μαζί για την Κω των μεγάλων έργων και της ανάπτυξης.»

Πολύ νέος ανέλαβε την Αντιδημαρχία Αθλητισμού και νέας γενιάς την περίοδο 2007-2010. Τον αθλητισμό υπηρέτησε και την περίοδο 2014-2019.
Είναι οι περίοδοι που ο αθλητισμός στην Κω εκτινάχθηκε και έμειναν ως «περίοδος Σταματάκη».
Λιτός στη δήλωση συμμετοχής του είναι αποφασισμένος να δώσει ξανά τις δυνάμεις του για την Κω και τους πολίτες της.

«Συνεχίζουμε μαζί με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω των μεγάλων έργων και της ανάπτυξης.»

ΘΑΝΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ, ΜΑΖΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενα έργο γράψε μου του αθλητισμού 9 χρόνια που ασχολήθηκες ! ένα όχι δύο ! περίοδος Σταματάκη ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ περιμένω από κάτω ένα έργο ειδικά το 2014 2019 ! δεν θα μιλήσω για το ανταγορας ταπητες στα γήπεδα παρκέ στο κλειστό κτλ από 2020 μέχρι 2023! περιμένω γράψε μου μια λάμπα που άλλαξες σε ένα γήπεδο .. χατε περίοδε Σταματάκη και θα σε ψηφίσω

    • Μάλλον δεν ζεις στη Κω.Σε ποιες κατηγορίες έπαιζαν οι ομάδες μας την εποχή του και ποιες σήμερα;Ίσως εσένα σε καλύπτουν τα ρουσφέτια του δημάρχου σε διάφορους ιδιώτες αθλητικών σωματίων να οικονόμα ε.Αυτό είναι έργο στον αθλητισμό για εσένα;

  2. το ανεκδοτο της ημερας. ακου περιοδος σταματακη. ηταν η περιοδος της στασιμοτητας και της αδιαφοριας. μηδεν εργο. εταξες να πρασινισει το παλιο ανταγορας και το πρασινισε και το ανακαινησε ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ. εταξες εργα στο φιλινος, και τα κανει ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ. Ρημαζαν τα γηπεδα πυλιου, κεφαλου, και ζηπαριου και τα εφτιαξε ολα ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ. Το κλειστο το αφησες και ρημαξε και το εφτιαξε με νεο ταπητα ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ. Περιοδος στασιμοτητας η περιοδος κυριτση. Σε ολα!!! μονο βρισιες, κυνηγητα κσι εκδικηση!!

  3. πραγματικά σε αγαπάω αλλά δεν σε βλέπει ούτε η σκιά του Παναγιώτη που άφησε παντού το στίγμα του

  4. Ρε σταματήστε να σχολιάζετε και να κατακρινετε κάθε υποψήφιο οποιασδήποτε παράταξης! Αν έχετε κι εσείς τα………δηλώστε υποψήφιοι! Δεν έχετε το δικαίωμα να σχολιάζετε τους ανθρώπους, να βλέπετε την καμπούρα σας!

  5. φίλες και φίλοι ανώνυμοι και επώνυμοι
    1.ρωτήστε τον δήμαρχο και τον τωρινό πρόεδρο όλα τα έργα που έκανε ο δήμος την περίοδο 19-23 ποτέ έγιναν οι μελέτες και οι αναθέσεις και θα πάρετε την απάντηση σας!
    2. ρωτήστε τα σωματεία για το τι επικρατεί τώρα στους αθλητικούς χώρους και με ποιο κριτήρια μοιράζονται οι ώρες και συγκρίνεται .
    3. ρωτήστε τις σχέσεις που έχει ο δήμος με τις ομοσπονδίες και τι δράσεις έγιναν τα τελευταία χρόνια σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο!
    4. ανατρέξτε στις μηχανές αναζήτησης και δείτε τι εκδηλώσεις (μαζικού και σωματειακου αθλητισμού) έγιναν τα τελευταία 4 χρόνια και συγκρίνεται!!
    Αν εχετε άλλες απορίες μπορώ άνετα να σας απαντήσω πάντα επώνυμα στο προφίλ μου στο Facebook ή στο messager.
    Όλοι θέλουμε να προσφέρουμε , όλοι έχουμε ένα κοινό σκοπό .
    Ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας!
    με εκτίμηση

    • Όσον αφορά τα γήπεδα μπάσκετ ούτε εσύ ούτε ο νυν κάνατε καινούργια γήπεδα, κάνατε αλλαγή παρκέ στο κλειστό της πόλης ( όταν βρέχει πολύ τρέχουν νερά) και κάποιες παρεμβάσεις αν δεν κάνω λάθος μέσω Περιφέρειας στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ στα χωριά της Κω.

      Όπως δεν έκανες ούτε έκανε ο νυν Πρόεδρος κάποια παρέμβαση στο στάδιο της Κω και έχει ρημάξει.

      Θάνο φίλε μου καλή επιτυχία…

    • Θανο η διοικηση εχει συνεχεια. αν σε ρωτησω εγω αν βρηκες εργα απο τους προηγουμενους θα πεις οχι. αυτο ειναι μικροπολιτικη. και εσεις λεγατε για πρασινισμα αλλα το κραταγατε στο συρταρι. το εκανε ο νικηταρας. πρεπε να το παρδεχτειτε. εσεις ενα μπτις βολει κανατε στη πλατεια του κως και ακομη πληρωνουμε την αμμο απο παραλια της λαμπης.

  6. Φίλε Θάνο ήσουν για πέντε χρόνια Υπεύθυνος του τομέα αθλητισμού στον ΔΟΠΑΒΣ..έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια για να υλοποιηθούν οι μελέτες και οι σχετικές αναθέσεις από τον νυν πρόεδρο;;

    Τα κριτήρια που μοιράζονται οι ώρες σε τι διαφέρουν τα σημερινά δεδομένα απο την περιόδου που ήσουν εσύ αρμόδιος;;

    Στην πενταετή περίοδο 2014 2019 είχες να αντιμετωπίσεις δύο χρόνια Lock down των αθλητικών χώρων και των αθλητικών διοργανώσεων λόγω του covid ;;

    Εκδηλώσεις μαζικού και σωματειακού αθλητισμού δεν μπορώ να γνωρίζω πόσες έγιναν επί θητείας σού και πόσες επί του τωρινού υπεύθυνου…αλλά αυτός παρέδωσε στα 4 χρόνια του πράσινο παλιό Ανταγόρας, πράσινο γήπεδο στο Ζηπάρι, πράσινο γήπεδο στη Κέφαλο, πράσινο γήπεδο 5Χ5 στην Καρδάμαινα, ετοιμάζεται ποδηλατοδρόμιο και πράσινο συνθετικό γήπεδο στο Φιλίνος. Αυτά τα έργα μένουν στη συνείδηση των πολιτών.

  7. Θανο οταν δεν σεβονται του πολιτες και τους βριζουν οταν ειναι στην εξουσια,οταν τους ειρωνευονται,οταν τους απειλουν οσα εργα και να κανεις δεν εχουν νοημα.το αυταρχικο το στυλακι,το υφακι εμεις ειμαστε οι αρχοντες και εσεις τα κατακαθια της κοινωνιας ,ο κοσμος τα θυμαται. πως να ξεχασει τον ….. που αποκαλουσε λαμογια επιχειρηματια?σκουλικη ο μεγάλος αλλον επιχειρηματια? ηλικιωμενος εφτασε σε σημειο να χαστουκισει επειδη εκεινος τον απειλησε.τους εργαζομενους το ιδιο,τα προστιμα μετα τον σεισμο,την τουριστικη εικονα με τους προσφυγες? Καλοχαιρέτα τον πεζό όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετά κι αυτός όταν θα ξεπεζέψεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ